saol bebiş yapıcam tabi cnm önce herkes bi keşfetsin gelsin inşallah şöyle güzel bi liste yaparız takma artık bunları bu kadarını veren Allah inşallah kesesinide gösterir kalp atışınıda bak bende daha duymadım Allah büyüktür..
kızlar topiğiniz hayırlı olsun bizler de ağustos eylül anneleri topiğindeyiz umarım herşey hepimiz için çok güzel olur sevgiler....
yani simdi bizi terkettiniz oyle mi
Canım topiğiniz hayırlı uğurlu olsun.RABBİM sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Arkadaşlar merhaba;
Tüp bebekle anne olacağımız için diğer anne adaylarına göre sorunlarımızın ve sevinçlerimizin daha farklı olacağını düşünüyorum ben ve benim durumumdaki anne adaylarıyla burada görüşmek dileğiyle..
RABBİM seni bildiği gibi yapsın ne diyim ben sana hamişliğinin tadını çıkarsana:))))))Ay bilmiyorum sevinemiyorum nedense nilu görse beni topa tutar kesin:)) Buarada onu göremiyorum mesajda yolladım ama geri dönmedi merak ettim
yani simdi bizi terkettiniz oyle mi
Canım topiğiniz hayırlı uğurlu olsun.RABBİM sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
RABBİM seni bildiği gibi yapsın ne diyim ben sana hamişliğinin tadını çıkarsana:))))))
Merak etme LUNACIM onlar bizsiz yapamazlar bizi yalnız bırakmazlar:)))Biz olmazsak canları sıkılır bie kere:))))
saol cnm sen ağustos-eylüldesin sanırım ama olsun bizede gel arada
merhaba arkadaşlar benimde ilk micro denememde 1 hafta önce 8 haftalık düşük oldu ağustosda 2. yi deneyeceğim[/QU
Allah yardımcın olsun cnm inşallah bida yaşatmasın böyle kötü şeyleri ilk haftalarda değerin neydi cnm doğal olarak ben ve diğer arkadaşlarımda hep korku içindeyiz
Eslem benim üstümde çok ağırlık var uykum geliyor sürekli dizileri bile izleyemiyorum akşam 20:30 da hemen uyuyorum sende de oluyor mu ?
ayyy sorma berbat eşimden önce gidip uyuyakalıyorum benimle dalga geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?