2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Ay bende yeni ewe geldim kızlar :))
Corasprin-elevit-günde 1 tane progestan ampul-2 günde bir 2 tane bant yapıştırıyorum kızlar bu ilaçların hiç bu kadar tatlı geldiğini görmemiştim

iyi akşamlar.topiğin başından beri heycanla sizi takip ediyorum.bende sizin gibi dondurulmuşlarla denedim.şimdilik gebelik var gözüküyo.17.gün değerim 364 çıktı.ama ben yinede çok korkuyorum.21 ekim doğum tarihi olarak gözüküyo. inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri görürüz.

Amin inş. canım. Değerin normal inş. sende aramıza katılırsın ve bu topikten doğurmadan çıkamayız

Ne güzel bir gidişte çifte mutluluk İnş bizlerde görürüz cnm gözyaşların mutluluk için akmış doya doya ağlasaydın tatlım bunlar ne güzel heyecanlarmış

Son düzenleme:

Hoşgeldin cnm :))) inş sorun olmazsa bizimde doğum tarihimiz 21 ekim randevun ne zaman cnm

Mesela iğneler ben iğneden çok korkarım ama pozitif sonucu aldığımdan ne korku ne acı

iyi bakalım öyle olsun. Ama gerçk şuki eğer sonunda bebişlerimizgelicekse neacılar çekiyoruz anne adayları olarak. Allah boşa çıkarmasın inş.

doktorum 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ama tarih vermedi.bu ayın sonunda giderim.4+6 günlük şuan

iyi bakalım öyle olsun. Ama gerçk şuki eğer sonunda bebişlerimizgelicekse neacılar çekiyoruz anne adayları olarak. Allah boşa çıkarmasın inş.

Amin cnm amin bizler zor sahip olduk bu sıpalara inşş kucağımıza aldığımız günleride görürüz =))

hayırlı olsun canım.neden korkuyosun ki.değerin çok güzel.dondurulmuş olunca 17.gün mü bakılıyor değere.yani ilk değerin mi 364?

kızlaaaaaaar bende geldim hadi bakalım hepimize hayırlı uğurlu olsun :92::92::92::92::92::92: yarın hastaneye gidiyorum kızla bakalım busefer görebilecekmiyiz miniğimin kalbini inşallah güzel haberlerle dönerim size benim yarın son adetime göre 5+4 günlük

Ne güzel bir gidişte çifte mutluluk İnş bizlerde görürüz cnm gözyaşların mutluluk için akmış doya doya ağlasaydın tatlım bunlar ne güzel heyecanlarmış

hem de ne güzel.kelimeler anlatmaya yetmiyor canım ya.çektiği tüm eziyetleri unutuyor insan.size de çifte mutluluk yaşatsın inşallah rabbim.

Hoşgeldiiiiin cnmm
Kızlar benim uykum geldi biraz sonra uyurum

Son düzenleme:

bu arada hayırlı olsun canım.yarın pıt pıtlarını duyar da gelirsin inşallah.yarın bekliyoruz güzel haberciklerini

Son düzenleme:
bende ilaçlarımı yazayım..her gün 5 tane estrofem...elevit akşamları...bide her gün sabah akşam prognyx igne...yaklaşık 2 aydır vuruluyorum...kanamam olunca corasprini kesti doktor...tupbaby seninle dr randevumuz aynıııı hayırlısıııı.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…