iyi akşamlar.topiğin başından beri heycanla sizi takip ediyorum.bende sizin gibi dondurulmuşlarla denedim.şimdilik gebelik var gözüküyo.17.gün değerim 364 çıktı.ama ben yinede çok korkuyorum.21 ekim doğum tarihi olarak gözüküyo. inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri görürüz.
Ay bende yeni ewe geldim kızlar :))
Corasprin-elevit-günde 1 tane progestan ampul-2 günde bir 2 tane bant yapıştırıyorum kızlar bu ilaçların hiç bu kadar tatlı geldiğini görmemiştim
Hangi açıdan tatlı?
canım biz 6 hafta 1 günlükken gittik.hem keseyi gördük hem de kalp atışlarımızı duyduk tek seferde.
o kadar güzel bi duygu ki.Allahım herkese yaşatsın canım benim.dizlerim titriyodu zaten muayene esnasında.bi de görünce koyuverdim kendimi.bi taraftan ağladım bi taraftan izledim bebişimi.nasıl atıyodu kalbi pıt pıt pıt hızlı hızlı.bir hafta sonra senden de dinleriz inşallah bu güzel haberi.
iyi akşamlar.topiğin başından beri heycanla sizi takip ediyorum.bende sizin gibi dondurulmuşlarla denedim.şimdilik gebelik var gözüküyo.17.gün değerim 364 çıktı.ama ben yinede çok korkuyorum.21 ekim doğum tarihi olarak gözüküyo. inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri görürüz.
Mesela iğnelerben iğneden çok korkarım ama pozitif sonucu aldığımdan ne korku ne acı
doktorum 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi ama tarih vermedi.bu ayın sonunda giderim.4+6 günlük şuan
iyi bakalım öyle olsun. Ama gerçk şuki eğer sonunda bebişlerimizgelicekse neacılar çekiyoruz anne adayları olarak. Allah boşa çıkarmasın inş.
Ne güzel bir gidişte çifte mutlulukİnş bizlerde görürüz cnm gözyaşların mutluluk için akmış doya doya ağlasaydın tatlım bunlar ne güzel heyecanlarmış
yanlız bayrak sallıyo resim sandım sutyene benziyo ayol benmi yanlış gördüm yoksa hahahahaha
kızlaaaaaaar bende geldim hadi bakalım hepimize hayırlı uğurlu olsun :92::92::92::92::92::92: yarın hastaneye gidiyorum kızla bakalım busefer görebilecekmiyiz miniğimin kalbini inşallah güzel haberlerle dönerim size benim yarın son adetime göre 5+4 günlük
kızlaaaaaaar bende geldim hadi bakalım hepimize hayırlı uğurlu olsun :92::92::92::92::92::92: yarın hastaneye gidiyorum kızla bakalım busefer görebilecekmiyiz miniğimin kalbini inşallah güzel haberlerle dönerim size benim yarın son adetime göre 5+4 günlük
Hoşgeldiiiiin cnmm
Kızlar benim uykum geldi biraz sonra uyurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?