merbalar kızlar.
eslemcim eline sağlık.ben de kim ne zaman açar diye bekliyordum topiği.çok iyi olmuş canım.
öncelikle herkesin bebişleri hayırlı olsun.Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah.
biz de 8.haftamıza yeni girdik.Allah kısmet ederse tahmini doğum tarihimiz 6 ekim.
sizde de varmı bu tedirginlik bilmiyorum ama ben hala inanamıyorum ve bişey olacak diye çok korkuyorum.
Bende çok var mesela herkes gebeliğini gösteren çizelge yapıyor ya bende çok istiyorum ama cesaretim yok keseyi kalp atışlarını duysam belki yaparım. Bu korku hiç gitmeyecek herhalde cnm
aynen canım ya.ben de istiyorum çizelgeyi ama..........kucağımıza aldığımız gün bitecek heralde bizim korkumuz.
ALLAHIM hayırlısını versin.biz duyduk kalp atışlarımızı gecen hafta.haftaya tekrar gitcez bebişimizi görmeye.siz ne zaman gitceksiniz kesenizi görmeye,pıt pıt kalp atışını duymaya.
merbalar kızlar.
eslemcim eline sağlık.ben de kim ne zaman açar diye bekliyordum topiği.çok iyi olmuş canım.
öncelikle herkesin bebişleri hayırlı olsun.Rabbim sağlıklı bi şekilde kucağımıza aldığımız günleri de göstersin inşallah.
biz de 8.haftamıza yeni girdik.Allah kısmet ederse tahmini doğum tarihimiz 6 ekim.
sizde de varmı bu tedirginlik bilmiyorum ama ben hala inanamıyorum ve bişey olacak diye çok korkuyorum.
Bende de hep bi korku var. ama korkarak ve sürekli evde oturarak geçirmek de ne kadar doğru onuda bilemiyorum. haftada 3-4 kez yakın mesafelerde dışarı çıkıyorum. Bi arkadaş 8. haftada düşük demiş. Rabbim her şeyin hayırlısını versin inş. onun istediğine razı olmayı nasib etsin.:97:
Uh yerim onu ben nasıl bir duygu baharcım kalp atışlarını duymak =))
Benim randevum 25 şubatta daha çok var hem keseyi görüp hem kalp atışlarını duyarmıyız bilmiyorum bugün 4+6 yız çünkü
Cnm sonuçta biz ne yaparsak yapalım olacağı varsa herşey olur. Ama yinede dikkatli olmakta fayda var ben çalışıyorum mecbur bilgisayar başındayım ama ewde olsaydım mutlaka dışarı çıkardım kendimi sıkmazdım sende sıkma lütfen
Zaman hemen geçse keşke
canım biz 6 hafta 1 günlükken gittik.hem keseyi gördük hem de kalp atışlarımızı duyduk tek seferde.
o kadar güzel bi duygu ki.Allahım herkese yaşatsın canım benim.dizlerim titriyodu zaten muayene esnasında.bi de görünce koyuverdim kendimi.bi taraftan ağladım bi taraftan izledim bebişimi.nasıl atıyodu kalbi pıt pıt pıt hızlı hızlı.bir hafta sonra senden de dinleriz inşallah bu güzel haberi.
Bende de hep bi korku var. ama korkarak ve sürekli evde oturarak geçirmek de ne kadar doğru onuda bilemiyorum. haftada 3-4 kez yakın mesafelerde dışarı çıkıyorum. Bi arkadaş 8. haftada düşük demiş. Rabbim her şeyin hayırlısını versin inş. onun istediğine razı olmayı nasib etsin.:97:
Ahhh ne güzel, ne mutlu...inş. bizde duyarız nice güzel günlerini görürüz yavrularımızın aminnn
'clexane 4000 iğne adı düşük için evet
eğer gerekli görseydi aspirini keserdi. Demekki oda önemli canım
bandı benim dr kesti yapışkan bişey belki aynıdır.
adı ne o ilacın, bantın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?