2011 Ekimde Tüp Bebekle Anne Olacaklar

Bende çok var mesela herkes gebeliğini gösteren çizelge yapıyor ya bende çok istiyorum ama cesaretim yok keseyi kalp atışlarını duysam belki yaparım. Bu korku hiç gitmeyecek herhalde cnm

Bende çok var mesela herkes gebeliğini gösteren çizelge yapıyor ya bende çok istiyorum ama cesaretim yok keseyi kalp atışlarını duysam belki yaparım. Bu korku hiç gitmeyecek herhalde cnm

aynen canım ya.ben de istiyorum çizelgeyi ama..........kucağımıza aldığımız gün bitecek heralde bizim korkumuz.
ALLAHIM hayırlısını versin.biz duyduk kalp atışlarımızı gecen hafta.haftaya tekrar gitcez bebişimizi görmeye.siz ne zaman gitceksiniz kesenizi görmeye,pıt pıt kalp atışını duymaya.

Uh yerim onu ben nasıl bir duygu baharcım kalp atışlarını duymak =))
Benim randevum 25 şubatta daha çok var hem keseyi görüp hem kalp atışlarını duyarmıyız bilmiyorum bugün 4+6 yız çünkü

Bende de hep bi korku var. ama korkarak ve sürekli evde oturarak geçirmek de ne kadar doğru onuda bilemiyorum. haftada 3-4 kez yakın mesafelerde dışarı çıkıyorum. Bi arkadaş 8. haftada düşük demiş. Rabbim her şeyin hayırlısını versin inş. onun istediğine razı olmayı nasib etsin. :97:

Bende dayanamadım yaptım çizelgyi sonunda.

Bende üp bebek yazmayı unutmuşum sat 8 ocak muhtemel doğum tarifi 15 ekim inş. Rabbim o günleride göstersin hayırla inş. aminnn

Cnm sonuçta biz ne yaparsak yapalım olacağı varsa herşey olur. Ama yinede dikkatli olmakta fayda var ben çalışıyorum mecbur bilgisayar başındayım ama ewde olsaydım mutlaka dışarı çıkardım kendimi sıkmazdım sende sıkma lütfen
Zaman hemen geçse keşke

Uh yerim onu ben nasıl bir duygu baharcım kalp atışlarını duymak =))
Benim randevum 25 şubatta daha çok var hem keseyi görüp hem kalp atışlarını duyarmıyız bilmiyorum bugün 4+6 yız çünkü

canım biz 6 hafta 1 günlükken gittik.hem keseyi gördük hem de kalp atışlarımızı duyduk tek seferde.
o kadar güzel bi duygu ki.Allahım herkese yaşatsın canım benim.dizlerim titriyodu zaten muayene esnasında.bi de görünce koyuverdim kendimi.bi taraftan ağladım bi taraftan izledim bebişimi.nasıl atıyodu kalbi pıt pıt pıt hızlı hızlı.bir hafta sonra senden de dinleriz inşallah bu güzel haberi.

Haklısın canım. zaten gittiğim mesafeler 10 dk mesafeler ama ben yavaş yavaş 25 dk gidiyorum

Ahhh ne güzel, ne mutlu...inş. bizde duyarız nice güzel günlerini görürüz yavrularımızın aminnn

doğru diyosun canım.ALLAHIM korusun.ama benim gecen cuma hafif bi kanamam oldu.iğne falan oldum.şimdi gecti şükürler olsun ama korku işte.bu hafta raporluydum yattım evde sürekli nerdeyse hiç çıkmadım dışarı ama haftaya iş başı yapmak zorundayım.allahım bebişlerimizi korusun.elden gelen bişey yokki başka.
zaten ben çok fazla yürüyemiyorum.siz de nasıl bilmiyorum ama.çok çabuk yoruluyorum.nefes nefese kalıyorum.bi de karnım davul gibi acayip gazım var

Gaz yediklerimle alakalı oluyor da

bu hormon iğneleri biraz karnımı çıkardı. Herkezin biraz dikkatini çekiyor. Pek kimseyede söylemedik.

Siz şuan hangi ilaçları kullanıyrsunuz kızlar?

ben yarım coraspin
3 tane vajinada progestan
2 tane folik asit
düşük için günde bir tane karından iğne
günde 2 tane şeker hapı yemek aralarında
birde 2 günde bir sırtıma yada kalçama bant yapıştırıyorudum. 2 gündür bitek onu kestim.

Dr ilaçları yavaş yavaş kesicez dedi artık. ayın 28 de gidicem bakalım ne diycek o zamanda kalpatışlarını duyarım inş.

Son düzenleme:
ya şu coraspine takıldım ben de.kanamam oldu ama coraspini keselim falan demediler bana.ben de 2 güne bir içmeye başladım.ben de günde yarım içeyim bari.
günde : folik 1 tane,jeli de 2 defa kullanıyorum canım.
bi de bişey sorcam canım karnından vurulduğun iğnenin adı ne merak ettim.düşük için di dimi?

'clexane 4000 iğne adı düşük için evet
eğer gerekli görseydi aspirini keserdi. Demekki oda önemli canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…