- Konu Sahibi BelizBerkin
-
Sorma in ötesi bunlarrrrr!:)
Gecikmeli de olsa sana da 100 puan Lilacım:)
Yaaa ne yapayım geçmişi okumadan yazdım amaaaaaaa((sonradan görünce farkettim:)))
Eki Görüntüle 154728 Eki Görüntüle 154727
Bebegimin oda takımı, söz verdikleri gibi 1 haftada teslim ettiler, hatasız kusursuz. Tavsiye ederim.
Aldığım yer : Hello Baby (BAYRAKLI)
Fiyat :2300 TL(500 TL hediye çeki verildi)
Eki Görüntüle 155950 Eki Görüntüle 155951 Eki Görüntüle 155952
bunları babişkomuz yolladı..Renkli olan harfli şey banyoya yapışıyomuş bıcı bıcı yaparken oynuyor..Ateş ölçer,tırnak makası,bebek telsizi,mama önlükleri,diğer kutulu olan da sivri köşeler için koruyucu.
Eki Görüntüle 155954 Eki Görüntüle 155958 Eki Görüntüle 155959
bunları da ben aldım yol üstündeki bi bebek mağazasından..Fiyatları oldukça uygundu..T-shirtler ve turuncu body 3 lira, çorap 1 lira, beyaz bodyler 5 er lira
ayy hepsi çok güzel damla iyi günlerde güzel günlerde giysin kullansın inşallah orkan
damlaaammm allah orkanın doğmadan başlayan şansını tüm ömrne yaysın inşallah onur çok zevkli ve düşünceliymişmaşallah harika şeyler yollamış
önlüklere bittim özellikle birde banyo süslerineeeeeee
Damlacım, güzel günlerde kullansın Orkan bebek, çok güzeller...
Eki Görüntüle 155950 Eki Görüntüle 155951 Eki Görüntüle 155952
bunları babişkomuz yolladı..Renkli olan harfli şey banyoya yapışıyomuş bıcı bıcı yaparken oynuyor..Ateş ölçer,tırnak makası,bebek telsizi,mama önlükleri,diğer kutulu olan da sivri köşeler için koruyucu.
bunları da ben aldım yol üstündeki bi bebek mağazasından..Fiyatları oldukça uygundu..T-shirtler ve turuncu body 3 lira, çorap 1 lira, beyaz bodyler 5 er lira
hepsi çok güzeller canım valal özendirdin beni debirşeycik almadım fıstığıma daha güle güle giysin orkan bebiş iyi günlerde sağlıkla mutlulukla....
sağol bitanem bende yeni başladım almaya zaten, yavaş yavaş bişiler alıyoruz cinsiyet kesinleşti diye:)
evet ne güzel senin kesinleşti. bana %85 kız dedi hala içimde bi kurt varya değilse diye ayın 15i gelsin de ay bitanecik bile olsa bişeycik alayım fıstığıma
canım benim maşallah ya çok güzel şeyler Allah güzel sağlıklı günlerde giymeyi nasip etsin.yerim ben bu cicikleri giycek bebişleri yaaa
damlacım güle güle kullansın bebişin inşallahhh çok güzel şeyler hepsi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?