2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

oo kızlar ne güzel neler neler almışsınız. valla ben daha bir iğne almadım almaya başlasam mı bende ama erken de değil mi daha

bunları babişkomuz yolladı..Renkli olan harfli şey banyoya yapışıyomuş bıcı bıcı yaparken oynuyor..Ateş ölçer,tırnak makası,bebek telsizi,mama önlükleri,diğer kutulu olan da sivri köşeler için koruyucu.

bunları da ben aldım yol üstündeki bi bebek mağazasından..Fiyatları oldukça uygundu..T-shirtler ve turuncu body 3 lira, çorap 1 lira, beyaz bodyler 5 er lira

ayy hepsi çok güzel damla iyi günlerde güzel günlerde giysin kullansın inşallah orkan

damlaaammm allah orkanın doğmadan başlayan şansını tüm ömrne yaysın inşallah onur çok zevkli ve düşünceliymiş maşallah harika şeyler yollamış

önlüklere bittim özellikle birde banyo süslerineeeeeee

ayy hepsi çok güzel damla iyi günlerde güzel günlerde giysin kullansın inşallah orkan

Canlarım sağolun daha güzelleri sizlerin olsun inşallah

hepsi çok güzeller canım valal özendirdin beni de birşeycik almadım fıstığıma daha güle güle giysin orkan bebiş iyi günlerde sağlıkla mutlulukla....

sağol bitanem bende yeni başladım almaya zaten, yavaş yavaş bişiler alıyoruz cinsiyet kesinleşti diye:)

evet ne güzel senin kesinleşti. bana %85 kız dedi hala içimde bi kurt var ya değilse diye ayın 15i gelsin de ay bitanecik bile olsa bişeycik alayım fıstığıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…