2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

maşallah canım hepsi çok güzel güle güle kullansın

daha bebeğin cinsiyeti belli değil ama 1 liraya görünce dayanamadım eğer kızım olursa oğluşu olanlara yollarım bunları :)Eki Görüntüle 156097

cok guzel canım ya nerden alıyorsunuz bunları burda o fıyatlara bırseyler bulmak mumkun degıl burda hayat cok pahalı yada kıyıda kosede varsa ucuz yerler ben bılmıyorum heralde

ne tatlı şeyler bunlar heyecanlandırdın beni gerçektende uygunmuş maşallah diyelim içinde görmekte kısmet olsun

teşekkür ederiz teyzesiiii amiinn hepimizin inşallah

maşallah canım hepsi çok güzel güle güle kullansın

sağol Özgecim inşallahh

daha bebeğin cinsiyeti belli değil ama 1 liraya görünce dayanamadım eğer kızım olursa oğluşu olanlara yollarım bunları :)Eki Görüntüle 156097

uyy küçük erkekim çok tatlıymış bunlar. Hadi inşallah Allah gönlüne göre versin.

damlacım canım çok tatlılar...çok beğendim...görünce inan gözlerim doldu...ben çok almak istiyorum...duygusala bağlandım ya...

Bunlarda bizim cicişlerimiz Allah hepimize sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin

ilk foto benim bebeğime ilk hediyem.. ilk donu alınırmış donansın diye :) sadece don satılmıyomuş bende takımını aldım donuyla da eşime müjdeyi vermiştim adam şaşmış kalmıştı
ikinci foto anneannemizin torununa ilk hediyesi..

Hepsi çok güzel annesi..sağlıkla sıhattle eskitsin bebişin hepsini...

Hepsi çok güzel annesi..sağlıkla sıhattle eskitsin bebişin hepsini...

Teşekkür ederiz tiyzesi daha güzelleri sizin olsun.. bugün dışarı çıktık başka şeylerde alacaktık ama cinsiyeti şu son kontrolde de kesinleşsin o zaman alalım dedik yoksa erkek diye kızımızı olursa onu erkek fatme gibi giydiricez :)

süperler bayıldım bayıldım..Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah..

maşallah canım hepsi birbirinden güzel.mutlu sağlıklı günlerde giyer inşallah

Nihayet bizim bebişimizin de bir şeyi var artık
İlk olarak şampuanını aldık meleğimizin.
Ben kozmetiklere karşı olduğum için sebamed aldım.
Kokusuna bayıldıımmmmm
Eşime de koklatıp koklatıp bebişimiz işte böyle kokacak dedim,misler gibi

Anneannemiz de bez almış bebişimin poposuna

Eklentiler

• $mPRI-81258031_1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
bunlar da benim kuzumun cicileri ..güzel ekleyemedim ama idare edin...kendim çekmedim internet sitelerinden aldım çünkü...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…