2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

anaaa ne kadar da uygunmuş fiyatlarıı valla iyi yakalamışsın.Bende yarın çok kar olmazsa pazara çıkıp bi talan edicem bakalım neler bulucam

Güzel günlerde kullansın süperler:)))

Mevlüt takımına bayıldım, resmen bayıldım! Eşin almıştı di mi? Çok zevkliymiş:)))

Bunlar da bizimkiler, bu kadarcık. İlk öğrendiğimde ilk eşyası annesinden olsun diye çorap almıştım. Diğerlerini babası getirdi yurtdışından, dayanamamaış. Şimdi size 100 puanlık uzman sorusu: Babamız bebeğin kız mı olmasını istiyo yoksa erkek mi???????

sanırım erkek:))) hepsi çok şirin yahu bunlarınnn babası da bizim gibi hep ara renk almış cinsiyet belli olmayınca güle güle kullansın canım sen de cinsiyet belli olunca donunu al bebişin de bebiş donansın:))

mevlüt takımını canım ben dükkanda görmüştüm hamile kalmadan önce eşime bahsetmiştim o da valla bi özel günde hatırlayamıcam şimdi sürpriz yapıp almış o takımı ama iyi ki almış çünkü aynı takım normalde sadece lizözü 100 pijaması ise gene o civardaydı eşim hepsini 100 e almış tek beden kaldığı için bir de 3e böldürmüş:) geçen anneme gidince de annemle mevlütte yataga sermek için lohusa pike takımı satın aldık görmelisiniz kızlar yawwww inci işlemeli öyle güzelki o annemde duruyor bi ara resmini koyarım.bir de çeyizimde tek kişilik lila renkli pike var işlemeli pikocuda yaptırmış annem

hepsi çookk güzell güle güle kullansın inşallah
bence de erkek

Canım cok guzel yaa ne guzel duygular yasıyoruz boyle.
Ben hem duygulanıyorum hemde cok heyecanlanıyorum. Ayakkabılara bayıldım ne kadara aldın canım

Lithium bunlar ne yaaa gozlerımı doldurdun. Ne cok sey varmıs alınacak yahuuu ama fıyatlarını yazmamıssın canıkom.
Gule gule gıysın bebısımız hep coookk guzel masallah. Allah gule gule gıymeyı nasıp etsın. Bayıldım hepsıne

Canım benım ne kadar guzl seyler alıyorsunuz yahuuu. Saglıklı gunlerde gıysın bebegın ınsallah canım. Bu arada esın oglu olsun ıstıyor sanırım

kızlar ben yeni gördüm bu topiği bayada ilerlemiş yavvv çok tatlı aldığınız şeyler güzel günlerde kullanmayı nasip etsin allah benim daha yeni duruyor oğlumun eşyaları cicileri kız olursa cinsiyet belli olursa tabi yenlikler düşünüyorum bakalım hayırlısı

elvincim bayıldımmmmm bayıldımmmmmmmmmmmm kocanın allah gönlüne göre versin oğluşunu ne diyim berkin istior belli ilk fotodaki tuluma bayıldımmmmm

Hepsi çok güzel canım.güle güle giysin bebişin inşallah.Bende ekliycem bendeeee

ayyy yerim yaa çok güzel oldu bu başlık görünce hemen yüzüm gülüyo çok tatlı hepsi Elvincim iyi günlerde kullansın "oğlunuz" :)

Don almak lazım evet. Pek de ara renk değil canım ya, biri yeşil tamam ama diğer ikisi mavi. Diyor ki kız olursa mavi de giyebilirmiş ama onun oğlu asla pembe giyemezmiş:))))
hepsi çookk güzell güle güle kullansın inşallah
bence de erkek
100 puan sana İncicim!!!
Canım benım ne kadar guzl seyler alıyorsunuz yahuuu. Saglıklı gunlerde gıysın bebegın ınsallah canım. Bu arada esın oglu olsun ıstıyor sanırım
100 puan Sevkan'aaaaaa!:)
elvincim bayıldımmmmm bayıldımmmmmmmmmmmm kocanın allah gönlüne göre versin oğluşunu ne diyim berkin istior belli ilk fotodaki tuluma bayıldımmmmm

Son 100 puanımız Meliscime geliyorrrrrr!Ayaklarını da gördün mü? Maymunluuuuu:))

ayyy yerim yaa çok güzel oldu bu başlık görünce hemen yüzüm gülüyo çok tatlı hepsi Elvincim iyi günlerde kullansın "oğlunuz" :)

Kızlar hiçbiriniz adımı unutmamışsınız yahu, şaşırdım:) Teşekkür ederim canım:)

zaten tüm orjinallikkkk ayaklardaa yaaa ona bittimmmmm ayyy içi doldunnnn sağlıklı sıhhatli inşallaahhh

ben de bi don alayım bari hiç bişeyi yok daha yafrıcağımın

3,5 aylık hamileyim daha bir çöp alamdım bebişime , neyse cinsiyeti belli olsunda o zaman alırım inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…