2011 Eylül Anneleri / Bebeklerimize neler aldık?

benim yavrumunda daha hiçbişeyi yok cinsiyeti bi kesinleşsin hemen don alcam donansın diye :))

yaaaa ben bayıldım hepinizinkine.daha benim bebişimin hiçbişeyi yok ama şimdi heveslendim bende en yakın zamanda almak istiyorum eşim izin vermiyor en iyisi gizli gizli almak olcak benim için.Allah hepimize sağlıkla giydirmek nasip etsin.bu topik nezaman açıldı yafffff:84::84: benim haberim yok

kızlar süper şeyler almışsınız harikalar..
özendirdiniz beni yaaaa
ama benimki cinsiyet konusunda kararsız hala kız mı olsam erkek mi diye düşünürken ben bişey alamıyorum...
ellerinize sağlık keselerinize bereket...

kızlar ne çok alışveriş yapmışsınız öyle bende aldıklarımı ekleyim birazdan bari.. Aldıklarınızın hepsi harika.. tek tek alıntı yaptım ama çok alıntı yaptığım için bilgisayar sapıttı alıntılı yazamadım ama hepsine tek kelime ile bittim resmen..

güle güle giydir bebişine belizcim.. bence erkek düşünüyor tulumu mavi almışş..

ben bu uzun kurdelalı sabahlığa bayıldım diğer krem rengi alt üste de bayıldım lütfen nerden ve ne kadara aldığını yazar mısın???

geçmişi okuduğum için yazdığını görmedim cnm yazmışsın eşin almış :) ayy utandım şimdi sorduğuma sanki resimlere bakıyormuşum gibi oldu sadece

3,5 aylık hamileyim daha bir çöp alamdım bebişime , neyse cinsiyeti belli olsunda o zaman alırım inşaallah.

aynen bende daha çocuğuma bir don bile almadım.haftaya gideyim doktara bir göreyim sağlıklı sıhhatli olduğunu hemen birşeyler alacam yavruma.Allah giydirmeyide nasip etsin inşallah hepimize.

bingooooo!!!

100 puan alamayan bir ben varım galiba kızların yorumlarından etkilenmemek için sadece resimlere odaklandım ve eşinin ne olursa olsun saglıklı olsun diyenlerden sanmıştım aynı yanılgıyı eşimdede yaşadıgım için artık tahminde bulunmıycambu arada benim eşimde hamile oldugumu ögrendigi gün mavi bir batteniye almıştı kızda olsa kullanırmışız ne cin bunlar yaa

geçmişi okuduğum için yazdığını görmedim cnm yazmışsın eşin almış :) ayy utandım şimdi sorduğuma sanki resimlere bakıyormuşum gibi oldu sadece

aşkolsun canım ne olacak sende yazmıştım gene yazayım belki görmedin aqua nın malı canım bunlar.aqua nın sitesinde vardır ordan bulursun hepsi birlikte 190-200 gibi bişey galiba sitede ama eşim 100 e almış hepsini.

ay arkadaşlar hepsi harıka çok güzellere güle güle giydirin inş sağlıcakla ilk bebeği olacaklar çok belli biz abimiz efenin cicilerindne giyceğiz mis gibi duruyolar bı takım hastane çıkışı alıcam miniğime çıkınca yeni giğsin bide çıt çıtlı badi en çok kullanılan unutmadan ayzıyım sirkecide havuzluhan var 3 4 katlı çok güzel şeyler var aradığın herşey aklına gelen gelmıyen keısnlıkle tavsıye edıyorum gıdın çok kalıtelı marka istersen var markasız var bende iyi reklam yaptım heee ben oğlumda 6 cı ayımızı doldurudktan sonra alışveriş yapmıştım ne olur ne olmaz dıye beşşiğinide beğenmiştik doğduktan sonra anneannesi getirdi kızlar çok abartmayın alışverişi çanta yapın 2 şer kat alın sonra alınıyo off yaaa almıya gıdınce aaa para para dıyosun gözun görmuyo harcadığın parayı sağlıkla gelsınler inş

Canımcım sanki bunlar erkek bebeğe göre:)))ne dersin ???senin eşin erkek istiyor sanırım:))

Sorma in ötesi bunlarrrrr!:)
Canımcım sanki bunlar erkek bebeğe göre:)))ne dersin ???senin eşin erkek istiyor sanırım:))

Gecikmeli de olsa sana da 100 puan Lilacım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…