- Konu Sahibi BelizBerkin
-
Eki Görüntüle 154737 Eki Görüntüle 154743 Eki Görüntüle 154744
bunlarda benim oğluşuma ilk hediyelerim pazar günü aldım
Aynen canım benımkıde donsuz kaldı
Havalar guzellessınde alırız bızde bu hafta sonu gecınce ısınacakmıs cıkarız gezerız bakarız begenırsek alırız bızdeyazıkk benimkinin de daha bişiciği yookk
eveettt..Havalar guzellessınde alırız bızde bu hafta sonu gecınce ısınacakmıs cıkarız gezerız bakarız begenırsek alırız bızde
Eki Görüntüle 155209 Eki Görüntüle 155210 Eki Görüntüle 155211 Eki Görüntüle 155212 Eki Görüntüle 155213
Bunlar da bizimkiler, bu kadarcık. İlk öğrendiğimde ilk eşyası annesinden olsun diye çorap almıştım. Diğerlerini babası getirdi yurtdışından, dayanamamaış. Şimdi size 100 puanlık uzman sorusu: Babamız bebeğin kız mı olmasını istiyo yoksa erkek mi???????
ben bu uzun kurdelalı sabahlığa bayıldım diğer krem rengi alt üste de bayıldım lütfen nerden ve ne kadara aldığını yazar mısın???
3,5 aylık hamileyim daha bir çöp alamdım bebişime , neyse cinsiyeti belli olsunda o zaman alırım inşaallah.
kızlar ne çok alışveriş yapmışsınız öyle bende aldıklarımı ekleyim birazdan bari.. Aldıklarınızın hepsi harika.. Tek tek alıntı yaptım ama çok alıntı yaptığım için bilgisayar sapıttı alıntılı yazamadım ama hepsine tek kelime ile bittim resmen..
Güle güle giydir bebişine belizcim.. Bence erkek düşünüyor tulumu mavi almışş..
Don almak lazım evet. Pek de ara renk değil canım ya, biri yeşil tamam ama diğer ikisi mavi. Diyor ki kız olursa mavi de giyebilirmiş ama onun oğlu asla pembe giyemezmiş:))))
100 puan sana İncicim!!!
100 puan Sevkan'aaaaaa!:)
Son 100 puanımız Meliscime geliyorrrrrr!Ayaklarını da gördün mü? Maymunluuuuu:))
geçmişi okuduğum için yazdığını görmedim cnm yazmışsın eşin almış :) ayy utandım şimdi sorduğuma sanki resimlere bakıyormuşum gibi oldu sadece
çok güzeller iyi günlerde kullansın oğluşun , nerden aldın çok şıkmış ??
Canımcım sanki bunlar erkek bebeğe göre:)))ne dersin ???senin eşin erkek istiyor sanırım:))Eki Görüntüle 155209 Eki Görüntüle 155210 Eki Görüntüle 155211 Eki Görüntüle 155212 Eki Görüntüle 155213
Bunlar da bizimkiler, bu kadarcık. İlk öğrendiğimde ilk eşyası annesinden olsun diye çorap almıştım. Diğerlerini babası getirdi yurtdışından, dayanamamaış. Şimdi size 100 puanlık uzman sorusu: Babamız bebeğin kız mı olmasını istiyo yoksa erkek mi???????
Sorma in ötesi bunlarrrrr!:)100 puan alamayan bir ben varım galiba kızların yorumlarından etkilenmemek için sadece resimlere odaklandım ve eşinin ne olursa olsun saglıklı olsun diyenlerden sanmıştım aynı yanılgıyı eşimdede yaşadıgım için artık tahminde bulunmıycambu arada benim eşimde hamile oldugumu ögrendigi gün mavi bir batteniye almıştı kızda olsa kullanırmışız ne cin bunlar yaa
Canımcım sanki bunlar erkek bebeğe göre:)))ne dersin ???senin eşin erkek istiyor sanırım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?