2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

maşallah ya hepinizin göbüşlerine baya büyümüşler ben zaten göbekli olduğumdan daha bebek belli olmuyor pek daha çok şişkinlik biraz daha büyüsün bende koycam Allah dahada büyüdüğü günleri göstersin herkese

pembedana ve asi kızlar size kocaman maşallah pembe dana nasıl büyük duruyor göbüşün sanki 5aylık falan tekrar kocaman maşallah

pembedana ve asi kızlar size kocaman maşallah pembe dana nasıl büyük duruyor göbüşün sanki 5aylık falan tekrar kocaman maşallah

sağolun kızlar, insan göbeğiyle gurur duyar mı, valla duyuyorum, gerçekten kocaman göbüşüm...sanırım çoğul gebelik etkiledi beni en baştan beri...3 taneydik ya biz...

Ama yani sen gidip de bebişinin fotoğrafını koyarsan biz sana hiç bakmayız ki şekerim:82:
Canımm çok tatlı maaşallah göbeğin ve tabii ki içindeki meleğin

sagol canım benim
ya totoşum nasılda büyük görünüyor büyümüş sankine
zaten cıkık bir totoşum var

bende eklemek istiyorum ya nasıl eklicem biri bana öğretebilirmi?:26:

vay vay vay kızlar süper bende göbeğim var zannediyordum maşallah size bende yükleyeyim bari

1- 2.5 aylık hamileyken
2- 3 aylık hamileyken

Eklentiler

• $IMG_0020.webp
    7 KB · Görüntüleme: 65
  • $2.5 aylık.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 69
bende eklemek istiyorum ya nasıl eklicem biri bana öğretebilirmi?:26:

mesaj kutusunun altına doğru indiğinde EKLENTİ EKLE var oradan yükle diyorsun sabit yükleyiciden deniyordu yani bilgisayardan yükledikten sonra bitti diyorsun yükleniyor tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…