2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Maşallah canım ya Kocaman olmuş 6 aylık gibi duruyor. ben hala tahta gibiyim desem yeridir. Azcık böle bi kabartı çıktı o da sayılmaz bence

öslemim maşallah ya sanırım akşam çekinilen bir foto.benimde akşamları karnım daha şiş oluyor.o yüzden bir türlü foto koyamadım gündüzleri eşim yok evde ( şok oldum görünce aman maşallah diyeyim.zayıfsın daa halbuki.hep mi böyle yoksa acaba çok mu gazlısın

heheh rahatladım be bende nerdeys içime çekicem göbişi 13 haftada bu kadara olurmu diye kızımdada büyüktü benim ama bu kadar değil ee bide ikiz başladık tek devam ediyruz bide ikinci gebelik bana yer veriyolar kızlar otobüste ee kiloda var zaten ama öle göbekli kilolu değildim ben hani şu kapı gibi dedikleri iri kıyım olandan şimdi göbekte var tam olduk

foto koysana liberty bnde foto koycan diye bekliorum

kızlar göbişleriniz almış gidiyor cok güzel yaaaa maşallah diyelimde

canımm sabah kalkıncada aynı beniimm.. gazdır dedim ama hiiç geçmedi bi haftadır faalan böyleyim yanii inmiyor şişkinlikse de..

sağolun kıslar hepinize teşekkürler ben göbüşü önden önden götürcem sanırımm:))

ben hiiç kg almadım canım aksine verdim ama gel gör ki göbüşş aynen böyle .. şişkinlik dedim gaz dedim ama geçmedi bende şaşırıyorumm..

maşalah hepinize biz ağustos annesiyiz bukadar göbişimiz yok

totom büyüdü kuzucum ama bizim genetik mirastır toto zaten ben çok zayıf olmama ragmen popom dışa doğrudur. Yana değilde arkaya doğru gider bizde totolar Sen benim neler yediğimi bi görsen şok olursun. Benim metabolizmam çok hızlı çalısıyormuş doktora gitmiştim kilo alamıyorum diye.Şöyle söyleyeyim eşim bana kilo aldırsın diye deli gibi yedirdi içirdi 4 ay. Ben 2 kilo aldım o 20 kilo aldı benimle bereber yemek yerken Herkes nefret eder benden çok yemek yerim kilo almam diye.

Harikasınız kızlar, Özlem, Damla! Bayıldım....
Teşekkür ederim Belizcimmm

Ben eski halimle kıyaslayınca kendimi balon gibi görüyorum aslinda normal gidiyorum tabi

maşallah damla sizde çok tatlısınız

teşekkür ederiz sevalcim

Oyyy maaşallah özlemmmmm
Damlacım sana da maaşallah canım

sağol esracım

maşallah çok güzel görünüyorsunuz

teşekkür ederizzz

Benim de aynı damlanın ki kadar göbüş,özlemcim evet acaba çok gaz mı yapıyo yediklerin,sabah uyandığında da bu şekil mi?

Benim de aynı damlanın ki kadar göbüş,özlemcim evet acaba çok gaz mı yapıyo yediklerin,sabah uyandığında da bu şekil mi?

canımmm sabahta aynıı öğlendee akşamdaaa.. 4-5 gündür hiiç heçmeden böyle şişim neredeyse 1 haftadır falan.. gaz şişkinlik yada içim dar bilemiyorummm...

canımmm sabahta aynıı öğlendee akşamdaaa.. 4-5 gündür hiiç heçmeden böyle şişim neredeyse 1 haftadır falan.. gaz şişkinlik yada içim dar bilemiyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…