Maşallah canım yaKocaman olmuş 6 aylık gibi duruyor. ben hala tahta gibiyim desem yeridir. Azcık böle bi kabartı çıktı o da sayılmaz bence
heheh rahatladım be bende nerdeys içime çekicem göbişi 13 haftada bu kadara olurmu diye kızımdada büyüktü benim ama bu kadar değil ee bide ikiz başladık tek devam ediyruz bide ikinci gebelik bana yer veriyolar kızlar otobüste ee kiloda var zaten ama öle göbekli kilolu değildim ben hani şu kapı gibi dedikleri iri kıyım olandan şimdi göbekte var tam olduk
öslemim maşallah ya sanırım akşam çekinilen bir foto.benimde akşamları karnım daha şiş oluyor.o yüzden bir türlü foto koyamadım gündüzleri eşim yok evde( şok oldum görünce aman maşallah diyeyim.zayıfsın daa halbuki.hep mi böyle yoksa acaba çok mu gazlısın
damla senin göbüş normalde özlemin çok şişmiş ya özlem sende benim gibimi olcaksın acaba oğlumdada ikizmi diyolardı bana şimdide çok şişti seninki kadar var benimde fazla kiloda almamışım 1 yada 1.5 kilo kadar aldım
eh işteeee bişiler çıkmışşş ama az be kuşum okdr deil yanimaşallah.Ama siz zayıfların şişmanlamayacağını düşünmüyorum hele senin kalça kısmını falan gördükçe dar yaa kesinlikle genişlemez diye düşünüorum sanırım öne doğru top gibi bişi olacak birde sen okdr çiğ köfteyi nerene yiyosun yaa
Teşekkür ederim BelizcimmmHarikasınız kızlar, Özlem, Damla! Bayıldım....
damla senin göbüş normalde özlemin çok şişmiş ya özlem sende benim gibimi olcaksın acaba oğlumdada ikizmi diyolardı bana şimdide çok şişti seninki kadar var benimde fazla kiloda almamışım 1 yada 1.5 kilo kadar aldım
maşallah damla sizde çok tatlısınız
Oyyy maaşallah özlemmmmm
Damlacım sana da maaşallah canım
maşallah çok güzel görünüyorsunuz
Benim de aynı damlanın ki kadar göbüş,özlemcim evet acaba çok gaz mı yapıyo yediklerin,sabah uyandığında da bu şekil mi?
Benim de aynı damlanın ki kadar göbüş,özlemcim evet acaba çok gaz mı yapıyo yediklerin,sabah uyandığında da bu şekil mi?
Hu huuu yeni göbişler bekliyoruuzzzzz
göbek show yapsammı acaba...
E ama sorman hata mymelciğim,bekliyoruuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?