2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

esraaaammmmmm bu bebek deil biraz sabah gazı gibi geldi kuzum bişi yokkiiiii yoksa sabah akşam bölemi ayşegülde göbeğeemm var dedi sonra puffff gitti

ama bebişsee

cnm sabah inik oluyo biraz öğleden sonra çok şişiyorum bide öğleden sonra çekerim koyarım

sevkaannnnnn fotoğrafın renklerineee görüntüne göbişine bayıldım cnmmmm

esrammm sendeki cidden göbe deil gibi geldi bana az baya kız ne şanslısın nerden baksan 4 aylık oluorsun daha bişi yok

selam herkeslere bende 13 haftalik hamileyim ama pek göbüsüm yok benim göbüs 4yada 5. aydan sonra cikiyor

Öyle söylemekle olmaaaaaaaz, koy da görelim kaç haftalıksın:)

Beliz cim sende koyda bızde gorelım. Haftamız haftamıza uymuyor artık her hafta degısıyor vucudumuz. Yenı fotolar beklıyoruz her gun kontrol edıyorum sayfayı ama hıc yenı foto gelmıyor yahu

Beliz cim sende koyda bızde gorelım. Haftamız haftamıza uymuyor artık her hafta degısıyor vucudumuz. Yenı fotolar beklıyoruz her gun kontrol edıyorum sayfayı ama hıc yenı foto gelmıyor yahu

Aaaa hemen koyarım Sevkancım, ben koymuştum da o yüzden hiç üstüme alınmıyorum resim koyun çağrılarını. Çok değişiklik yok ama koyayım, seni mi kırcam?:))) Akşama bekleyinnn...

Aaaa hemen koyarım Sevkancım, ben koymuştum da o yüzden hiç üstüme alınmıyorum resim koyun çağrılarını. Çok değişiklik yok ama koyayım, seni mi kırcam?:))) Akşama bekleyinnn...

Canım benım tesekkur ederım. Ben 6 dan sonra gıremem heralde esım gelınce pek bılgısayar basında vakıt gecırmıyorum gec eklersen yarın bakarım artık. Muccckkkk

Eklentiler

• $Fotoğraf-0039.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 47
  • $Fotoğraf-0040.webp
    12 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
siz benim göbüşümü görün 5-6 aylık gibi bide çok geriliyo. akşam evde çekebilirsem eklerim bende yarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…