2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

ay maşallah göbişler çok güzel olmuş.bende koyucamda benim orjinalimde göbişli olduğu için çok farkedilmiyor.iş yerinde giydiğim beyaz önlüğün düğmeleri oldukça ayrıldı ama.

maaşallahh canımmm tütüü tüüü çok tatlı siyah olunca daha az belli oluyor amaa açık renkte eminim daha fazla belli olur

bebeğem içindekine maşallahta daha dışa vurmamışki bu sende göbüşsüzlerdensin yaniiii

Maaşallah nazaliKüçük ama şirin

maşallah canım göbişine ne güzel çıkmış öylee

liberty ve nazali çok tatlı kızlar göbüşleriniz bende duşa girdim bi baktım bu sefer büyümüş göbüşüm resmini çekeyim dedim çektim ekliyorum şimdi bende

maşallah kızlar süpersiniz
hepinize çok teşekkürler kızlar...göbişim ancak bu kadar çünkü 3 kg verdim ben hamile kaldıktan sonra :26:

arkadaşlar içinizde cinsiyeti belli olan varmı ???????????????? benim henüz belli olmadı 13 haftalık çok merak ediyorum 2011 eylül anneleri cevaplarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
ayşegüll sen kilomu verdin iyice zayıf geldin gözüme minik bir göbüş var ama çok zayıf olduğundan çıkmış gibi hani kilo almıştınnnnnnn maşallaaahhh[/QUOTE]

aslında aldım melis 2kilo aldım ama hastalıktan eridim sanırım birazcık çok ağır geçirdim çünkü ama hastada olsa yedim o yönden içim rahat azda değil normal yedim bende anlamıyorum ya oğlumda 4.ayımda 4 kiloyu hooop almıştım bile aman maşallah diyeyim nasılsa çok şişcez şimdiden şişmeyelim sizler kusarken zayıflarken ben iştah açık geziyorum

çok tatlı bunlar amaaa maşallah kızlar size de çok güzelsiniz
teşekkür ederiz...

yalancı göbek sabah çekecem bir de ona bakarsınız....

arkadaşlar içinizde cinsiyeti belli olan varmı ???????????????? benim henüz belli olmadı 13 haftalık çok merak ediyorum 2011 eylül anneleri cevaplarınızı bekliyorum

entube benimde 14 hafta SAT A göre 14hafta +5 günlük hala benimde belli olmadı sabırsızlıkla bekliyorum. bizimki babası gibi yüzü koyun yatıyordu doktor amcası göremedi.

Kızlar 13+4 ve 10+5i birlikte ekledim, değişiklik var mı? Sanki eski sivriliği geçmiş, yuvarlanmış gibi:) Bi de bu sabah çakilmiş hali...
Dün eklenen göbekler de çok tatlı bu arada:) Kocaman kocaman olmaları dileğiyle:))

Son düzenleme:

Canım 2011 eylul annelerı topiğinegel bırda sadee gobıs paylasıyoruz. Bırcok arkadasın bellı oldu cınsıyetı. Benımkı 11+3 de gosterdı erkek oldugunu cok meraklıymıs gostermeye. dogduktan sonrada acıp acıp gostermesın sakın koparırım onun pipisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…