maaşallahh canımmm tütüü tüüü çok tatlı siyah olunca daha az belli oluyor amaa açık renkte eminim daha fazla belli olur
bebeğem içindekine maşallahtadaha dışa vurmamışki bu sende göbüşsüzlerdensin yaniiii
Maaşallah nazaliKüçük ama şirin
maşallah canım göbişine ne güzel çıkmış öylee
liberty ve nazali çok tatlı kızlar göbüşlerinizbende duşa girdim bi baktım bu sefer büyümüş göbüşüm resmini çekeyim dedim çektim ekliyorum şimdi bende
hepinize çok teşekkürler kızlar...göbişim ancak bu kadar çünkü 3 kg verdim ben hamile kaldıktan sonra :26:maşallah kızlar süpersiniz
Eki Görüntüle 155063 Eki Görüntüle 155062
şimdi şiş yalnız normalde bu kadar değil kimse yok böyle çekebildim
12+2 günlük göbişimiz
maşallah ayşegül bende koyucam birazdAN
mymeellll mükemmel gözüküor şişlikte olsa çok şeker yaaa bayıldımmmmmmEki Görüntüle 155063 Eki Görüntüle 155062
12+2 günlük göbişimiz
teşekkür ederiz...çok tatlı bunlar amaaamaşallah kızlar size de çok güzelsiniz
mymeellll mükemmel gözüküor şişlikte olsa çok şeker yaaa bayıldımmmmmm
ayşegüll sen kilomu verdin iyice zayıf geldin gözüme minik bir göbüş var ama çok zayıf olduğundan çıkmış gibi hani kilo almıştınnnnnnnmaşallaaahhh
arkadaşlar içinizde cinsiyeti belli olan varmı ???????????????? benim henüz belli olmadı 13 haftalık çok merak ediyorum 2011 eylül anneleri cevaplarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 155196 Eki Görüntüle 155191
kızlar 13+4 ve 10+5i birlikte ekledim, değişiklik var mı? Sanki eski sivriliği geçmiş, yuvarlanmış gibi:) bi de bu sabah çakilmiş hali...
Dün eklenen göbekler de çok tatlı bu arada:) kocaman kocaman olmaları dileğiyle:))
Eki Görüntüle 155063 Eki Görüntüle 155062
12+2 günlük göbişimiz
Eki Görüntüle 155196 Eki Görüntüle 155191
Kızlar 13+4 ve 10+5i birlikte ekledim, değişiklik var mı? Sanki eski sivriliği geçmiş, yuvarlanmış gibi:) Bi de bu sabah çakilmiş hali...
Dün eklenen göbekler de çok tatlı bu arada:) Kocaman kocaman olmaları dileğiyle:))
arkadaşlar içinizde cinsiyeti belli olan varmı ???????????????? benim henüz belli olmadı 13 haftalık çok merak ediyorum 2011 eylül anneleri cevaplarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?