slm şekerler
bir hafta 10 gündür giremedim nete. tabi neler yazmışsınız takip edemiycem bir sürü sayfa birikmiş ama bu topiği görünce şok oldum hehehe:) süper fikir esrant iyi yapmışsın.ben foto koyamıcam şimdilik çünkü göbiş yok daha. dmlonr süpersin maşallah
slm şekerler
bir hafta 10 gündür giremedim nete. tabi neler yazmışsınız takip edemiycem bir sürü sayfa birikmiş ama bu topiği görünce şok oldum hehehe:) süper fikir esrant iyi yapmışsın.ben foto koyamıcam şimdilik çünkü göbiş yok daha. dmlonr süpersin maşallah
yaaa sorma gebelikten önce 85 ti kilo alınca 90 oluyordu şimdi 95 oldu daha süt yok içinde :18: annem diyorki kızım senin 9. ayında arkadan destek lazım olucak öne doğru düşersin yoksa
öldüm gülmekten güzel espri gülerken gözlerimden yaş geldi valla..
bu arada benimde 85ti 95 olmuş :18:
öldüm gülmekten güzel espri gülerken gözlerimden yaş geldi valla..
bu arada benimde 85ti 95 olmuş :18:
kızlaar topiğin adına bayıldımm süpper olmuş ellerine sağlık esrant:) ayy şimdi herşey daha heyecanlı daha anlamlı oldu sanki heyecan yaptım..
hadi bakalım göbüşleri görelim benim var ama daha henüz bebiş değil göbüşş
Beğenmene sevindim başlığı canım
nasıl resim ekleyebilirim
ayyy maşallah çok tatlısınız yaaçok hoşuma gitti bu göbüş topiği en yakın zamanda bende koycammm benim göğüsler 75 tende küçüktü şimdi 80 oldu gibi maşallah :))
BelizBerkin feyruka oslemim35 esrant seval31 ozgekurt behic
Herkes seni bekliyo Esrant:)
Ufaktan çıkmaya başlamışşşşşş:) Akşamları daha belirgin oluyo mu? Ben de akşam koyucam, heveslendim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?