2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Artık açalım dedik canım,iyi de oldu baksana göbişler çıkmış bile

bende seni merak ediyodum canım. Hoşgeldin tekrar

yaaa sorma gebelikten önce 85 ti kilo alınca 90 oluyordu şimdi 95 oldu daha süt yok içinde :18: annem diyorki kızım senin 9. ayında arkadan destek lazım olucak öne doğru düşersin yoksa

öldüm gülmekten güzel espri gülerken gözlerimden yaş geldi valla..
bu arada benimde 85ti 95 olmuş :18:

kızlaar topiğin adına bayıldımm süpper olmuş ellerine sağlık esrant:) ayy şimdi herşey daha heyecanlı daha anlamlı oldu sanki heyecan yaptım..
hadi bakalım göbüşleri görelim benim var ama daha henüz bebiş değil göbüşş

öldüm gülmekten güzel espri gülerken gözlerimden yaş geldi valla..
bu arada benimde 85ti 95 olmuş :18:

sorma bende çok güldüm duyunca ama kadın haklı valla
hadi hayırlısı demek seninle aynı gidiyoruz benim tahminim 110 falan olur bunlar paraşüt takarız artık

Maşallah dmlonr canım ya kocaman olmuş göbüşünnn benim daha pek yok ama çıkar çıkmaz eklicem. Benim gögüsler de 80 di şimdi 90 zor oluyor doğurana kadar şişicekler galiba

Beğenmene sevindim başlığı canım

BelizBerkin feyruka oslemim35 esrant seval31 ozgekurt behic
Herkes seni bekliyo Esrant:)

ayyy maşallah çok tatlısınız yaa çok hoşuma gitti bu göbüş topiği en yakın zamanda bende koycammm benim göğüsler 75 tende küçüktü şimdi 80 oldu gibi maşallah :))

teşekkür ederiz canım en kısa zamanda sizlerdende bekliyoruz

Henüz çok belli değil gerçi ama gene de ekleyeyim dedim kızlar
Biraz da eşofmanın ve üzerimdeki kıyafetin kalınlığı var.
Yoksa azcık daha küçük göbiş

Alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar

Son düzenleme:
Ayy totom ne kadar büyük çıkmış yahu
Normalde böyle değildir kızlar yanlış anlaşılmasın

Ufaktan çıkmaya başlamışşşşşş:) Akşamları daha belirgin oluyo mu? Ben de akşam koyucam, heveslendim:)

maşallah esracım başlamış büyümeye Allah nazarlardan saklasın. Totonda gayet güzel çıkmış hiç büyük görünmüyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…