2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Buyrun kızlar,tekrar yüklüyorum,umarım görürsünüz bu kez..

Son düzenleme:
gördüüm gördüümmmuğraştırdık seni de canımm ufacıkmış daha ne hallere geleceğiz ilerleyen zamanda bakalımmm.. bu arada totiş hiiiç de büyük değillllmiş bi keremm

Teşekkürler tatlım.
Ben tabii biraz şişko olduğumdan böyle yuvarlanacağım sanırım

Kimmmm? Sen mi şişkosun? Ben yanlış resme bakıyorum galiba!!!! Sen şişko kime derler onu bilmiyosun galiba:) Totoda da bişey yok. Süpersin!

Boyum 170,kilom 69 canım
Evlendikten sonra aldım kiloları da
Neyse doğumdan sonra veririz hep birlikte

Hiiiiiiiiiiiiç öyle görünmüyr fotograftan yahu. Sen de mi photoshp yaptın yoksa fotografina bakiyim? 170'e 69 gibi gorunuyor en fazla 55 derdim ben mmisal.

bundan bahsediyorsun sanırım ama nasıl silinir bilmiyorum, hem resim filan yokki neden sileyim

Neyse canım tamam kalsın,önemli değil..

Hiiiiiiiiiiiiç öyle görünmüyr fotograftan yahu. Sen de mi photoshp yaptın yoksa fotografina bakiyim? 170'e 69 gibi gorunuyor en fazla 55 derdim ben mmisal.

Çeker çekmez ekledim,ne photoshopu
Çok sağolun kızlar,ben kiloya dikkat de etmeliyim.
Neyse ki henüz almadım

hayırlı olsun topiğimiz ama benim henü fazla bişeyim yok kocişim göbeğin belli oluyor falan diyor ama ben zaten göbekliydim :26:

ama hamile kalmadan önce aldığım pantalon kapanmıyor bende akşam çeker koyarım fotoyu.

1.57 boy 57 kilo ve 85 gögüs ne olur artık bilmiyorum

Hadi bakalım canım,bekliyoruz akşam
Sanırım bu akşam bir hayli göbiş göreceğiz

Esra maşallah küçücük bir göbeğin var :)
ama hiç de 69 gibi durmuyorsun ben sana söyleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…