Ufaktan çıkmaya başlamışşşşşş:) Akşamları daha belirgin oluyo mu? Ben de akşam koyucam, heveslendim:)
maşallah esracım başlamış büyümeye Allah nazarlardan saklasın. Totonda gayet güzel çıkmış hiç büyük görünmüyo canım
Ayy totom ne kadar büyük çıkmış yahu
Normalde böyle değildir kızlar yanlış anlaşılmasın
Evet canım akşamları daha net,şimdi aşağıda gördüğünüz gibi,akşamları biraz daha şişiyor
Evet canım akşamları daha net,şimdi aşağıda gördüğünüz gibi,akşamları biraz daha şişiyor
kendi adıma konuşayım ben göbüşe odaklanmıştım totaya sen böyle deyince bakma geregi duydum:)gayet güzel çıkmışsıınız
Teşekkürler tatlım.
Ben tabii biraz şişko olduğumdan böyle yuvarlanacağım sanırım
esrant seninki 4 aylık gibiyse artık benimki kaç aylıktır :)) zaten önceden de göbüşüm vardı şimdi daha da belli özellikle dar kıyafetlerdeeee.valla benimde totişim büyüdü herkes kız olcak diyor o yüzdenn
esrant seninki 4 aylık gibiyse artık benimki kaç aylıktır :)) zaten önceden de göbüşüm vardı şimdi daha da belli özellikle dar kıyafetlerdeeee.valla benimde totişim büyüdü herkes kız olcak diyor o yüzdenn
Teşekkürler tatlım.
Şİmdi heveslendim ama işteyim, telefonla çeksem bilgisayara atamam. Akşama çekicem, eklicem. Ama şimdiden söyleyim benimki göbek daha. Sabah kalkıyorum pek bişey yok, akşama kadar şişiyorum. Annem akşam görmüştü,çok şaşırdı, sabah inio diyince rahatladı:)))) Herhalde vüzcudumuz su topluyo gün içinde, çünkü kiloda da pek değişiklik yok. Ya da bu göbek bebek değil ama aşağıdan rahim büyüdüğü için içerdekileri yukarı itiyo olabilir, ondan böyle görünüyodur. Amaaaaan her ne ise, hamileyiz sonuçta, şimdi olmasa bikaç ay sonra bebekten olcak zaten:)))
neresi şişko Allah aşkına tam kıvamında görünüyorsun maşallah
esranycımm kusura bakmaa başka arkadaş yazmış 4 aylık gibiyi( bende sen sandımm
ee hanii ben göremiommmm
haksızlık etme kendine ve totoşuna harika görünüyorsunuz
Henüz çok belli değil gerçi ama gene de ekleyeyim dedim kızlar
Biraz da eşofmanın ve üzerimdeki kıyafetin kalınlığı var.
Yoksa azcık daha küçük göbiş
Alıntı yapmazsanız sevinirim kızlar
Ayy totom ne kadar büyük çıkmış yahu
Normalde böyle değildir kızlar yanlış anlaşılmasın
Teşekkürler tatlım.
Sanırım kaçırdınız kızlar,tekrar yükleyeyim şimdi.
ben göremediimmmmmmmm amaaa yaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?