2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Evet canım akşamları daha net,şimdi aşağıda gördüğünüz gibi,akşamları biraz daha şişiyor

esrant seninki 4 aylık gibiyse artık benimki kaç aylıktır :)) zaten önceden de göbüşüm vardı şimdi daha da belli özellikle dar kıyafetlerdeeee.valla benimde totişim büyüdü herkes kız olcak diyor o yüzdenn

Evet canım akşamları daha net,şimdi aşağıda gördüğünüz gibi,akşamları biraz daha şişiyor

Şİmdi heveslendim ama işteyim, telefonla çeksem bilgisayara atamam. Akşama çekicem, eklicem. Ama şimdiden söyleyim benimki göbek daha. Sabah kalkıyorum pek bişey yok, akşama kadar şişiyorum. Annem akşam görmüştü,çok şaşırdı, sabah inio diyince rahatladı:)))) Herhalde vüzcudumuz su topluyo gün içinde, çünkü kiloda da pek değişiklik yok. Ya da bu göbek bebek değil ama aşağıdan rahim büyüdüğü için içerdekileri yukarı itiyo olabilir, ondan böyle görünüyodur. Amaaaaan her ne ise, hamileyiz sonuçta, şimdi olmasa bikaç ay sonra bebekten olcak zaten:)))

esranycımm kusura bakmaa başka arkadaş yazmış 4 aylık gibiyi ( bende sen sandımm

Yok canım ben demedim 4 aylık gibi diye

Tamam canım akşam bekliyoruz öyleyse

neresi şişko Allah aşkına tam kıvamında görünüyorsun maşallah

Teşekkürler canım benim

esranycımm kusura bakmaa başka arkadaş yazmış 4 aylık gibiyi ( bende sen sandımm

Anladım canım,önemli değil

Ayy totom ne kadar büyük çıkmış yahu
Normalde böyle değildir kızlar yanlış anlaşılmasın

Teşekkürler tatlım.
Ben tabii biraz şişko olduğumdan böyle yuvarlanacağım sanırım

esrant ben niye göremedim bu resmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…