2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

yok daha öğremedim canım bizim dr.da 16. hafta dedi ama bugün devlete gidicem söylermi bilmem :44:

hadi hayırlısı ama devlettekiler söylemiyor cnm çünkü benim bi arkadaşım özel doktora gidiyordu grip olunca devlete gitti hemde cinsiyeti öğrenirim diye doktora sormuş cinsiyeti görebiliyormusunuz diye biz ona bakmıyoruz demiş azarlamış kızcağızı bidaha gitmem dedi devlete ama sen yinede şansını dene her doktor aynı olmuyor bakarsın yumuşak davranır o zaman daha rahat sorarsın

ben ilk fotoğrafı eşime çektirmiştimde bi dünya dalga geçmişti, onun için sordum
şişko oldum, sonra verememekten çok korkuyorum..

ben eşime çektirmem dediğin gibi dalga geçer uğraşamam onunla en iyisi anneme yada kardeşime çektirmek. cnm bende daha şimdiden 4 kilo aldım 9 ayda yusyuvarlak olcam galiba boyumda kısa ama yapçak bişey yok sonra vercez yeterki bebişim doğsun ben kurtulayım allahın izniyle

bu 16 haftalık fotomuz az önce çektik daha öncede koymuştum onuda tekrar koyuyorum
buda daha önceki fotomuz sanırım 2 hafta oluyo

2 hafta önceki siyah olan canım yeşilk olan şimdiki şimdi daha büyük baksana tişört havada :)

günaydın kızlar 14+5 lik göbüşüm akşam çekildim
canım heveslendirmek istemem ama cidden bu erkek göbeği yaa buarada geçen sefer koyduğun göbek deildi bu göbek işteee
kızlar bakın bugün badi giydik
yaaa ben 4 kilo almışım toplamda çok mu almışım acaba Eki Görüntüle 160458
gülaycım ama şu tepeden çektirdiğin fotona hayran kaldım tekrar belirtmek isterim
Eki Görüntüle 160499 Eki Görüntüle 160499 bu 16 haftalık fotomuz az önce çektik daha öncede koymuştum onuda tekrar koyuyorum
Eki Görüntüle 160501 buda daha önceki fotomuz sanırım 2 hafta oluyo

canımmm işte erkek anası olduğunu bildiğimiz birinin göbeğini görünce iyice anlıorum yaa erkek göbeği böle olur bnm kesin kızım olcak yaaaaaaa

Eki Görüntüle 160499 Eki Görüntüle 160499 bu 16 haftalık fotomuz az önce çektik daha öncede koymuştum onuda tekrar koyuyorum
Eki Görüntüle 160501 buda daha önceki fotomuz sanırım 2 hafta oluyo

günaydın kızlar 14+5 lik göbüşüm akşam çekildim

kızlar bakın bugün badi giydik
yaaa ben 4 kilo almışım toplamda çok mu almışım acaba Eki Görüntüle 160458

maşallah kızlar çok güzel göbişler

teşekkür ederim kızlar melisçim akşamları öyle oluyor göbüşüm demekki gün içinde yedikçe şişiyorum:)) herkes erkeğe benzetiyor bakalım ne çıkacak

gördüm sonunda maşallah canım çok tatlısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…