2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

ayy Mehtap çok tatlı çıkmış senin de yerim yaa maşallah seninde futbol topun var benim gibi

Futbol topu yutmuş gibiyim Damlacım, ben 2. ayda başladım hamile kıyafetleri almaya birde bu kilo almamış halim ben hala anlamıyorum bu kadar göbek var nasıl kilo almıyorum senle ben koca göbüş olacağın eylül anlarının en iri göbekleri.

Saol canım benim bizim bebiş efendi biraz iri galiba gerçi doktorum haftası ile çok uyumlu dedi ama bu göbekle 9.ayda kendimi düşünemiyorum.

öne doğru eğilme sakın ağırlıktan düşersin valla
kaynanan sağ mı 4,5 kilo çocuk doğurmuş kadıncağız.

Aynen bende 2.aydan sonra başladım hamile taytı falan almıştım..Ya sorma şu kilo olayı benimde kafama çok takılıyor o kadar koca göbek var herşeyi yiyorum ama kilo alamıyorum..Ezelden beridir alamam ama şimdi bebek var yani almam lazım artık. Cumartesi kontrolum var tartılıcam bakalım kaç çıkıcak evdeki tartıya göre hala 1 kilo
Bu arada bende eşimde 4,5 kilo doğmuşuz oğlumu düşünemiyorum artık

Annem diyorki iç kanın yok bide bebeğe kilo alıyorsundur ama bebeği ben taşıyom kiloda bende olmalı anlmadım valla :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…