2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Valla kızlar bu gobuslerımızın gıdısatı nereye dogru boyleeee masallahımız var yaaaa

bebişimin kuş bakışı görüntüsü Eki Görüntüle 160044
ayy ne güzel bişi buuuu
1 haftada büyüdü oğlum :)
ben azcık doğrucu davut olduğum için geçen sefer dediğimi yineliorum yemezlerrr kuşummm bunda bişi yokkkk daha göbüşlenmemişsiiinnnnn
şoka girdim galiba siz zayıflarda göbek böle oluor birde erkek olduğundan iyice öne doğruu çıkıor ama asıl neden normalde çok zayıf olmannız maşallahhh oğluşuna amaa
Kızlar gobek fotosu degıl bu ama topiğimiz renksız kalmasın dıe ekledımEki Görüntüle 159006

bebeğeemmm çookk tatlısınnn ama ben senin ayna önünde ki pozlarını seviorummmm oranın ayrı bir elektriği havası varrr

canım ben göbekliydim hep dediğin gibi zayıfım am akurbağa kermit gibi göbeğim vardı hamile kalınca yayılmadı toplandı ve daha da yukarı çıktı sonucu gördünüz koca göbeke ayakkabılarımı bağlarken zorlanıyorum bilemmm

günaydın kızlar 14+5 lik göbüşüm akşam çekildim

Eklentiler

• $DSC04070.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 33
esracım çok tatlı küçük bi göbüşün var aynı benimki kadar benimkide bu kadar aynı diğer hamişlere bakıyorum maşallah valla ne çıkcak onlardan merakla bekliyorum

teşekkür ederim cnm allah hayırlısını versin hepimize cinsiyeti öğrendinmi sen ben öğrenemedim hala gerçi kıza benzettik doktor amcasıyla ama bakalım daha erken demişti 16 hafta dolsun o zaman belli olcakmış

ESRACIM

Erkek göbüşü gibi benimkide öyle baktın mı benimkine

maşallah sana ve yavruna

herkes öyle diyor cnm ama doktor çıkıntı göremedi geçen hafta gittiğimizde. gerçi erkenmiş daha 16. haftada kesin belli olur dedi bekliycez. seninkide sivri maşallah erkek dimi cinsiyeti belli oldu senin?

yok daha öğremedim canım bizim dr.da 16. hafta dedi ama bugün devlete gidicem söylermi bilmem :44:

herkes öyle diyor cnm ama doktor çıkıntı göremedi geçen hafta gittiğimizde. gerçi erkenmiş daha 16. haftada kesin belli olur dedi bekliycez. seninkide sivri maşallah erkek dimi cinsiyeti belli oldu senin?

geçen hafta doktorumuz %75 erkek dedi canım kısmet artık ama oğlum diye sevmeye başladık kızsa eğer kızıyordur bize

kızlar bakın bugün badi giydik
yaaa ben 4 kilo almışım toplamda çok mu almışım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…