Canım doktor amca %75 erkek dedi damla ile aynı gözüküyor göbüşlerimiz onunkide erkek bakalım kısmetimize ne çıkcak.
ayy ne güzel bişi buuuubebişimin kuş bakışı görüntüsüEki Görüntüle 160044
ben azcık doğrucu davut olduğum için geçen sefer dediğimi yineliorum yemezlerrr kuşummm bunda bişi yokkkk1 haftada büyüdü oğlum :)
Kızlar gobek fotosu degıl bu ama topiğimiz renksız kalmasın dıe ekledımEki Görüntüle 159006
ayy ne güzel bişi buuuu
ben azcık doğrucu davut olduğum için geçen sefer dediğimi yineliorum yemezlerrr kuşummm bunda bişi yokkkkdaha göbüşlenmemişsiiinnnnn
şoka girdim galiba siz zayıflarda göbek böle oluor birde erkek olduğundan iyice öne doğruu çıkıor ama asıl neden normalde çok zayıf olmannız maşallahhh oğluşuna amaa
bebeğeemmmçookk tatlısınnn ama ben senin ayna önünde ki pozlarını seviorummmm oranın ayrı bir elektriği havası varrr
valla hepiniz harikasınız maaşallahhh
bebişimin kuş bakışı görüntüsüEki Görüntüle 160044
exporter ve gülay maşşallah göbüşlerinize...
günaydın kızlar 14+5 lik göbüşüm akşam çekildim
esracım çok tatlı küçük bi göbüşün var aynı benimki kadar benimkide bu kadar aynı diğer hamişlere bakıyorum maşallah valla ne çıkcak onlardan merakla bekliyorum
günaydın kızlar 14+5 lik göbüşüm akşam çekildim
ESRACIM
Erkek göbüşü gibi benimkide öyle baktın mı benimkine
maşallah sana ve yavruna
teşekkür ederim cnm allah hayırlısını versin hepimizecinsiyeti öğrendinmi sen ben öğrenemedim hala gerçi kıza benzettik doktor amcasıyla ama bakalım daha erken demişti 16 hafta dolsun o zaman belli olcakmış
herkes öyle diyor cnm ama doktor çıkıntı göremedi geçen hafta gittiğimizde. gerçi erkenmiş daha 16. haftada kesin belli olur dedi bekliycez. seninkide sivri maşallah erkek dimi cinsiyeti belli oldu senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?