olum ben normalde formsuz biriyimdirsenin o fındık kızını yerim ulaaaaaaaaaannnn
büyümüş büyümüş formunda yerinde atıp tutma taş gibisin...
bu ne lan utanmadan hamileyimmi diosun sen
lithiumcum göstermior diyince kız olabilir diorum açıkcası göğüsler ne durumda bnmkiler aşırı büyüdümeliscim maşallah göbüşüne kendi göbüşüme benzettim.benimki de mi kız ne?
elvin çok cicisin yahuuu:))çok harika maşallah
jilen güzelmiş güzel ama deli arkadaşım bnm
giy giyyy jilenin modaıs hiç geçmezkiohhhh kızlar göbüşler açılmış saçılmış meliscim çok şirin göbüşün sen ilk defa koyuyorsun sanırım elvincin ilk avatar zannettim meğer orjinal kurdaleliymişçok tatlı görünüyorsun miracle canım dümdüz karnın bi arkadaşımında erkek onunda 6. ayda çıkmıştı karnı ama son ayların güzel olur çıtı pıtp kibar bi göbüş gülaycım resimde çok belli değil karnın uzaktan çekmişsin ama yüzün çok güzel güzel hatunsun vesselam benimde jilem var oğlumdan kalma bi tane kot b mağazada 5liraya bulmuştum çok komik bi rakama almıştım ama modası geçti diye giymedim şimdi arada deniyorum giysemmi diye modası varmı hala nasıl olur sizce kızlar
bende yere bakınca göbekten başka bişey göremez oldum allah hayır etsin.. vinçlik olmayız inşaallah..
Cok derli toplu cikmis canim gobusun masallah
olum ben normalde formsuz biriyimdir
bu ne lan utanmadan hamileyimmi diosun senkızım hiçbişiyookkkkk bildiğin 34 36 beden bir kot reklamı fotosu gibi
lithiumcum göstermior diyince kız olabilir diorum açıkcası göğüsler ne durumda bnmkiler aşırı büyüdü
giy giyyy jilenin modaıs hiç geçmezki
haha işte gerçek hamile fotosu yaaa aynı ben göğüsler göbekler ortadaaa
KIZ ANASI GELMİŞ.....
ben hala isim bulamadım..
en son BAHAR VE YAĞMUR isminde kaldım..
olum ben normalde formsuz biriyimdir
bu ne lan utanmadan hamileyimmi diosun senkızım hiçbişiyookkkkk bildiğin 34 36 beden bir kot reklamı fotosu gibi
lithiumcum göstermior diyince kız olabilir diorum açıkcası göğüsler ne durumda bnmkiler aşırı büyüdü
giy giyyy jilenin modaıs hiç geçmezki
haha işte gerçek hamile fotosu yaaa aynı ben göğüsler göbekler ortadaaa
Eki Görüntüle 172652 Eki Görüntüle 172653
16+2 de biz
ilk kez bir foruma resmimizi ekliyorum.
Umarım başarabilirim.
Pelin nasil?
16+2 de biz
Umarım başarabilirim.
16+2 de biz
Umarım başarabilirim.
ahahah yazdıktan sonra aynı llaf bnmde aklıma geldi dışarda biyerdemi büyütüor acaba dedimMeliscim ben sende de pek bisey goremedim ama bide sen kiloluyum falan diyosun ya senin kilolarin nerde canim masallahin var seninde.
Biraz popom buyudu acaba cokcuk yanlis yere mi yerlesti dersin on tarafta yerine?:76:
olabilir gerçi bunlar pek kıstas deil ama işte ölee tahminlerr yapıoruzmeliscim aynen göğüsler büyüdü bir tek zaten kız herhalde sıpa
çok tatlı bir hamile olmuşsun canımmmEki Görüntüle 172652 Eki Görüntüle 172653
16+2 de biz
Umarım başarabilirim.
hakikaten kız göbüşü melis buuuuu
çok güzelsiniz hem incecik vallaaaaa
bana 1,5 kilo fazlan var dedi dr. meyve yiyip duruyorum. mağdurumda mağdurum!!
İşte süper görünümlü bir anne adayı daha
Canım harika görünüyorsunuz maşallah diyorum
ahahah yazdıktan sonra aynı llaf bnmde aklıma geldi dışarda biyerdemi büyütüor acaba dedim
olabilir gerçi bunlar pek kıstas deil ama işte ölee tahminlerr yapıoruz
çok tatlı bir hamile olmuşsun canımmmçok hoş gözüküorr
ahahahah deli pembişimmm bende dün gittim dr a çok kilo aldımmm hadi beni tartın dedim 200 yada 300 gr almışım zaten orda göbüşümde yoktu ama akşam böle oluor göbüşüm işte eşimde gülüor dr un yüzünü görmen lazımdı sen göbeğini açtın bişi yoktu dedi ama akşamları kocaman yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?