2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

senin o fındık kızını yerim ulaaaaaaaaaannnn

büyümüş büyümüş formunda yerinde atıp tutma taş gibisin...
olum ben normalde formsuz biriyimdir
Bu da ilk kez oğluşum ve ben 17+3

Eki Görüntüle 172617
bu ne lan utanmadan hamileyimmi diosun sen kızım hiçbişiyookkkkk bildiğin 34 36 beden bir kot reklamı fotosu gibi
meliscim maşallah göbüşüne kendi göbüşüme benzettim.benimki de mi kız ne?

elvin çok cicisin yahuuu:))çok harika maşallah
lithiumcum göstermior diyince kız olabilir diorum açıkcası göğüsler ne durumda bnmkiler aşırı büyüdü
bende resim ekliiim canım çekti
Eki Görüntüle 172641
jilen güzelmiş güzel ama deli arkadaşım bnm
giy giyyy jilenin modaıs hiç geçmezki

haha işte gerçek hamile fotosu yaaa aynı ben göğüsler göbekler ortadaaa

KIZ ANASI GELMİŞ.....
ben hala isim bulamadım..
en son BAHAR VE YAĞMUR isminde kaldım..

Meliscim ben sende de pek bisey goremedim ama bide sen kiloluyum falan diyosun ya senin kilolarin nerde canim masallahin var seninde.
Biraz popom buyudu acaba cokcuk yanlis yere mi yerlesti dersin on tarafta yerine?:76:

Meliscim ben sende de pek bisey goremedim ama bide sen kiloluyum falan diyosun ya senin kilolarin nerde canim masallahin var seninde.
Biraz popom buyudu acaba cokcuk yanlis yere mi yerlesti dersin on tarafta yerine?:76:
ahahah yazdıktan sonra aynı llaf bnmde aklıma geldi dışarda biyerdemi büyütüor acaba dedim
meliscim aynen göğüsler büyüdü bir tek zaten kız herhalde sıpa
olabilir gerçi bunlar pek kıstas deil ama işte ölee tahminlerr yapıoruz
Eki Görüntüle 172652 Eki Görüntüle 172653

16+2 de biz

ilk kez bir foruma resmimizi ekliyorum.
Umarım başarabilirim.
çok tatlı bir hamile olmuşsun canımmm çok hoş gözüküorr
hakikaten kız göbüşü melis buuuuu
çok güzelsiniz hem incecik vallaaaaa
bana 1,5 kilo fazlan var dedi dr. meyve yiyip duruyorum. mağdurumda mağdurum!!

ahahahah deli pembişimmm bende dün gittim dr a çok kilo aldımmm hadi beni tartın dedim 200 yada 300 gr almışım zaten orda göbüşümde yoktu ama akşam böle oluor göbüşüm işte eşimde gülüor dr un yüzünü görmen lazımdı sen göbeğini açtın bişi yoktu dedi ama akşamları kocaman yaaa

[QUOTE

çoooookk tatlısın seeeenn maşallah canım ne güzel olmuş öyle tospik göbüş [/QUOTE]

Teşekkürler arkadaşım

Göbek show yeni başladı kızlar... Maşşallah hepimize benim de kızım olacak Melis'le göbeklerimiz benziyor. benim bebekte göğüslerime yerleşti galiba. Hala büyüyorlar ya bir de kremleniyoruz parıl parıl bomba gibi. Hayatımda kendimi böyle hayal edemezdim en kısa zamanda ben de ekleyeceğim. heveslendim şimdi.

gazdandır oda... miniş kızın sana benzicek sanırsam ufak tefek çıtıpıtı olucakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…