2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Eki Görüntüle 172526

18. haftadaki göbüşümüzzzzzzzzzzz

Eki Görüntüle 172529
17+3 Belizim ve ben
Bi de Esrant ve Damla'nın Avatar resimlerinin roprodüksiyonunu yaptım:76::76::76::78:

Bu da ilk kez oğluşum ve ben 17+3

Eki Görüntüle 172617

bende resim ekliiim canım çekti
Eki Görüntüle 172641

Eki Görüntüle 172652 Eki Görüntüle 172653

16+2 de biz

ilk kez bir foruma resmimizi ekliyorum.
Umarım başarabilirim.

aaaaa canım cektı dururmuyum artık ben.

Geliyor geliyor sevkanın gobegi gelıyooorrr

Eki Görüntüle 172736
17+4 olduk teyzişler amanııınn kocaman olmusuz yahu zaman ne kadar hızlı gecıyor

17+3 olduk teyzeleri :))) kız göbişi bu kıız:)

Aman Tanrım göbişlere de bakınnnnnnn
Kızlar hepiniz de süpersiniz maaşallah maaşallahhhh
Süper anneler olacağız biz eylül anneleri olarak
Ayy çok güzeliz yahu

18+5 Orkan ve Damla

Eklentiler

• $IMG_0463.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_0460.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $IMG_0457.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 29
Ayy yerim ben o Orkan'ıııııı
Önden bakınca hiçbir şey yok ama yandan uvvv:82:
Harika bir göbiş ve tabii ki o göbişin sahibi
Maaşallah canım çok güzel olmuş Orkan beyimizin yuvası

teşekkür ederiz Esra teyzesi sen de ekle Duruyu özledik biz

damlaaammm önden çekilen fotonda hiçbişi belli olmuor ne harika yaa

ama yandan olanlara bayıldım ayyyy mankenim bnmmmmmm

bel oyuntum yok artık o yüzden onden çekmiştim ama yine moralimi düzelttiniz yandan dünyalara sığmayan bi hal aldım yalnız bacaklarımda hala bi kalınlaşma yok ne kadar daha o göbeği taşıyabilecekler bilmiyorum

Waaawww super hamile olmussun masallah
Canim sen kac kilo aldim yada kilo aldim mi?

teşekkür ederim canım 1,5 kilo aldım sanırım. 54 ile hamile kaldım 55.6 çıkıyorum ama evde tartıldım. O yüzden pek güvenemiyorum. 3 hafta önce doktorda 55 çıkmıştım. haftaya doktorda netleşir.

seni yerim bennn,siz ne tatlısınız öyle ana oğul ebru şallı gibisin damlacım,bende erkek annesiyim güya ama ben böyle öne doğru değil yanlara doğru genişliyorum,niyeeee

canımmm teşekkür ederim facebooka da yazdım elma şekeri gibi oldum çomak bacak üstü koca göbeğimle benim en yakın arkadaşımda erkek annesi oldu ama o da yana doğru genişlemişti her gören kız diyordu sağlıklı olsunlar da ister öne ister yana genişlesinler melekim

Demek sen beni dünürlükte sattın haaa...alacağın olsun yok artık almam senin kızını:)))küstük oğlumla sana

Aaaaa, Lilacım vermiş miydim ben sana kızımı? Hiç konuşmadık diye hatırlıyorum ben. Walla bak önceden sana söz verdiysem düşünelim bişeyler. Ben cinsiyeti öğrendiğim gün talip oldu Orkan Beliz'e. Senle ne zaman konuşmuştuk? Üzüldüm bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…