Aaaaa, Lilacım vermiş miydim ben sana kızımı? Hiç konuşmadık diye hatırlıyorum ben. Walla bak önceden sana söz verdiysem düşünelim bişeyler. Ben cinsiyeti öğrendiğim gün talip oldu Orkan Beliz'e. Senle ne zaman konuşmuştuk? Üzüldüm bak şimdi
Senin kızın cinsiyeti belli olmadan ben sana kızın olacak demiştim...ve eşininde seninde gözler renkli kesin renkli gözlü güzel bi kızın olur kızınıda oğluma alırım demiştim..sende bana hazır tanıdık,senden iyi dünür mü bulacam demiştinnnnnnnnnnnn...bulmuşsun amaaaaaaa(bizi unuttun...küstük işte oğlumla sana... istemiyoruz kızını gerçi yavrum onun suçu yok belizi çok seviyoruz seni dünür olarak istemiyoz hain kaynana seni
Facebook maceralarımızı açığa vuruyosun ama Lilam. Ama doğru haklısın, şimdi sen söyleyince hatırladım. Eşeklik etmişim o zamanAman canım bi kızı 100 kişi ister hem:123: Gel biz Rüzgar'la Beliz'i en harbisinden kanka yapalım:127:, göbek kordonu kanı ile hem de
Aaaa canım estağfurullah ne demek, öyle demek istemedim...facebooktaki kirli çamaşırlarımızı hemen toplayım:)))eee ne yapalım artık kanka olsunlar bari:))oğlum sana böyle yapıyor... Belizi kamyonuna alıp kaçırcak:))
Belizcik de öpüyor Rüzgar'ı
Ayyy kıyamam ben ona..:)))pamuk prenses tekmeliyormu??benimkisinden tık yok hala...
Eki Görüntüle 173665 Eki Görüntüle 173666
kızlar ewde otururken ki son halimiz...tembel oğlum ve ben!!!
18+5 Orkan ve Damla
17+3 olduk teyzeleri :))) kız göbişi bu kıız:)
aaaaa canım cektı dururmuyum artık ben.
Geliyor geliyor sevkanın gobegi gelıyooorrr
Eki Görüntüle 172736
17+4 olduk teyzişler amanııınn kocaman olmusuz yahu zaman ne kadar hızlı gecıyor
Eki Görüntüle 172652 Eki Görüntüle 172653
16+2 de biz
ilk kez bir foruma resmimizi ekliyorum.
Umarım başarabilirim.
Eki Görüntüle 172529
17+3 Belizim ve ben
Bi de Esrant ve Damla'nın Avatar resimlerinin roprodüksiyonunu yaptım:76::76::76::78:
10+2 haftalıkken
Eki Görüntüle 170086
bunlarda 16haftalık halimiz yani bugünki halimiz........)
Eki Görüntüle 170087
Eki Görüntüle 170088
Eki Görüntüle 170089
üstten bakıncaa sivriiiii işte erkek göbeğeee maşallahhh pembişim
süper bayıldım ya.şekil a şekil b demek istiyorumaaaaa canım cektı dururmuyum artık ben.
Geliyor geliyor sevkanın gobegi gelıyooorrr
Eki Görüntüle 172736
17+4 olduk teyzişler amanııınn kocaman olmusuz yahu zaman ne kadar hızlı gecıyor
17+3 olduk teyzeleri :))) kız göbişi bu kıız:)
allahum tatlılığa bak..yawww ne güzel18+5 Orkan ve Damla
maşallah güzel anneyle yakışıklı oğlumuzameloş bayaa çıkmış göbüş sivrilmiş ben erkeğim diyor
oy oy masallh sanada oglunadaben senden 1hafta kadr buyugum ama ortada gobus yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?