2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Senin kızın cinsiyeti belli olmadan ben sana kızın olacak demiştim...ve eşininde seninde gözler renkli kesin renkli gözlü güzel bi kızın olur kızınıda oğluma alırım demiştim..sende bana hazır tanıdık,senden iyi dünür mü bulacam demiştinnnnnnnnnnnn...bulmuşsun amaaaaaaa(bizi unuttun...küstük işte oğlumla sana...istemiyoruz kızını gerçi yavrum onun suçu yok belizi çok seviyoruz seni dünür olarak istemiyoz hain kaynana seni

Facebook maceralarımızı açığa vuruyosun ama Lilam. Ama doğru haklısın, şimdi sen söyleyince hatırladım. Eşeklik etmişim o zaman Aman canım bi kızı 100 kişi ister hem:123: Gel biz Rüzgar'la Beliz'i en harbisinden kanka yapalım:127:, göbek kordonu kanı ile hem de

Aaaa canım estağfurullah ne demek, öyle demek istemedim...facebooktaki kirli çamaşırlarımızı hemen toplayım:)))eee ne yapalım artık kanka olsunlar bari:))oğlum sana böyle yapıyor...Belizi kamyonuna alıp kaçırcak:))

Son düzenleme:

Belizcik de öpüyor Rüzgar'ı

Ayyy kıyamam ben ona..:)))pamuk prenses tekmeliyormu??benimkisinden tık yok hala...

Yok, şimdilik bana bağırsaklarım aracılığıyla haber yolluyo bebişim. Geçen gün sanki içerden böyle bi dokundu gibi geldi. Artık 5 ayın bitmesini bekliyorum.

18+5 Orkan ve Damla

17+3 olduk teyzeleri :))) kız göbişi bu kıız:)

aaaaa canım cektı dururmuyum artık ben.

Geliyor geliyor sevkanın gobegi gelıyooorrr

Eki Görüntüle 172736
17+4 olduk teyzişler amanııınn kocaman olmusuz yahu zaman ne kadar hızlı gecıyor

Eki Görüntüle 172652 Eki Görüntüle 172653

16+2 de biz

ilk kez bir foruma resmimizi ekliyorum.
Umarım başarabilirim.

Bu da ilk kez oğluşum ve ben 17+3

Eki Görüntüle 172617

Eki Görüntüle 172526

18. haftadaki göbüşümüzzzzzzzzzzz

Eki Görüntüle 172529
17+3 Belizim ve ben
Bi de Esrant ve Damla'nın Avatar resimlerinin roprodüksiyonunu yaptım:76::76::76::78:

kızlar hepinizde süpersiniz maşallah size

Son düzenleme:
aaaaa canım cektı dururmuyum artık ben.

Geliyor geliyor sevkanın gobegi gelıyooorrr

Eki Görüntüle 172736
17+4 olduk teyzişler amanııınn kocaman olmusuz yahu zaman ne kadar hızlı gecıyor
süper bayıldım ya.şekil a şekil b demek istiyorum
17+3 olduk teyzeleri :))) kız göbişi bu kıız:)

18+5 Orkan ve Damla
allahum tatlılığa bak..yawww ne güzel
Eki Görüntüle 173665 Eki Görüntüle 173666

kızlar ewde otururken ki son halimiz...tembel oğlum ve ben!!!

çok hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…