2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

İncii (Melis erkek diye diye pipi çıkarttırmazsa sana) bence kızın olacak.

herkek olursa bu gidişle melisten bilicez zatenn
incicim yerim senin göbişinin içindekini maşallah çok güzel
çook teşekkür ederim canım.. senin de kontrolün bugündü di mi cinsiyetini merak ediyorum çokk bekliyorumm senii
Meloş kocaman yapmışsın bebişi, ne güzel!

İnciiiiii, bu kız göbeği işte, ben diyorum sanaaaaa
hadi bakalımmm valla ben dayanamıcam bu hafta bi kaçamak yapıcamm en azından erkekse gösterir yaa
perle bence bu göbek kız göbeği sağlıklı hayırlı bir evlat olur inş.
amin esracımm hepimizin ki hayırlı evlatlar olur inşallah
Ayy ayyy ayyyy yerim ben bu ufaklıkları
Maaşallah kızlar,çok tatlılar

teşekkür ederim canımm

kızlar göbüşleriniz çok tatlııııııııı bende çekmek istiyorum ama çekincede göbüş falan çıkmıo ortaya henüz iç karnım genişmiş 5. aydan sonra dedi doktor bekliyoruz bizde oğluşumuz görünsün diye

saol cnm benım kızlar bole yapıo annelerı
her yandan sısırıolar :)

Valla benimki de oglan amma ben de sistim, doktorumun tartısına gore son 2 haftada 2.5 kilo almisim. yuzum de sivilce icersinde. neyse geciyolar sanırım yavaş yavaş.

Maşallah göbeğine çok tatlı görünüyor...

sAOL CNM BENIM COK TSKLERRR

Valla benimki de oglan amma ben de sistim, doktorumun tartısına gore son 2 haftada 2.5 kilo almisim. yuzum de sivilce icersinde. neyse geciyolar sanırım yavaş yavaş.

AMAN SAGLIKLARI YERINDE OLSUNDA KUZUCUKLARIMIZIN SONRASINDA KENDIMIZE BAKARIZ ARTIK
ESIM BENIMLE DALGA GECIO HASTANEDE CALISIO
DOGUMDAN SONRA BENI BAKIMA ALICAKMIS :)

sAOL CNM BENIM COK TSKLERRR

AMAN SAGLIKLARI YERINDE OLSUNDA KUZUCUKLARIMIZIN SONRASINDA KENDIMIZE BAKARIZ ARTIK
ESIM BENIMLE DALGA GECIO HASTANEDE CALISIO
DOGUMDAN SONRA BENI BAKIMA ALICAKMIS :)

evet oyle valla, güzellik falan bişi kalmadı bende. olsun dogurunca guzelleşiriz biz de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…