2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

buda benim oğluşumla resmim kendisi pek belli olmuyor ama :)
17+4 w

Son düzenleme:
göbek yok ama.....çıkar yakında[/QUOTE]
çıkmaya başladı aslında ama belli olmuyor dışarıdan ya ben çok zayıftım aslında çoktakilo aldım ama her yerimden alıyorum özellikle basenlerden

anaammmmm 19. haftada hala hiçbişin yokkk benim göbek kocaman olduuuu maşallah sana

evet annesi facede gördüm bu fotunun tamamını minicik göbüşün ne güzel hep zayıf zayıf git iştee miss gibi

umarım öyle olurtatlım yaa kilo zor şeymiş valla yazın allah hepimize kolaylık versin şimdiden sıcaklarda koca göbekle düşünemiyorum kendimi

Son düzenleme:

bızde 18+4 olduk kızlar gıtgıde hem enıne hemde sıvrı bır sekılde buyuyoruz

buda oglusum 18+2 iken

Bebegin de sen de süpersiniz canııım, Allah nazarlarda saklasın seni.

Saol ces cim benım cocuk bıraz ırı mı olacak kızlar. elı falan masallahı var yanı. Erkek olursa vucudu kaldırıda kız olursa ırı bır kız olsun ıstemıyorum. gorumcem oyle cunku oldukca ırı goruculerı gelıyor kendınden 10 yas buyuk falan cunku kendıde oyle gosterıyor yasını. boy pos kemık kalca yuz masallahı var yanı. ona benzesın ıstemıyorum

anaammm tam anasına bak kızını al dicemiz tip olmuşsunnn didemmm süperrrr buarada ağvamı burasıı

saol teyzesııı agva evet burası pazar sabahı evden buyukcekmecce dıye cıktık ama tam ters yonde agvada bulduk kenıdımızı :)
benım kocam anlık kararlara bayılırda

Eki Görüntüle 175836 buda benim oğluşumla resmim kendisi pek belli olmuyor ama :)
17+4 w

Eki Görüntüle 176384

buda oglusum 18+2 iken
Eki Görüntüle 176385 Eki Görüntüle 176386

slm canım,

gittin mi doktora?öğrendin mi cinsiyetini bebişinin.ya birde nasıl resim eklenio biliomusun canım
giyyim canım erkek dedi doktor.orda ataç var ordan ekliyorsun canım
Eki Görüntüle 175727
tam 19. haftamız ve kızımla bu ilk resmimiz:)

maşallah kızlar süpersiniz

Eki Görüntüle 176384

buda oglusum 18+2 iken
Eki Görüntüle 176385 Eki Görüntüle 176386
ikinizede maşallah ama sende süper gözüküorsun sevkancım yaaa maşallahh
saol teyzesııı agva evet burası pazar sabahı evden buyukcekmecce dıye cıktık ama tam ters yonde agvada bulduk kenıdımızı :)
benım kocam anlık kararlara bayılırda

mavi boncuğun bahçesine benzettim bendeee ohh ne güzel gezin yaa bebekle zor olcak ama anladığım kadarı ile eşine buda zor gelmicekk şanslısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…