2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

sen reproduksiyonlardan gidiyosun canım, çok sanatsal bir hamilelik dönemi geçiriyosun :)

ama çok başarılı olmuş, göbek de harika yani, maşallah sana ve Belizimizeeeee:)

çok şeker olmuş elvincim

Resimler başarılıydı estetik açıdan, ben de reprodüksiyon yapıyorum, yenisini yaratamıyorsam eskiyi taklit edebilirim sanırımBenim bi de eşim göbeğimi öperken fotom var, yukardan ben çektim ama o biraz özele giriyo

Çok güzel çıkmış....ama göbek küçülmüş mü ne ??gazı bize bebek diye mi yutturdun diğer resimlerde yoksa:)))

Herşeye bi mızıklıyosun ama sen Lila, aaaaaaa!
Olan bu işte ne yapayım, önden çekince böyle oluyooooooooo! Hem göbek resmi koymayanlar resim koyanlara mızıklamasınlar lütfen...

(Çok çemkirdim yaaa, kıyamadım sana... Sen yeter ki bana yorum yap kuzum, mızıklasan da kabulüm)

Son düzenleme:

Aşk olsun yaa bişy mi dedik...tamam yazmıyom artık bişy dost acı söylermiş oysa ben bu göbüşü çok beğenmiştim

Aşk olsun yaa bişy mi dedik...tamam yazmıyom artık bişy dost acı söylermiş oysa ben bu göbüşü çok beğenmiştim
Ben de seninkini çok beğenmek istiyorum Lilaaaaaaa!

cnmm çok şeker maaşallah beliz'e benimde karnım çıksın taklit etçem senitabi gün olurda çıkarsa :84:

Taklit serbest, buyrun buyrun, yakında çıkar seninki de merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…