2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

kızlar işte benim 3 haftalık göbek şovum:))))

bakın resimleri eklerken arada ne buldum...ilk heyecanım:)):64:

bu geçen haftaki 19 haftalık göbüş...

bu haftaki 20 haftalık göbüş:)))

bunlar elbiseli olanlar....

17 haftalık...

18 haftalık...

19 haftalık...

elvinnnnnnnnnnnnnnnnn senin içinnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))sev hadi oğlumu:))))

Masallah lilacim cok guzel gorunuyosun. Kibar bi gobus var sadece. Elbiseli olanlara bayildim.

elvinnnnnnnnnnnnnnnnn senin içinnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))))))sev hadi oğlumu:))))

çok sevdimmmmmmmmmm niye şimdiye kadar koymadınnnnn?Süper görünüyosun ama sanki elbiseli olanlarda daha küçük göbeğin, gaz mı yaptın acaba? Kızma kızma şaka yaptımmmmmmmmm

Her hafta çekiyosun da bizimle paylaşmıyosun haaaaa, hainnnnnn.

Elbise saklıyor yaa göbeği, fazlalıkları:))...evde bide şişiyorum gerçekten özelllikle akşamları gaz çok oluyor, o yüzden o pijamalı olanları sabah çektim gerçek hali...20 haftalık olan okkalı çıkmış demi ama:))

Benimkiyle yarışırsın ama geçemezsin kiiiiii

Tamam 7 mayısta ölçeriz artık kim önde göbekte:))ama benimki erkek sivri göbek oluyor ona göre kızına çok güvenme derimaslannnnnnnnn oğlummmmm:)))

benim göbek de sivriliyor ya, acaba diyorum Berkin içerde bana Beliz taklidi mi yaptı? Ayrıntılıya gitmeden emin olamıcam, gerçi doktor çok emin söylemişti ama ne bileyim:26::26::26:
Senin bu haftaydı di mi, hangi gün?

kimse sölememiş birtek banamı öle geldi bu göbek küçülmüşmü yaaaaa maşallahımıda diyeyimdee

ayyy lilaaa bayıldımmm elbiseliler çok hoş özellikle ama sendede az göbek varr henüz maşallaahhh önce sanaaa sonra rüzgaraaaa

maşallah canım çok tatlı görünüyorsun

Maşşalah canım çok tatlısınız nostalji yaptırdın bana testle bende dün baktıydım ikisininkinide aynı yere koydum arada çıkarıp bakarım bendebu arada rüzgarmı oluyor ismi çok güzel adıyla yaşasın inş. çok severim bu ismi karnın pijamayla oval gibi sivriden ziyade bana öyle geldi.. geçende hastanede bir kadınla karşılaştım küçücük sivri bir karnı var zaten çok zayıf erkkmi dedim hemen yokk kız dedi sivri deyince oğlumdada böyleydi dedi yani cinsiyeti pek etkilemiyor karın

bilmem ki bu aralar hiç iştahım yok, hamilelikten önce bile daha çok yemek yiyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…