hala çok az gözüküorrr göbüşünn meloşummmmm
maşallahh ama sizeee anaoğul çok harika gözüküorsunuz
Eki Görüntüle 179193
ay kızlarr valla fotoyu koymaya utandım acayip dombili oldum 62 kiloyum son eklediğim foto ile aramda 2 kilo var
birde pijamalıyım kusura bakmayın geriye kalan herşey sıkıor rahat edemiorum ama şu son 2 gündür kendimden nefret ediorum düün gece beni her gören ayy doğum yakınmı dedi çok bozuldum uzaylıya benziorum yaaa
Sana dogum yakin mi diye soranlar pek bu hamilelik isinden anlamiyo heralde gayet guzel gorunuyosun melisim kiskanmislar bence seni....
Ayy ne tatlisiniz ana ogul yemek yaparken masallah
maşallah canım çok tatlı görünüyorsunuz
Eki Görüntüle 179193
ay kızlarr valla fotoyu koymaya utandım acayip dombili oldum 62 kiloyum son eklediğim foto ile aramda 2 kilo var
birde pijamalıyım kusura bakmayın geriye kalan herşey sıkıor rahat edemiorum ama şu son 2 gündür kendimden nefret ediorum düün gece beni her gören ayy doğum yakınmı dedi çok bozuldum uzaylıya benziorum yaaa
maşallah canım ya çok şekersiniz hiçte kilonu kapatmak için siyah giyinme bebeğim çünkü kilo almamışsın kiiii.sadece göbüş büyümüş o da büyüsün di mi yanee!!
pembecim çok hoşşşşşşş
baya baya sivriiii ya ben geçen günkü müzik dinlettiğin göbeğinde daha büyük ve yayvan beklemiştim küçük geldi gözüme senle haftamızda aynı ya ondan dedim senin daha az maşallah arenimize
orda yayılmış yatıyor gibiydim koltuktaondandır
abi olmuş Arenimiz artık maşallahbu arada o fotoya da hasta olmuştuk anneme de gösterdim bayıldı avatar gibi fotoydu
Eki Görüntüle 179193
TÜHHHHHH TÜHHHHHHH maaşaallah.. kız sen ne güzel olmuşsun öyle. hamilelik yaramış.
anaaaaaaaaaaaaaaaaaaam engüzel hamile ilan ediyorum seni ...
mutfak güzeli de seçilebilirsin
Yatak odasıda pek bi sıcak göründü gözüme
kızzz ne cici göbek o öyleeeee.. yirim lan ben sizin bebişlerininzi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?