ay sorma gülay bnm avizeleri falan görsen tüylü tüylü fuşya falan bnm diyen adamı yoldan çıkarırdaaaaa adam benden korkuoorr yaaaaaa:84::84::84:
İşte 17+4 te oğluşum ve benEki Görüntüle 177794
Eki Görüntüle 179193
ay kızlarr valla fotoyu koymaya utandım acayip dombili oldum 62 kiloyum son eklediğim foto ile aramda 2 kilo var
birde pijamalıyım kusura bakmayın geriye kalan herşey sıkıor rahat edemiorum ama şu son 2 gündür kendimden nefret ediorum düün gece beni her gören ayy doğum yakınmı dedi çok bozuldum uzaylıya benziorum yaaa
Eki Görüntüle 179193
ay kızlarr valla fotoyu koymaya utandım acayip dombili oldum 62 kiloyum son eklediğim foto ile aramda 2 kilo var
birde pijamalıyım kusura bakmayın geriye kalan herşey sıkıor rahat edemiorum ama şu son 2 gündür kendimden nefret ediorum düün gece beni her gören ayy doğum yakınmı dedi çok bozuldum uzaylıya benziorum yaaa
dalga mı geçiyosun melisimm sen ya ne güzel görünüyosun işte süperrEki Görüntüle 179193
maşallahh sizee çookk güzelsinizz
maşallah canım çok tatlı görünüyorsun
oyy oyy yerim ben meloşumu maşallah canım çoook tatlısın bayıldım valla
Eki Görüntüle 179193
Biraz bezgin çıkmışız sanırsam idare edin yol yorgunuyuz , 2 gündür gurbetteyiz
İşte 18+1 oğlum ve benEki Görüntüle 180332
karnın ne güzel büyümüş maşallah canım ya....
süpersin
ayyy maşallah kocam olmuş senin oğlan.bende az daha bekliyorum büyüsün koyucam buraya.
Oyyy maaşallah kocaman olmuş oğlun
Canım maşallah karnın kocaman yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ama bayıldımi o kadar yakışmış ki vucudunaaaaaaaaaaaaaaaa. Allah nazarlardan saklasın, dilimi ısırdımi gerekli yerleri de kaşıdım heralde nazarım deymez :)
maaşallah sen büyütmüşsün oğlunu rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
teşekkürler arkadaşım , ama böyle fil edasında büyümek yerine makul veya insanı boyutlarda genişlemeyi tercih ederdim (oğlum büyüyebilir istediği kadar )
canımmmm maşalllah ne güsel bir göbüş o öyleeee.bayıldımmmmm
canım maşallah oğluşunda sende çok tatlı görünüyorsunuz
ya yakından görsen cidden bir tuhaflık var ya ayakta kalınca öle oluor da labilir ödem dedi geçen gün elvin oda olabilirYahu Melis yani zorla uçun ordan kafa atın bana diyorsun
Deli misin sen ya,budur denilen bir hamileden kat kat daha güzelsin.
delirtme insanı
[/B]
inciimmm az kaldı bnm resmen 2 haftadır göbeğim var çok ilginçdalga mı geçiyosun melisimm sen ya ne güzel görünüyosun işte süperr
ayy ne güzel ya baya büyümüş oğluşun pembecimm
beni gören daha hamile demezbişey çıkmadı henüz özeniyorum amaa
yav cidden kafam vücuduma göre küçük kaldı ki bnm kafam gayet büyüktürmaşallah canım çok tatlı görünüyorsun
oyy oyy yerim ben meloşumu maşallah canım çoook tatlısın bayıldım valla
ayyy meliss sahilimiz ne güzel görünüyor öyle kendine hakaret etme lütfen çok güzel görünüyorsun süperin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?