Başlamışken bir de göbiş koyalım dedik
Litfinn kiloları görmeyiniz:78::78::78::78:
Eki Görüntüle 182737
Eki Görüntüle 182738
Eki Görüntüle 182739
ne eleştiriyon lan gayet güzel olmuş ben o klozet gölgesini taşların mavi ya herhalde taşın ortasında nazar boncuğu figürü var diye düşündümSağdaki gölge klozete ait, küvetin kenarında da Uykusuz kalmış. Profesyonel olmamış, beğenmedim
olum kim niye kınasın yaaboşverrrr süper fotolar devamını bekliorummmYok yok bende de var benler, hepsi bilgisayarın suçu değildir
Aaaaaa hamile misin?????? Ne kadarlık:76::76::76::76::76::76::76::76::76:
Ben kendim mi kullansam diyorum ama sonra kıyamıyorum "Smile" avatarıma.
Güzel olmuş di mi Meloşşşşş? Çok teşhirci oldum ben kzıım ya, bi açtım göbeği, açış o açış... Bazı arkadaşlar beni kınıyor olabilir. :76::76::76::76::76::76:
Eki Görüntüle 182737
Eki Görüntüle 182738
Eki Görüntüle 182739
biçoğunuz facebookta görmüş olsa da burdaki arkadaşlarımla da yeni ayımızın fotosunu paylaşalım dedim maşallah oğluma bugün 21 haftalık olduk teyzeleri
biçoğunuz facebookta görmüş olsa da burdaki arkadaşlarımla da yeni ayımızın fotosunu paylaşalım dedim maşallah oğluma bugün 21 haftalık olduk teyzeleri
41 kere maşşalah canım çok tatlısınız oğlun ve sen:))
Ayyy nazarımız değmesin maşallahhhhhhh harbiden...senin karnın bizimkilerden çok farklı çok zayıf olduğundan herhalde baya büyük gözüküyor...sen tam hamile olmuşsun...çok güzel...
tam erkek karnı:)))yalnız formdasın maşallah...
Heheyttt be
Maaşallah tosunum
canımmmm yaaaaaaaaaaaa superrr buuuu erkekım dıye bagırıyooo
çok güzel ve çok utangaç çıkmışsın:)))kilo falan gayet iyi kafaya takma:)))
canımmm çok tatlı çıkmışsın maşallah
Heheyttt be
Maaşallah tosunum
ne eleştiriyon lan gayet güzel olmuş ben o klozet gölgesini taşların mavi ya herhalde taşın ortasında nazar boncuğu figürü var diye düşündüm
esra öncelikle bişi dicem hamilelik vücudunu güzelleştirmiş eski fotolarında kıyaslayınca acayip kadınsı yuvarlak ve hoş hatlar oluşmuş bayıldım yaaaa bayıldımmmmmmbirde kız bebek anneden güzellik alır derler bu tezi çürütmüş oldunn
He he benim ilk hamileliğideki gibisin
Annemin deyimiyle basket topu yutmuş gibi
Çok tatlı , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızım bu ne yaaaafilmlerdeki sonradan takma hamile karnı gibi... çocuğu direk monte etmişler sana
Evet işte şişkoluğumu onaylana biri çıktııııı
Bilmiyorum ki kuzum ya,bel oyuntum gitti ya en çok onu garipsiyorum.
Ama yakışmışsa hayat boyu hamile gezerim ben
O tezi çürüten sadece ben değilim yavrukuşum,aynaya bak bi
Ayy yesinler sizin 21 haftanızı da,göbişinizi deeee
Damlam süpersin ya,bayılıyorum böyle göbişlere.
Bir dahakine kaçarı yok erkek doğurucam
Maaşallah Orkanımıza da güzel annesine de
maşallah damlacım ya çok beğendim çokkkkkkkkk
Eki Görüntüle 182737
Eki Görüntüle 182738
Eki Görüntüle 182739
Evet biz kısıss da ondannnn
Masallah diyeyim ilk once
Benim de gobusum ayni boyle, daha cinsiyetimizi ogrenemedik ben kiz hissediyorum.
Ilk kizimda da ayni boyle olmustu
Eki Görüntüle 182737
Eki Görüntüle 182738
Eki Görüntüle 182739
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?