2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

Sağdaki gölge klozete ait, küvetin kenarında da Uykusuz kalmış. Profesyonel olmamış, beğenmedim
ne eleştiriyon lan gayet güzel olmuş ben o klozet gölgesini taşların mavi ya herhalde taşın ortasında nazar boncuğu figürü var diye düşündüm
olum kim niye kınasın yaaboşverrrr süper fotolar devamını bekliorummm
Başlamışken bir de göbiş koyalım dedik
Litfinn kiloları görmeyiniz:78::78::78::78:

Eki Görüntüle 182737

Eki Görüntüle 182738

Eki Görüntüle 182739

esra öncelikle bişi dicem hamilelik vücudunu güzelleştirmiş eski fotolarında kıyaslayınca acayip kadınsı yuvarlak ve hoş hatlar oluşmuş bayıldım yaaaa bayıldımmmmmm birde kız bebek anneden güzellik alır derler bu tezi çürütmüş oldunn

biçoğunuz facebookta görmüş olsa da burdaki arkadaşlarımla da yeni ayımızın fotosunu paylaşalım dedim maşallah oğluma bugün 21 haftalık olduk teyzeleri

Eklentiler

• $DSC02089-1.webp
    25 KB · Görüntüleme: 43
biçoğunuz facebookta görmüş olsa da burdaki arkadaşlarımla da yeni ayımızın fotosunu paylaşalım dedim maşallah oğluma bugün 21 haftalık olduk teyzeleri

Ayyy nazarımız değmesin maşallahhhhhhh harbiden...senin karnın bizimkilerden çok farklı çok zayıf olduğundan herhalde baya büyük gözüküyor...sen tam hamile olmuşsun...çok güzel...

41 kere maşşalah canım çok tatlısınız oğlun ve sen:))

teşekkür ederiz teyzesi

Ayyy nazarımız değmesin maşallahhhhhhh harbiden...senin karnın bizimkilerden çok farklı çok zayıf olduğundan herhalde baya büyük gözüküyor...sen tam hamile olmuşsun...çok güzel...

başından beri hep büyük gidiyodu bu göbüş artık iyiice büyüdü lilacım teşekkür ederiz hepimize maşallah geçen gün metrobüste yer verdiler heh dedim tamam hamile olmuşum ben artık

tam erkek karnı:)))yalnız formdasın maşallah...

di mi di mi ben erkeğim diye bağırıyor kimse cinsiyeti ne demiyo zaten erkek dimi diye soruyolar 4,5 kilo aldım canım şimdilik iyi gidiyoruz inşallah böyle devam eder..

He he benim ilk hamileliğideki gibisin

Annemin deyimiyle basket topu yutmuş gibi

Çok tatlı , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Kızım bu ne yaaaa filmlerdeki sonradan takma hamile karnı gibi... çocuğu direk monte etmişler sana

çok güzel ve çok utangaç çıkmışsın:)))kilo falan gayet iyi kafaya takma:)))

canımmm çok tatlı çıkmışsın maşallah

Heheyttt be

Maaşallah tosunum

Evet işte şişkoluğumu onaylana biri çıktııııı

Bilmiyorum ki kuzum ya,bel oyuntum gitti ya en çok onu garipsiyorum.
Ama yakışmışsa hayat boyu hamile gezerim ben
O tezi çürüten sadece ben değilim yavrukuşum,aynaya bak bi

Ayy yesinler sizin 21 haftanızı da,göbişinizi deeee
Damlam süpersin ya,bayılıyorum böyle göbişlere.
Bir dahakine kaçarı yok erkek doğurucam
Maaşallah Orkanımıza da güzel annesine de

He he benim ilk hamileliğideki gibisin

Annemin deyimiyle basket topu yutmuş gibi

Çok tatlı , allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederiizz amin Allah hepimize nasip etsin o günleri.. Sen kaç kilo almıştın ilk hamileliğinde toplam?

Kızım bu ne yaaaa filmlerdeki sonradan takma hamile karnı gibi... çocuğu direk monte etmişler sana

ee bu da benim şansım işte. Çocuk çıktığı zaman eski halime dönmek için yırtınmama gerek olmayacak ne güzel

hahah canım yaa çoook teşekkür ederiz

maşallah damlacım ya çok beğendim çokkkkkkkkk

canım benim Meloşuuumm teşekkür ederiz

Damlacim gobusun cok guzel hatta kollar falan hic kilo almamis ya sanki yastikla sadece karni sisirmissin gibi bayildimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…