2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

20 + 3 olduk ama kendımı 40 haftalık gıbı hıssedıyorum. Belım acayıp kalınlastı. gıdım bıle cıktı benım yaa. 20 haftada 6 kılo aldım

masallahben 19 haftalıgım 63 kılodaydım hala 63 kıloyum 1 kılo bıle almadım beebk alıyormus ama bende hala bısey yok kımse anlamıyorr bıle hamıle oldugumu

Ayyy ne guzel ya ımrenıyorum boyle anne adaylarına.
Ben 53 kıloyla hamıle kaldım 59 olmusum dun tartıldım.10 kılo alıp 63 le dogum yapmayı cok ıstıyordum ama ımkansız bundan sonra daha cok alırım artık. cok canımı sıkıyor bu kılo durumu ama yapacak bısey yok

Eki Görüntüle 184946

20 + 3 olduk ama kendımı 40 haftalık gıbı hıssedıyorum. Belım acayıp kalınlastı. gıdım bıle cıktı benım yaa. 20 haftada 6 kılo aldım

bende aldım 6 kilo korkmaa...gayet normal, asıl bundan sonrası önemli 3er 5er almayalımda...
iştahımında maşallahı var benim... hem sen gayet zayıfsın şekerim ben tombili oldummm

çok şirin olmuş elvinn
devamını bekliyoruzz
biçoğunuz facebookta görmüş olsa da burdaki arkadaşlarımla da yeni ayımızın fotosunu paylaşalım dedim maşallah oğluma bugün 21 haftalık olduk teyzeleri
çoookk güzel görünüyosun damlaaa orkan da ben erkekim diye bağırıyo içerden maşallah ikinizi de
Taze taze,sıcak sıcak,şimdi çekilen
21+3'lük göbiş

Eki Görüntüle 184818

Eki Görüntüle 184817
maşallah canım çok tatlı olmuşsun büyümüş baya
Eki Görüntüle 184886

20. haftamızzz ben ve oğlum göbüşten bahsedince çekip ekleyelim dedik
senin göbüş te birazcık büyümüş canım daha ne güzel çok hoş görünüyo

Eki Görüntüle 184946

sevkancım çok güzel gürünüyosun bebişinle hiç te fazla bi kilo görünmüyo tersine sen de şanslı hamilelerdensin bence sadece göbüş çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…