Bu mudur cıbıllık
Cesur olunuz litfen
Şaka bir yana süper
maşallahhh bebişinebu çizgi göbeğin üstünedemi çıkyormuş yaaa ben çok şaşırdım görünce benim ilk zamanlardan beri göbeğimin altında belirgin ama ben hep o kadar kalcak zannaediyordum ay ne kadan cahilim yyaaaa
ben bu yuvarlak hatları seviorummm maşallaahhh
bu ne beee facedede eşinle gerine gerine fotoda koymuşsunuz yok olum işte hiçbişinn boşa heveslenmee
canım bu göbeğe son dk kız derlerse tüm tezler çürür yaa bildiğin erkek buu ve göbek yukarı çıkmış sevkanEki Görüntüle 184946
20 + 3 olduk ama kendımı 40 haftalık gıbı hıssedıyorum. Belım acayıp kalınlastı. gıdım bıle cıktı benım yaa. 20 haftada 6 kılo aldım
vay vay vayyy acayip estetik avatarlık bir foto
bizimde göbek çizgimiz çıktı hemde haftalar öncesinden...erkenciyiz yani biz...biraz yamuk ama göbek deliğini ortalayamamış çizgi
aaa benım gobk delıgımın altında ama cızgım
Çıplah resümlerüne aluştuk öyle daha bi daha seksüsün canum
Maaşallah , hergün daha mı bi şiyoyorsun ne yapıyorsun tosunum yaw
aman aman maşallah nazar değmesin.
Eki Görüntüle 184946
20 + 3 olduk ama kendımı 40 haftalık gıbı hıssedıyorum. Belım acayıp kalınlastı. gıdım bıle cıktı benım yaa. 20 haftada 6 kılo aldım
çok şirin olmuş elvinn
devamını bekliyoruzz
çoookk güzel görünüyosun damlaaaorkan da ben erkekim diye bağırıyo içerden maşallah ikinizi de
maşallah canım çok tatlı olmuşsun büyümüş baya
senin göbüş te birazcık büyümüş canım daha ne güzel çok hoş görünüyo
sevkancım çok güzel gürünüyosun bebişinlehiç te fazla bi kilo görünmüyo tersine sen de şanslı hamilelerdensin bence sadece göbüş çıkmış
ben bu yuvarlak hatları seviorummm maşallaahhh
bizimde göbek çizgimiz çıktı hemde haftalar öncesinden...erkenciyiz yani biz...biraz yamuk ama göbek deliğini ortalayamamış çizgi
Benim çıplak resmim yok ki şekerim..
Teşekkürlerrrr
Oyy maaşallah,çok tatlısınızzz
Eee olacak o kadar şekerim,hepimiz aynıyız
Çok tatlısınız valla,maaşallahh
Uvvvv aren resmen ben burdayım diyor annesiii:82:
Kocaman maaşallah kuzumuza
Teşekkür ederiz İnci teysemiss
Ahahahh bayıldım pozunuza ya,ben de yapmalıyım
Maaşallah maaşallahh
Milisimm benim,çok teşekkür ederizzz
Ayy benim yukarda çizgi mizgi yok:26:
Ortalayamamış ama olsun kendine özgü olmuş
Ayyy ne guzel ya ımrenıyorum boyle anne adaylarına.
Ben 53 kıloyla hamıle kaldım 59 olmusum dun tartıldım.10 kılo alıp 63 le dogum yapmayı cok ıstıyordum ama ımkansız bundan sonra daha cok alırım artık. cok canımı sıkıyor bu kılo durumu ama yapacak bısey yok
Bebeğim için akşam soyunacağım herşey oğlum için
Eki Görüntüle 184946
Bebeğim için akşam soyunacağım herşey oğlum için
sosyal içerikli mesaj vermekle olmuyo bu işler dünürüm, soyunmak yürek ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?