2011 Eylül Anneleri Göbek Show Başlıyooorrrrrr :)

:78: Bakma öyle durduğuma 18+5 te tartıldım hamileliğimden bu yana tam 8 kilo almışım Ne fiti

İyi dileklerin için tşk. Çok sağol, hepimize inş.
ayy yusyuvarlak bi göbiş çok güzel maşallah.

Bende yusyuvarlar olcam zati yakında :84:Teşekkürler.

Maşallah çok güzel görünüyorsunuz ana oğul
Çok teşekküler
maşallah canım çok tatlısınız

Sağol teyzemiz

Ayy çok tatlı maaşallah tosunpaşana annesii

Tam tosunpaşa Teşekkürler

kızlar göbüşümü ekledim. benimki küçük bakmayın resimde böyle çıktı bende şaşırdım. ikinci resim ben değilim tişörtüm geldi resmini görmeyenler görsün diye koydum çok tatlı yaaa dimi

maşallah canım pek bir cici görünüyorsunuz bebişle.göbüş böle değilse çok yakından çekildi sanırım ondan büyük görünüyor.neyse canım bu hali bile çok büyük değil çok şeker bence.

canım maşallah çok güzel görünüyorsun tşörtünde hayırlı olsun çok güzelmiş

Çok güzel görünüyorsun canım,çok yakışmış

çok teşekkür ederim biraz çekinerek aldım tişörtü internetten olduğu için ama güzelmiş içime sindi. eşime söyledim de geldi tişört diye. onu giy öyle karşıla beni dedi ben zaten başka tişört almıcam sosyete pazarından alırım bikaç bol tişört tamam bu heves tamamen nasıl olsa doğurunca giymicez bi daha

evet canım 20+3üz bugün zaten iç karnım geniş herhalde çok şişmedim daha inşallah sağlıklı olsun da fıstığım daha da çok şişmesin. pehlivan gibi 2 güne bir yağlanıyorum da 59 kiloyum şuan 55le başladım iyi gidiyorum çok şükür. ilk aylardaki gibi olsa yanmıştım. ilk ay 2.5 kilo birden almıştım doktor yavaş git dedi. ama boğazım durmuyodu allahtan şimdi iyiyiz.

Eki Görüntüle 185938 Eki Görüntüle 185937 Haftalık resim eklememiz bugüne denk geldi

İşte tosunpaşam ve ben
bayıldımmm sanaaa ayrıca cese katılıorum yinee bezelye yutmuş solucanlara biri daha eklendii
güle güle giy cnmmm göbüşte fotodada büyük gelmedi bana normalinde neresinde boşluklar olduğunu anlayabildim maşallahh bir kız annesine göre az göbeğin

daha düzgün çeekk eşin çeksin ya da mehtaappp evde ki eski turuncu eşortmanlı foton çok netti ama maşallahhh böebbkk kocaman olmuş o anlaşılıorrr aferin rüzgara bacakalrıda bozmamışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…