2011 Eylül Anneleri / Kendimize neler aldık?

Canım ikiside birbirinden güzel...bence ilk baştaki....kahve olan...bu arada kızılaydaki dediğin mağazadan mı almıştın bunları???yarın bende gidicemde....
İlki ablamın dolabından İkincisini izmir caddesindeki Sesamdan aldım, etekleri balon ve mavi desenli altları, hamile elbisesi değil. Mutlaka bak oraya...
ben de kahve olanı diyorum çok yakışmış
2.si yani hmmmm
Bu arada yüzün çok güzelmiş
Maynakkkkkk
Elvinim gitmiş ama bende kahve diyorum..
2.si mi yani Damlacım?

Hangisini giyersen giy canım.Neticede ikiside çok güzel durmuş üstünede

bebişim ne giysen fıstık gibisin çuval giysen yine güzel olursun sen..Ama ben 2.yi daha bi yakıştırdım fiziğin daha güzel belli olmuş..

güle güle giy canım hepside birbirinden güzel

benim bir iki haftadır pantolonlarımın düğmesi kapanmıyor (14+6 yım). sadece bir tane düşük bel kotum var o oluyor. kilo almadım ama göbeğim çıktı. trendyoldan 2 tane ipekyol pantolon aldım 38 beden, işe onları giyiyorum. ya da eteklerimi giyiyorum. normal kumaş pantolonlarım olmuyor artık (36 bedendiler)... bir de lierac almıştım 12 haftadan beri kullanıyorum.

Karar verilmiş ama ben de söyleyeyim gene de
Düz kahve olan çok zarif durmuş üstünde ama ikisi de ayrı güzel tabii.

Fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar, Kahve olanı giydim ama ilk giymede batırdım elbiseyi. Sizde de oluyo mu bilmiyorum ama ben yemek konusunda çok sakarlaştım hamileliğimde, habire üstüme döküyorum

dün aldıklarımı ekliyorum kızlar

hepsini aynı yerden ykm outletten aldım.. hamile reyonundan da değil

bu elbiseyi de geçen gün erenköyde bi butikten almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…