- Konu Sahibi BelizBerkin
-
bence sana çok yakıştı bel kalınlığına bakmadım...ama daha hoş geldi canım
İlki ablamın dolabındanCanım ikiside birbirinden güzel...bence ilk baştaki....kahve olan...bu arada kızılaydaki dediğin mağazadan mı almıştın bunları???yarın bende gidicemde....
2.si yani hmmmmben de kahve olanı diyorumçok yakışmış
MaynakkkkkkBu arada yüzün çok güzelmiş
2.si mi yani Damlacım?Elvinim gitmiş ama bende kahve diyorum..
TeşekkürlerHangisini giyersen giy canım.Neticede ikiside çok güzel durmuş üstünede
bebişim ne giysen fıstık gibisin çuval giysen yine güzel olursun sen..Ama ben 2.yi daha bi yakıştırdım fiziğin daha güzel belli olmuş..
güle güle giy canım hepside birbirinden güzelBende Simdilik elimde olanları ekleyeyım dedım. Sanırım bunlarla bıtırıcem zaten hamıleleıgımı sadece temmuzda dugun ver bı arkadasımın ozaman bı elbıse alabılırım bırde hamıs pantolonum yok 1 tanede pnt. ıstıyorum.
Eki Görüntüle 173437 bu elbısem cok rahat cunku cok genıs
Eki Görüntüle 173448 bunu dogumdan sonrada gıyebılırım. Askerıyede yemeklerde gıymek ıcın aldım ustune bır bolero ıle sık oluyor
Eki Görüntüle 173447 eskı bır tısortum ama hamıle tısortu gıbı :)
Eki Görüntüle 173446 genıs bırde sort alayımdedım marmrıste hava oldukca sıcak
Eki Görüntüle 173444 buda eskı ama genıs bır bluzum
Eki Görüntüle 173443 almak ıstemedım hosuma gıtmıyor dıye ama coook rahatmıs tavsıye ederım
Eki Görüntüle 173442 sanırım 1 ay daha gıyerım bunu
Eki Görüntüle 173441 belınden lastıklı bır elbıse buda oldukca rahat kayınvalıdem aldı
Eki Görüntüle 173440 esımın aldıgı bır elbıse buda cok rahat
Eki Görüntüle 173439 bunuad esım aldı ama gogusler buyudukce altına badısız gıyılmayacak sanırım beyaz askılı bır atlet badı alsam ıyı olacak
Eki Görüntüle 173438 oldukca genıs oldukca rahat
Eki Görüntüle 173450 bunu cok sevıyorum cunku beyaz rengı cok sevıyorum
ben sade kahve olanı beğendim
Karar verilmiş ama ben de söyleyeyim gene de
Düz kahve olan çok zarif durmuş üstünde ama ikisi de ayrı güzel tabii.
Fikirleriniz için teşekkür ederim kızlar, Kahve olanı giydim ama ilk giymede batırdım elbiseyi. Sizde de oluyo mu bilmiyorum ama ben yemek konusunda çok sakarlaştım hamileliğimde, habire üstüme döküyorum
Aman öyle çıksın nazar başka şey olmasın da...Nazr nazar
Güzel günlerde giy İncicim. Bi de NİL dicem, daha da demicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?