- Konu Sahibi BelizBerkin
-
canım maşallah çok zevklisin güle güle giy
hepsı cok guzel cok cıcı seyler canım gule gule kullan
buda bemin günlük giyim için lcw den aldığım pantolonum.sizlerin güzel cicilerinin yanında baya bir sönük kalıyo ama benim hamileliğim evde geçeceği için pek bişey almaya gerek kalmıyo.
Eki Görüntüle 180101 Eki Görüntüle 180100
buda bemin günlük giyim için lcw den aldığım pantolonum.sizlerin güzel cicilerinin yanında baya bir sönük kalıyo ama benim hamileliğim evde geçeceği için pek bişey almaya gerek kalmıyo.
sağol canım..niye sönük kalsın aşk olsun gayet spor ve şık bi pantolon almışsın. ben de bu tarz renk renk Oxxo da beğendim ama havalardan çıkıpta alamadım hala.Güle güle giy canım
bencede çok şık güzel..bende lcw aldım bir kot bide keten pantolon çokda rahat..lcw hemde diğermarkalr gibi uçuk değil..zaten okadar para verilmesine açıkca acıyorum daha sonra nerde giyineceğiz ki...hemde lcw normalde 4xl kadar var
çok güzelmiş canım güle güle giy hiçte sönük değil gayet şık
Ben de çok beğendim,hem rahat,hem şık..
Güzel gülze kullan
kızlarrr az önce tişört siparişi verdimmm gitti gidiyordan 29.50 bakalım beğencekmisinizzz
Eki Görüntüle 183391
kızlarrr az önce tişört siparişi verdimmm gitti gidiyordan 29.50 bakalım beğencekmisinizzz
Eki Görüntüle 183391
Eki Görüntüle 183391
Ben de cok begendim.Allah nasip ederse bu yaz Turkiye ye gidince bu tisortten alacagim, buralarda guzel bir sey bulamiyorum.Nerdeyse 20 haftalik olacagiz daha bir sey almadim kendime
bana da bütün LCW hamile pantolanları alerji yapıyor bacaklarım kabarıyor bi görseniz fena durumdayım alamma yani daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?