2011 Eylül Anneleri / Kendimize neler aldık?

ayy kızlarrr çok güzel şeyler almışsınız. benim daha o kadar göbüşüm yok ama yinede tabi benimde hamile pantolonum var bitane. bende herkeste olan tişörtlerden falan kesnilikle almayı düşünmüyorum. aynen büyük beden bile olsa alıp giyerim ama lcw daki kızılay dağıtmış gibi olan hamile tişörtlerini pek düşünmüyorm. araştırmalarıma göre de diğer mağazalardaki fiyatlarda baya bi uçuk. napalım artık kısmette ne varsa o. geçen kendime aktardan çatlak kremi aldım. karışımında çeşitli yağlar var (susam yağı badem yağı kakao yağı ........vs daha bi sürü) umarım iyi gelir ve hiç çatlamaz göbüşüm. merak edenlere ismini de yazayım akzer doğal ürünler

buda bemin günlük giyim için lcw den aldığım pantolonum.sizlerin güzel cicilerinin yanında baya bir sönük kalıyo ama benim hamileliğim evde geçeceği için pek bişey almaya gerek kalmıyo.

niye sönük kalsın aşk olsun gayet spor ve şık bi pantolon almışsın. ben de bu tarz renk renk Oxxo da beğendim ama havalardan çıkıpta alamadım hala.Güle güle giy canım

bencede çok şık güzel..bende lcw aldım bir kot bide keten pantolon çokda rahat..lcw hemde diğermarkalr gibi uçuk değil..zaten okadar para verilmesine açıkca acıyorum daha sonra nerde giyineceğiz ki...hemde lcw normalde 4xl kadar var

niye sönük kalsın aşk olsun gayet spor ve şık bi pantolon almışsın. ben de bu tarz renk renk Oxxo da beğendim ama havalardan çıkıpta alamadım hala.Güle güle giy canım
sağol canım..

hamile giyim mağazalarında gerçekten fiyatlar çok yüksek.dediğin gibi gereksiz bencede..

kızlarrr az önce tişört siparişi verdimmm gitti gidiyordan 29.50 bakalım beğencekmisinizzz

Eki Görüntüle 183391

Ben de cok begendim.Allah nasip ederse bu yaz Turkiye ye gidince bu tisortten alacagim, buralarda guzel bir sey bulamiyorum.Nerdeyse 20 haftalik olacagiz daha bir sey almadim kendime

saolun kızlar teşekkür ederim beğenmenize sevindim. lcwdan almak istemiyordum biraz pahalı oldu ordakilere göre ama buda zaten heves için alınan ibşey doğduktan sonra giymicez. 10-15 fazla olsun değişik bişey olsun dedim

ayrıca sizde benim gibi lcwnın tişörtlerinden almam diyorsanız bi tavsiyem olacak googleye this-o yazın sitedeki hamile tasarımalrına bi göz atın. eminim çok hoşunuza gidecek.

ayrıca sizde benim gibi lcwnın tişörtlerinden almam diyorsanız bi tavsiyem olacak googleye this-o yazın sitedeki hamile tasarımlarına bi göz atın. eminim çok hoşunuza gidecek.

kızlar hamile yastıgı alan varmı aranızda? ben geceleri rahat yatamıyoptum artık gobüs donmuyo saga ssola baskı yapıyo yatak karnıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…