2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız biz biraz sıkıntılıyız kanamamız geçti kontrolde rahim ağzı kapalı çıktı ama bu sefer daha kötü süpriz suyum çok azalmış dr çok endişelendi sürekli su içiyorum ama korkuyorum suyu geri alamazsam kaybedicem oğlumu:18:

Ben hiç fırsat vermiyorum uyumasına,hep dürtüklüyorum

dürtükleyince daha güzel uyur canım sen merak etme, annemin aklı bende, huzurum yerinde der, horrrrrr hor uyur. biz hareket halindeyken onlar uyurmuş zaten, uyuyunca da uyanırlarmış.

Haaaaaaaaaaaaaaaayır kaybetmeyeceksin, az daha sabır canım, sen o eksigi yerine koyarsın hemen merak etme. vucudun tamamlayacaktır onu kısa zamanda. sen bol bol dinlenmene bak.

cnm geçmiş olsun öyle düşünme kendini strese sokma sen bol su içmeye çalış allah büyüktür yardım eder elbet hayırlısıyla kucağına alırsın inş. oğluşunu

of ya vardır çaresi dur bakalım öyle kötü düşünme hemen.........

Allah korusun canım. Çok kötü oldum okuyunca. Hiç aklına getirme nolur. Eminim suyun yerine gelir. Hep uzan, bol su iç bak nasıl düzelecek. Dualarım seninle.

cnm tekrar geçmiş olsun ama sakın böyle şeyler düşünme hayırlısıyla hepimiz alacağız bebeklerimizi eylülde kucağımıza

bu arada bizim sıpa dün akşam ilk defa tekmelerini babasının hissedeceği şekilde vurmaya başladı tabi babamız ilk tekmede yerinden sıçradı ayyy çok güldüm görmeliydiniz o anı çok güzel birşeymiş bu

cnm sende plesenta previa mı var yani plesenta aşağıdamı ondanmı kanaman vardı?

Daha erken dönemde görülürse ve bebekte bir anomali saptanmamışsa, amniyoinfüzyon yöntemiyle amniyon boşluğuna sıvı verilmesi uygulanabilir. liberty bak böyle çaresi var dur bakalım allah korusun bebeklerimizi.

geçmiş olsun canım...bol bol dinlen ve su iç..eminim düzelecek..peki bu azalması neden oluyormuş???bi belirti falan varmıydı...tesadüfü doktorda mı öğrendin...

ben de aynı şeyi okudum şimdi nette yazıcaktım, sen benden daha çok yaşıcan Meloşçum.

canım kötü şeyler getirme hemen aklına bol bol sunu iç ve uzan ayakta durma ve sakın iş falan yapma

geçmiş olsun canım suyunun azalma sebebi neymiş?? su içmek faydalı mı geliyormuş ilaç falan vermedi mi canım?inşallah bebişine bişey olmaz çok fazla strese girme olumlu düşünnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…