ben de aynı şeyi okudum şimdi nette yazıcaktım, sen benden daha çok yaşıcan Meloşçum.
slm kızlar nasılsınız biz biraz sıkıntılıyız kanamamız geçti kontrolde rahim ağzı kapalı çıktı ama bu sefer daha kötü süpriz suyum çok azalmış dr çok endişelendi sürekli su içiyorum ama korkuyorum suyu geri alamazsam kaybedicem oğlumu:18:
Bu lafı 2011 Eylül'de Duru söylüyormuş gibi düşündüm de çoook güldüm. Senin için söylüyo tabi "Ben hiç fırsat vermiyorum uyumasına,hep dürtüklüyorum"
slm kızlar nasılsınız biz biraz sıkıntılıyız kanamamız geçti kontrolde rahim ağzı kapalı çıktı ama bu sefer daha kötü süpriz suyum çok azalmış dr çok endişelendi sürekli su içiyorum ama korkuyorum suyu geri alamazsam kaybedicem oğlumu:18:
Şimdi ben bebeğime klasik müzik açtım.
Ama tam üstümüzdeki şu matkap sesleri dııınnnnnnnnnn diye
Acaba bebeğim hangisini dinliyordur:86:
günaydın kızlarr
Çok güldüm Belizcim yaa
nazara geliyoruz galiba hergün bi sorun...
canım sıkıldı
evet aynen canımcnm sende plesenta previa mı var yani plesenta aşağıdamı ondanmı kanaman vardı?
Daha erken dönemde görülürse ve bebekte bir anomali saptanmamışsa, amniyoinfüzyon yöntemiyle amniyon boşluğuna sıvı verilmesi uygulanabilir. liberty bak böyle çaresi var dur bakalım allah korusun bebeklerimizi.
günaydın kızlarr
Eee etme bulma dünyası, uyusun diye gözünün içine bakıcaksın ama o intikam alıcak senden. Bizim bebeklerle bir araya gelince de bizi çekiştiriyolarmış:
- Ben hiç izin vermiyorum uyumasına sürekli bağırıyorum, uyandırıyorum.
- Benim gazım çok oluyo o yüzden hep kucaktayım, sırtımı sıvazlıyolar, süper bişey, bıraktıklarında bi çığlık, hooop hemen yine kucağa
- Ben de sinirlenince memeyi ısırıveriyorum, çok canını yakıyorum ama bişey diyemiyor
- Ben geçen gün suratına işedim, güldü bana yaaa, manyak bunlar
- Ben de pırtlıyorum, seviniyo garipler
senin sesini dinliyordur annesi
günaydın kızlarr
Eee etme bulma dünyası, uyusun diye gözünün içine bakıcaksın ama o intikam alıcak senden. Bizim bebeklerle bir araya gelince de bizi çekiştiriyolarmış:
- Ben hiç izin vermiyorum uyumasına sürekli bağırıyorum, uyandırıyorum.
- Benim gazım çok oluyo o yüzden hep kucaktayım, sırtımı sıvazlıyolar, süper bişey, bıraktıklarında bi çığlık, hooop hemen yine kucağa
- Ben de sinirlenince memeyi ısırıveriyorum, çok canını yakıyorum ama bişey diyemiyor
- Ben geçen gün suratına işedim, güldü bana yaaa, manyak bunlar
- Ben de pırtlıyorum, seviniyo garipler
Meloşum şimdi geçmişi okuyorum da durumundan haberdar oldum.
Ama böyle karamsarlıklar yapma kuzum yaa
Neler neler yaşanıyor hamilelikte,elbet zordur ama işte katlanacağız canlarımız için..
Lütfen kötü düşünme,sıkma canını
çok iyi yaa hepsi olcak bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?