cnm sen bilirsin ama bende de var o ağrı sol kalçam çok kötü kasıyo yürürken yapacak bişey yok galiba
canım günaydın bendede var aynı ağrı malesef okulda ayakta dursam belim ağrıyo otursam kalçam ağrıyocanım yine mi siyatik tuttu senin yaaaa, Meloşçum benim de uyurken kalça kemiklerim çok ağrıyo normal de mi? sana da oldu mu hiiç?
günaydın canım
Günaydın papatyam.
günaydınnn herkese dün akşam buraya kar yağdı sabah heryer beyazdı ama şimdi eridi yaz gelsin artıkkkkk
Canım benim gece yatarken tam bacağıma kramp girecekken anlıyorum, dümdüz geriyorum ayağımı girmiyo, nasıl keşfettim bilmiyorum ama kramp girmesini anlayıp engelliyebiliyorum.
bende de bi bel ağrısı var sanğı soluma bıçak saplanıyo..
ben hep hamileliği harika sorunsuz bişey sanırdım. göbekler gerile gerile gezeriz diyodum..
Hiç öyle bişey değilmiş. ama olsun bebek sahibi olmak şimdiden çok güzel bi duygu..
canım günaydın bendede var aynı ağrı malesef okulda ayakta dursam belim ağrıyo otursam kalçam ağrıyoöyle idare ediyoruz işte ben doktora sordum magnezyumu hergün iç birde süt iç dedi ben daha başlayamamıştım süt içmeye şimdi zorla içiyorum artık
günaydınnn herkese dün akşam buraya kar yağdı sabah heryer beyazdı ama şimdi eridi yaz gelsin artıkkkkk
orası neresi canım?
canım günaydın bendede var aynı ağrı malesef okulda ayakta dursam belim ağrıyo otursam kalçam ağrıyoöyle idare ediyoruz işte ben doktora sordum magnezyumu hergün iç birde süt iç dedi ben daha başlayamamıştım süt içmeye şimdi zorla içiyorum artık
Canım ben magnezyumu haftalardır içiyorum. benim kalça ağrıs bu yan kemiklerde, ben kesinlikle uyuma pozisyonumla ilgili diye düşünüyorum. o yuzden kafama takmıyorum pek, ama uyku kalitemi düşürüyo sadece. Allah hepimize saglik versin çok çok. bir de sabır.
en iyisi beklemek ozaman
bebeğime bi şey olmaz dimi
Tüm güzel annelere ve kuzularına
GÜNAYDIIIIIINNNNNNNNNNNNNNNNN
orası neresi canım?
konya'nın bir ilçesi canım :2:
allah korusun cnm olmaz bişey sen sıkma canını sadece ağır kaldırma yukarıya uzanma kendini fazla yorma ben mesela ev işi yapınca ayakta çok kalınca kuyruk sokumum çok ağrıyor. plesenta aşağıdaymış doktorum ondan ağrıyo dedi 5. ayda yukarı çıkma ihtimali var inş. çıkar çıkmazsa erken doğum riski allah korusun
günaydın canım günaydın duru:80::80:
nasılsınız?
konya'nın bir ilçesi canım :2:
hımmmm anladım canım...
burda da yağmur var pazardan beri yağıyor
Günaydın Meloşum
Duru'mm da ben de çok iyiyizzz
Sen nasılsın,Alperimiz nasıl
günaydın duru hanım ve onun güzel annesii
günaydın canım hazır seni yakalamışken bizimde cinsiyet belii oldu erkekimiz geliyorlisteye ekler misin
ben bugün daha iyiyim alperim uslu çocuk olucak herhal sesi çıkmıyor
neden böyle yavaş
ben bugün daha iyiyim alperim uslu çocuk olucak herhal sesi çıkmıyor
neden böyle yavaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?