sahil:
Evet işte buldum
Hiç beklenmeyen bi anda yaptığımda çok daha etkili oluyor bu ses.
nasıl da seviniyor zavallılar.
Gaz o yahu yaz,bildiğiniz pis bişey işte
Saçlarım da uzamaya başladı, güya saç çıkarken annemin de midesi yanmaya başlarmış, ne alakası var yaaaa, şurda 1 ton suyun içinde yüzüyoz. olsun ben yine de şu boneyi takaım da nolur nolmaz. kıyamam ben annemeeeee.
alper:
sahille dalga geçmeyin lannnnnnnnnnnnn evimin kadını çocuklarımın anası olacak dağıtırım lennnn
çok mu bağırdım halbuki efendiydim
günaydın kızlar dün doktora gittim kontrole evet bir kızım olacak.çok mutlu oldum duygulandım.
daha önce annemlerle eminönüne gitmiştik kardeşimin düğünü için çamaşır felan almaya. bu arada dayanamadım havlucudan tam 60 ad krem altın rengi boncuklu mutfak havluları aldım.kızımın mevlüdü için...biliyorum çok erken ama siz ne dersiniz yanında içinde akide şekeri,lokum,mevlüt şekeri bulunan şunun gibi bir şey hediye etsem sizce nasıl olur..
Uploaded with ImageShack.us
sizce illa pembe mi olması gerekiyor...
Rüzgar:
Ahh midem yanıyor,annemin gene neresi kıllanıyor acaba
çok hoş bence çok beğendim değişik fikir.
günaydın kızlar dün doktora gittim kontrole evet bir kızım olacak.çok mutlu oldum duygulandım.
daha önce annemlerle eminönüne gitmiştik kardeşimin düğünü için çamaşır felan almaya. bu arada dayanamadım havlucudan tam 60 ad krem altın rengi boncuklu mutfak havluları aldım.kızımın mevlüdü için...biliyorum çok erken ama siz ne dersiniz yanında içinde akide şekeri,lokum,mevlüt şekeri bulunan şunun gibi bir şey hediye etsem sizce nasıl olur..
Uploaded with ImageShack.us
sizce illa pembe mi olması gerekiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?