2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

alper:
sahille dalga geçmeyin lannnnnnnnnnnnn evimin kadını çocuklarımın anası olacak dağıtırım lennnn
çok mu bağırdım halbuki efendiydim

sahil:

Evet işte buldum
Hiç beklenmeyen bi anda yaptığımda çok daha etkili oluyor bu ses.
nasıl da seviniyor zavallılar.
Gaz o yahu yaz,bildiğiniz pis bişey işte

Sahil:
Ben ne zaman pırt yapsambunlar da karşılık veriyolar ve acayip gülüyoruz. Biz ailecek telepırtık (nam-ı diğer telepati) yöntemiyle anlaşıyoruz. Babanneme de öğretsek ya bunu

Orkan:
Anne artık yeter ama biraz da benimle ilgilen, anladık özledin babamı ama bu depremler beni uyutmuyor haberiniz olsun

Duru:

Ya anneee,deli oldum napıosun sabahtan beri,ne bu sesler yaa..
Saygı duy dimi,uyuyan mı var,ne var hiiççç
Bi kıs şunun sesini,heeyyyy.

Aaa deli mi ne,şuna bak,sevdiğimi sanıyo bu saçma müziği.
al o zaman sana,biraz daha zorlarsan göbek deliğinden atıcam kendimi dışarı ona göre

annemin midesi yanıyor benim saçlarım yüzünden diyolar ama bütün kıllar annemde bende tüy müy yok heralde annemin midesinde de kıllar çıkıyor o yüzden birde benim üztüme atıyorlar, kese yüzünden midesini göremiyorum ki acaba kıllar yüzünden mi görünmüyor yaa ben dedim o kadar national kanalını izlemeyin bakmayın tüylü tüylü şeylere yok anne baba ya onlar herşeyin en iyisini bilir

günaydın kızlar dün doktora gittim kontrole evet bir kızım olacak.çok mutlu oldum duygulandım.
daha önce annemlerle eminönüne gitmiştik kardeşimin düğünü için çamaşır felan almaya. bu arada dayanamadım havlucudan tam 60 ad krem altın rengi boncuklu mutfak havluları aldım.kızımın mevlüdü için...biliyorum çok erken ama siz ne dersiniz yanında içinde akide şekeri,lokum,mevlüt şekeri bulunan şunun gibi bir şey hediye etsem sizce nasıl olur..

Uploaded with ImageShack.us

sizce illa pembe mi olması gerekiyor...

alper:
sahille dalga geçmeyin lannnnnnnnnnnnn evimin kadını çocuklarımın anası olacak dağıtırım lennnn
çok mu bağırdım halbuki efendiydim

Koptum: Halbuki efendiydimmmmm

Ay çok eğleniyorummmmm

çok hoş bence çok beğendim değişik fikir.

Orkan:

Anne içimde bir pipi var diyip diyip deşifre etmesene beni yahu
Valla forumdaki kız arkadaşlarımın yüzüne bakamicam doğunca
Hepsi bilecek bacaklarımın arasında ne sakladığımı

Sahil:

Sen burda totoyu devirip yatarken millet arkamızdan neler neler diyor anne.
Bi kalk da bak.

Kaçınnnn kızlaaarrrrrrrrr

+aaaaaaa ağlamıyorum diye ne vuruyorsunuz kıçıma , bide neden baş ağşağı tuttuğunuzu öğrenebilirmiyim..
az büyüyeyim bende senin kıçına vurmazsam hemşireeeeeeeeee

+demin ağlatmaya çalışıyorlardı şimdide susturmaya çalışıyorlar, bu tutarsızlıklardan hoşlanmadım, ben geri girmek istiyorum..

Egemen (ben senin oğluşa yapıştırdım bu ismi, kusura bakma, netleşince değiştiricem söz):
Ne güzel bi oda hazırlamış annem benim be!!!! Zevkli kadın walla.

+uyuyordum muck muck bi ses duydum uyandım,
ana baba denen adam benim memeleri sıkıştırıyo..
höyyyyyyyt benim onlar

alper:
aslında çok merak ettiğim konu biri var ay da bir beni görüntülüyor özel hayat kalmadı...ben hep tetiktemi duracam...olur olmaz yerlerde resimleniyorum bi git lan pipiyi de çektiler.

bence güzel zaten bunları doğumdan sonra almamız zor ben mevlüt kıyafetinide doğumdan önce almayı düşünüyorum

bazen annem başka kadınlarla konuşuyo beşik kertmesi diye bişey varmışş.
bu zamanda beşik kertmesi mi kalmış canım.
hem ben buraya tek başıma zor sığıyorum , başka birini daha bu göbek kaldırmaz bence :44:

Ve gene Orkan:

Annem sürekli beni çok tarz bir çocuk yapacağından bahsediyor.
Öyle kıyafetler alıyormuş.
Yahu ben onların hepsine bi s..ç..m.. de gör sen tarzı o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…