2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sevgili günlük,ben ilk oyuncağımı buldum.
Adı "idrar torbası"
Böyle yuvarlak bişey,yumuşacık..
Bazen oynuyorum,bazen gıdıklıyorum.
Yalnız tuhaf olan bir şey var,ne zaman onunla oynasam
annem koşa koşa bir yerlere gidip idrar torbamın içindekileri boşaltıyor.:44:
Halbuki doluyken daha eğlenceli

Kızlar öldüm gülmekten süper konu açmışsın Elvin gözümden yaş geldi yaa bence bana yolladığını da yaz buraya utanma aştık hepimiz kendimizi

Orkan: Sıkıldım Beliz anlıyor musun beni?Daha ne kadar duracağım bu daracık yerde..
Beliz: Tamam sakin ol,şimdi biraz rahatla,arkana yaslan..
Şimdi çocukluğuna gideceğiz tamam mı?
Orkan:Çocukluk mu,ne diyo bu ya,ben daha oraya gelmedim ki:44::44:

alper:
sahil rüzgar orkan beliz egemen duru ve diğerleri hep bir ağızdan tıppppppppppppppppppppppppp
bunlar bizim üzerimizden eğleniyorlar alın size tıppppppppppppppp

Aylar ilerlemiş,Beliz artık kocaman olmuştur.

Elvin:Ahh artık çok canımı yakıyor tekmelerin Belizcim.

Beliz:Evet annecim,tamam..
Bak şimdi yemyeşil bir ovada olduğunu düşün..
Kuşlar,böcekler..
Tekme yok,acı yok..

Hahh oldu galiba,annem transa geçmişken bikaç tekme daha atayım.
sığmıyorum ne yapayım yahu.
anne mesleği de işe yarıyormuş

Orkan: Alıp başımı denizlere açılasım var Beliz, gel seni de götüreyim canım yavuklum benim, hem kimse bize karışamaz oralarda, kendimize bir ıssız ada buluruz...
Beliz: Hmmm, disosyatif füg mü ki bu, anneeeeeeee?????

Kızlar öldüm gülmekten süper konu açmışsın Elvin gözümden yaş geldi yaa bence bana yolladığını da yaz buraya utanma aştık hepimiz kendimizi

Sen istedin...
Onur geldiğinde Orkan der ki:
- Anneciiiiim, hani içindeki tek pipi ben olacaktım??????

kızlar günaydın geçmişi okuyum dedim olmadı amagünüm var bugün hazırlanmam lazım

sahilin yediği pipisi ve pıdıf muhabbetini görür gibi oldum aa akşam inşallahhh okuycam

ya sabah sabah çok cnm sıkıldı

esra korkakkanne bizim eski topic tayfası tanır dün gece kusmaktan fenalaşıor ve dr a gidior gece 3 te gittiği hastanedki dr şoka girior dr unuz size neden kalsiyum vermedi neden vitamin vermedi neden kan hapı için yollar aramadı diye arkadaşımad biz iyiyiz oğlum önden gidior dior dr öle bişi yok geriden gelior dior ve kemik gelliişimi tehlikede dior kız mahvolmuş durumda hemen bugü yeni bir dr a gidior

ve işte esas bomba gelior eski dru bnm dr um ve bnm geçen gece ağladığım konu gececiler bilior bebek ne durumda güvenemioruz bile çok moralim bozuldu hemen yasini aradım geçen gece bana çok biliorsun sen sen ancak beynini bulandır vs.. diye konuşmuştu bnmle demekki biliormuşum demekki korkularımda haklıymışım yarın 4 boyutlu için randevu alıp ordaki dr la görüşücem ve hemen yeni bir dr arayacağım yani yasini ikna edebilmek için birnin başına bişi gelmesi gerekiormuş demekki çok canım sıkkın çok

neyse çıkıorum ben iyi muhabbetler öperimmm bebişleri sizleri öpemiycem kusura bakmayın öle herkesi öpemem yani

uuuuuuuuuuuvvvv kızlar 20 hafta görünüyorum şuan:)perşembe ayrıntılı ultrason var hepinize anlatıcam perşembe akşamı inş...bana dua edin güzel haberler alıyım...

bomba bu bombaaa

hay allahım ya.....doktorlarda güven kalmadı artık...üzülme tatlım herşey yoluna gircek

çok yorma kendini canım, çok üzülmemeye çalış olur mu?

Meliscim üzülme lütfen,olaya iyi tarafından bak.
en azından artık doktorunu kesin olatak değiştirirsin,Yasin de bir şey diyemez.

kızlar bizim bugün kontrolumuz var. 14.30 da doktorda olucam duşa girmem lazım akşam girerim artık..

Melis en kısa zamanda sana yeni doktor bulalım..Şakası yok bu işin..Çok geçmiş olsun arkadaşına. Akşam konuşuruz üzülme sakın..

hepinizi öpüyorum

Hoşçakal Damlacım.
Benim de randevum 14.00'de oleyyyyyy

Duru:
Anne kendimize bi liste yapalım mı? Kim kimin bebeği karıştırmayız hem. Bi de diğer bebek arkadaşlar bana hep özel mesaj atıyolar. Kimisi bizim süt gelmeye başladı diyor, kimisi annesinin adını öğrenmiş... Naapcam ben bunlarla ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…