Sahil:
Sen burda totoyu devirip yatarken millet arkamızdan neler neler diyor anne.
Bi kalk da bak.
Kaçınnnn kızlaaarrrrrrrrr
Orkan: Alıp başımı denizlere açılasım var Beliz, gel seni de götüreyim canım yavuklum benim, hem kimse bize karışamaz oralarda, kendimize bir ıssız ada buluruz...Orkan: Sıkıldım Beliz anlıyor musun beni?Daha ne kadar duracağım bu daracık yerde..
Beliz: Tamam sakin ol,şimdi biraz rahatla,arkana yaslan..
Şimdi çocukluğuna gideceğiz tamam mı?
Orkan:Çocukluk mu,ne diyo bu ya,ben daha oraya gelmedim ki:44::44:
Kızlar öldüm gülmekten süper konu açmışsın Elvin gözümden yaş geldi yaabence bana yolladığını da yaz buraya utanma aştık hepimiz kendimizi
Orkan: Alıp başımı denizlere açılasım var Beliz, gel seni de götüreyim canım yavuklum benim, hem kimse bize karışamaz oralarda, kendimize bir ıssız ada buluruz...
Beliz: Hmmm, disosyatif füg mü ki bu, anneeeeeeee?????
aaa benim kocam disosyatif fügmüşşşş yazınca araştırdım ne ola ki bu diye valla oluyo ilk geldiğinde öyle bi salaklaşıyo ki inanılır gibi değil
Sen istedin...
Onur geldiğinde Orkan der ki:
- Anneciiiiim, hani içindeki tek pipi ben olacaktım??????
kızlar günaydın geçmişi okuyum dedim olmadı amagünüm var bugün hazırlanmam lazım
sahilin yediği pipisi ve pıdıf muhabbetini görür gibi oldum aa akşam inşallahhh okuycam
ya sabah sabah çok cnm sıkıldı
esra korkakkanne bizim eski topic tayfası tanır dün gece kusmaktan fenalaşıor ve dr a gidior gece 3 te gittiği hastanedki dr şoka girior dr unuz size neden kalsiyum vermedi neden vitamin vermedi neden kan hapı için yollar aramadı diye arkadaşımad biz iyiyiz oğlum önden gidior dior dr öle bişi yok geriden gelior dior ve kemik gelliişimi tehlikede dior kız mahvolmuş durumda hemen bugü yeni bir dr a gidior
ve işte esas bomba gelior eski dru bnm dr um ve bnm geçen gece ağladığım konu gececiler bilior bebek ne durumda güvenemioruz bile çok moralim bozuldu hemen yasini aradım geçen gece bana çok biliorsun sen sen ancak beynini bulandır vs.. diye konuşmuştu bnmle demekki biliormuşum demekki korkularımda haklıymışım yarın 4 boyutlu için randevu alıp ordaki dr la görüşücem ve hemen yeni bir dr arayacağım yani yasini ikna edebilmek için birnin başına bişi gelmesi gerekiormuş demekki çok canım sıkkın çok
neyse çıkıorum ben iyi muhabbetler öperimmm bebişleri sizleri öpemiycem kusura bakmayın öle herkesi öpemem yani
kızlar günaydın geçmişi okuyum dedim olmadı amagünüm var bugün hazırlanmam lazım
sahilin yediği pipisi ve pıdıf muhabbetini görür gibi oldum aa akşam inşallahhh okuycam
ya sabah sabah çok cnm sıkıldı
esra korkakkanne bizim eski topic tayfası tanır dün gece kusmaktan fenalaşıor ve dr a gidior gece 3 te gittiği hastanedki dr şoka girior dr unuz size neden kalsiyum vermedi neden vitamin vermedi neden kan hapı için yollar aramadı diye arkadaşımad biz iyiyiz oğlum önden gidior dior dr öle bişi yok geriden gelior dior ve kemik gelliişimi tehlikede dior kız mahvolmuş durumda hemen bugü yeni bir dr a gidior
ve işte esas bomba gelior eski dru bnm dr um ve bnm geçen gece ağladığım konu gececiler bilior bebek ne durumda güvenemioruz bile çok moralim bozuldu hemen yasini aradım geçen gece bana çok biliorsun sen sen ancak beynini bulandır vs.. diye konuşmuştu bnmle demekki biliormuşum demekki korkularımda haklıymışım yarın 4 boyutlu için randevu alıp ordaki dr la görüşücem ve hemen yeni bir dr arayacağım yani yasini ikna edebilmek için birnin başına bişi gelmesi gerekiormuş demekki çok canım sıkkın çok
neyse çıkıorum ben iyi muhabbetler öperimmm bebişleri sizleri öpemiycem kusura bakmayın öle herkesi öpemem yani
kızlar bizim bugün kontrolumuz var. 14.30 da doktorda olucam duşa girmem lazım akşam girerim artık..
Melis en kısa zamanda sana yeni doktor bulalım..Şakası yok bu işin..Çok geçmiş olsun arkadaşına. Akşam konuşuruz üzülme sakın..
hepinizi öpüyorum
Hoşçakal Damlacım.
Benim de randevum 14.00'de oleyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?