2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Rüzgar
nam-ı diğer Hayri abi :

Burda da var,burda da,aaa totoda da
Allaallaaa nerden çıktı bu kıllar ya,ben neden bu kadar kıllıyım ki:44:

ayyyy Meliss öldürecek seni Beliizzzzz
Fetusken pipi yediiiii
Sahil'in pipi yediğini bilmeyen mi var ki

Sahil:
"Annemin karnındayken hiç böye bişi olmazdı. Popomdan sesli sesli bişiler oluyo, böyle Pıdıfff diye ses çıkartabiliyorum ordan. Bu bana biyerden tanıdık geldi ama, Allah Allaaaaah. "

Koptum!!!!!! Hatta Sahil:
"Babam da kollarını ve bacaklarını açarak aynı sesi çıkarabiliyor, ben ne zaman bu kadar ustalaşıcam yaaaa"

Melis'in öldürecekleri listesi uzuyor Bişey yapmaz o bizeeeeeeee

ömer:
hayat ne kadar zormuş yaa karnımı doyursunlar diye bağırmak zorundayım altımı temizlesinler diye bağırmak zorundayım keşke annemin karnında kalsaydım bir süre daha hala kendimi hazır hissetmiyorum

Rüzgar
nam-ı diğer Hayri abi :

Doktor amca bile biraz ister istemez erkekleşiyorsun dedi ya kocamın yanında bende desene Hayri abi olayı doğruymuş dedim

sahil:

Evet işte buldum
Hiç beklenmeyen bi anda yaptığımda çok daha etkili oluyor bu ses.
nasıl da seviniyor zavallılar.
Gaz o yahu yaz,bildiğiniz pis bişey işte

;Kızlar Duru şu anda kudurmuş durumda
Nerdeyse karnımdan dışarı atacak kendini,o kadar bariz hareketleri

Alper:

Anneeeee,bak vuruyorum işte al (bi tekme daha)
ne hareketsiz miyim,e yok artık,daha ne yapimm,totom yırtılacak burda seni tekmelicem diye.
bi hisset bi hisset ya

Hatta Alper:
Şu sinir miydi ya, buna mı basıyoduk, hah tamam işte yerimi değiştirdim annecim, geçti mi bacağının ağrısı?

Rüzgar
nam-ı diğer Hayri abi :

Hatta Rüzgar:
Herkesin yanında bir kıllı (baba) bir kılsız (anne) var, benimkiler neden iki kıllı ya??????

+şöyle bi dışarı bakim ne var ne yok?

anneeeeeeeeeeeeee beni dışarı çekiyorlarrrr ..
kafamdan tutmayın lan
geri sokun beni nefes alamıyorum

babam kim annem kim meme veren mi anne aman memelerde de kıl var ne oluyor uleynnnnn.......

merhaba kızlar ancak açabbildim öğlenden sonrada toplantım var yine kapatıcam bu gün bebişler ve siz nasılsınız ben iyiyim

Saçlarım da uzamaya başladı, güya saç çıkarken annemin de midesi yanmaya başlarmış, ne alakası var yaaaa, şurda 1 ton suyun içinde yüzüyoz. olsun ben yine de şu boneyi takaım da nolur nolmaz. kıyamam ben annemeeeee.

Napıyor bu kız içerde yahu:44:
Matkap sesi bitti,sadece klasik müzik açık yüksek ses.
Kendince dans mı ediyor ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…