günaydın benim ağrılarım var biraz sen nasılsın?
günaydın herkeze nasılsın
bugün daha iyiyim canım çok şükürhsgeldın cnm bız ıyıyzz sende ıyısın inş
kızlar ewı cok kotu bı koku kapladı yegnım doldurmus altını ben halledeyım gelıyorumm
bı super bı yorucu bı eglencelı ws ws ama cokk ttalı cocukla ew muhtesem yaa..ben ona kzıınca numaradan hemen dudaklarını buzuyo dun aksam kızdım ama ona bakmadım pcye bakıyordum oda egılmıs onume dudaklarını gosterıyoo bu kadar sırın ıste ama cok yorucu
ağrılarım geçti canım kontrole gitsene bi benim eş aşağıda olduğu için yoruldummu çok ağrı yapıyo dinlen canım
kızlar aranızda bel ağrısı çeken varmı benim birkaç gündür hafif hafif ağrıyo uzanınca geçiyo ama evham yaptım işte dr.aradım akşam üstü gidicem
kızlar aranızda bel ağrısı çeken varmı benim birkaç gündür hafif hafif ağrıyo uzanınca geçiyo ama evham yaptım işte dr.aradım akşam üstü gidicem[/QUOT
bende de kasık ağrısı başladı 2 gündür
kızlar aranızda bel ağrısı çeken varmı benim birkaç gündür hafif hafif ağrıyo uzanınca geçiyo ama evham yaptım işte dr.aradım akşam üstü gidicem[/QUOT
bende de kasık ağrısı başladı 2 gündür
o da normal canım, bağlar çok sert yapıdanmış, onlar rahim kadar rahat genişleyemedigi için agri yaparmis. bıçak saplanması gibi. ne tarafın agriyosa o tarafa uzanakmışsın ki o bagdaki yuk hafiflesin.
uzanınca geçiyorsa önemli degil dedi bana doktorum. yoksa fizik tedaviye gondercekti. boyum çok uzun olduğu için eğilerek iş yapıyorum, doktorum da bunu anladı. belinden degil dizlerine egilceksin dedi. benim dizim de ameliyatlı, zorlanıyo biraz egilirken. bir dizden bi belden egilerek halletmeye çalışıyorum. ama bel agrisi hamilelikte normal yani, stres yapma hiç. belki magnezyum verir. ben magnezyuma başlayalı pek agrimiyo belim.
eb has nerdesın kankı yenı aldıgım lohusa takımını koydum bızım gruba gelde bı bak bakalım begenecekmsın
sizin topikk ne kiiii? biz gelemiyomuyuz oraya :)
geçen akşam evde ağda yaptım başladım almaya eşimin koltukaltını ama ağda sert olmuş yapıştır yapıştır çekmiyo 45dk sürdü tamadamın kolu felç oldu yukarıda tutmaktan bidahakine hazır alalım diyo
ağrılarım geçti canım kontrole gitsene bi benim eş aşağıda olduğu için yoruldummu çok ağrı yapıyo dinlen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?