2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Düğün videomuzu TERSTEN oynattıkça sevinçtn uçuyorum.Yüzükler çıkıyor,karım salondan çıkıp bir arabaya binip gözden kayboluyo xDx

çok güldüm ya :))

Maşallah şimdiki çocuklar çok akıllılar gerçekten benimde 2,5 yaşında kız yiğenim var ölürüm onun için kendi çocuğum olsa ancak bu kadar olur diyorum.Annesini soruyor mu peki
**

kızlar aranızda bel ağrısı çeken varmı benim birkaç gündür hafif hafif ağrıyo uzanınca geçiyo ama evham yaptım işte dr.aradım akşam üstü gidicem

kızlar aranızda bel ağrısı çeken varmı benim birkaç gündür hafif hafif ağrıyo uzanınca geçiyo ama evham yaptım işte dr.aradım akşam üstü gidicem

uzanınca geçiyorsa önemli degil dedi bana doktorum. yoksa fizik tedaviye gondercekti. boyum çok uzun olduğu için eğilerek iş yapıyorum, doktorum da bunu anladı. belinden degil dizlerine egilceksin dedi. benim dizim de ameliyatlı, zorlanıyo biraz egilirken. bir dizden bi belden egilerek halletmeye çalışıyorum. ama bel agrisi hamilelikte normal yani, stres yapma hiç. belki magnezyum verir. ben magnezyuma başlayalı pek agrimiyo belim.

eb has nerdesın kankı yenı aldıgım lohusa takımını koydum bızım gruba gelde bı bak bakalım begenecekmsın

oofff ne biliyim işte işte içim bi tuhaf oldu gitmesem rahat edemicem aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum ama çok korkuyorum dediğin gibi belki magnezyum falan verirse iyi gelebilir

Tebrik ediyorum eşini, düşününce bile garip oluyo benimkisi, seninki iyi cesaretli walla.

ağrılarım geçti canım kontrole gitsene bi benim eş aşağıda olduğu için yoruldummu çok ağrı yapıyo dinlen canım

cnm nasılsın? benimde plesenta aşağıdaymış kuyruk sokumum sürekli ağrıyor heleki azcık iş yapınca ayakta kalınca yürüyemiyorum eğilince doğrulamıyorum doktorum kanama olmadığı sürece sorun yok dedi ama ben heran kanama olacak korkusuyla yaşıyorum çok tedirginim bide 5. ayda yukarı çıkar büyük ihtimal dedi 5. ayı bekliyorum inş. çıkar. sende durumlar nasıl? doktorun ne diyo plesenta aşağıda olmasına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…