bende dün carrefourdan nıveanın çantalı bakım setini aldım 35 tl ye düşmüş fiyatı diğer yerlere göre çok uygun birtane bardak biberon primanın yenidoğan ıslak mendillerinden ve birde önlük aldım ama annem hiçbirini bana bırakmıyor alıp evine götürüyor gelenler soruyormuş ne aldınız diye :))))))) henüz evime bir battaniyeden başka bişi götüremedim oğlumun odası olunca getirecekmiş annanesi o yüzden hiçbirşeyimizi paylaşamadım sizinle bigün annemden gizli çekip yollarım artık :)))))))))))))
hepsiburada.com : Kraft ruby travel sistem bebek arabası | anne / bebek / çocuk
hanımlar, bu set cok uygun ve güzel geldi, sizle paylaşayım dedim. Hem de oturma ünitesi portbebe olarak da kullanılabiliyo, ve 2 yönlü kullanılabiliyo.. Düşünebilirsiniz. Fiyatı da uygun gibi ama daha ucuzları da yok degil tabi.
Hepsiburada.com : Summer Infant Fold Away Bath Katlanır Banyo Küvveti | Anne / Bebek / Çocuk
ay bunu da alıcam ben sanırım. bayıldım. küveti nereye koycam derdi yok :)
canım bence güzel benim ilk çocuğumdan yepyeni durduğu için onları kullanıcam ama sen alabilirsin gayet şık
ya orayı nasıl alayım ben hayatımda hiç ağda yapmadımki orama
ee hamilelikte zararı olmazmı o kremlerin birde bnm ön tarafa o kremler işe yaramıorr okdr sert ve çokki
bnmki eğer kıldan nefret ederse boğarım onu oda kıllıdır çünkü ve ben hamile kalıp temizliği az yaptığımdan beri kılları özerklik ilan etti heryerdelerrr önce onu kazıyasım geliorrr
ben dr umdan doğumdan önce özür diliycem alamıorum olmuor böleböle dicem yaaa başka çare yok
Arkadaşlar aranızda bebek şekeri yaptırmayı düşünen var mı ben bir sitede beğendim çok pahalı ama çok şık
Arkadaşlar aranızda bebek şekeri yaptırmayı düşünen var mı ben bir sitede beğendim çok pahalı ama çok şık
slm cess nasılsınnn:80:
biz annemle kendimiz yapmayı düşünüyoruz. ben mimar o ressam heralde iyi bişiler çıkarırız sanatsal anlamda. ama tabi malzemeleri al et derken yine aynı fiyatları bulacaktır.
Güzel kızım ve ben geldikkkkk
Geçmişe bi bakıp döneyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?