2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

esracım çok güzel haberlerle gelmişsin Maşallah durumuzakilo alımın da çok güzel inş.her şey böyle yolunda gider hepimiz için...

Gözün aydın Esracım.
Seni bulmuşken fikir alayım senden ve hepinizden, listemizdeki güncel bilgi sütunumuz var ya, 3lü,4lü sonuçlarını falan yazıyoruz, oraya bu testlerden sonra yazıcak fazla bi bilgimiz yok sanırım, bebek hareketlerini yazalım mı? Bebişini hissediyor falan diye, bakalım kimler hissetmeye başlamış.
Ne dersiniz?

Aynen canım utangaç bir nesil geliyor zannedersem.

Yalnız benim kuzu bacaklarını sonuna kadar açıp eliyle yüzünü kapatıyor
Bu nasıl utanmaksa artık

esracım çok güzel haberlerle gelmişsin Maşallah durumuzakilo alımın da çok güzel inş.her şey böyle yolunda gider hepimiz için...

Canım benim çok teşekkürler
İnşallah tatlım,sonuna kadar hep güzel haberler alalım hepimizden

Aslında o sütun için ben de bebeğimizin gelişimlerini yazarız diye düşünmüştüm canım.
Artık kilolarını biliyoruz ya,mesela 19+2 - 310 gr gibi.
Tabii faketmez,hangisi istenilirse ayarlarız

istemem yan cebime koy misali ))) ay çok hoşuma gitti. seninki çok fena olcak esrantcım çekeceğin var canım )

Ben küçükken çok cadıymışım,babam da diyor senin gibi olacak diye
Kuzum benim,o bacaklarını ısırırım ben onun ya..
Ultasonda o ellerini ayaklarını kıpır kıpır görünce nasıl tuhaf oluyorum,ayy doğsa da sevsek

Ayy bayıldım ben buna Belizcim
Böyle Belizcim demek demek de harika oluyor.
Ben de nickimi Duru olarak değiştirsem mi
Sana Duru diyelim istersen

Aslında o sütun için ben de bebeğimizin gelişimlerini yazarız diye düşünmüştüm canım.
Artık kilolarını biliyoruz ya,mesela 19+2 - 310 gr gibi.
Tabii faketmez,hangisi istenilirse ayarlarız

Duru'nun annesi (!)
Senin fikrin de iyiymiş, ama biraz sakıncalı olabilir mi ki? Bu sefer anneler bebeklerin kilolarını kıyaslamasınlar bi de. Bilemiyorum. Bence olur, fark etmez. Başka fikirler de olabilir, ne dersiniz kızlar, fikir alalım...

Neyse böyle tanındık böyle kalalım
Evet arkadaşlar ne derse,o doğrultuda ilerleriz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…