2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım kasığım ağrıyor moralimde daha iyi şükür...sen nasılsın

oh çok şükür dikkatli ol
eşin geldi mi .melis msj attı şimdi merak etmiş senii.
bende yemek yiyordum...tatlım zor günler atlattık biliyosun kanama felan dikkat et olur mu hiçbi şeyin seni üzmesine izin verme olurmu

ben iyim sen iii ol ben iiii olurum canımsın

eşim gelmedi gelsede birşey demez galiba artık konuşmuyoruz gerekmedikçe.melisimede çok selam söyle.evet canım çok büyük şeyler atlattık ama insan can yoldaşından destek istiyor bu zamanlarda ama bizimkinin yaptığına bak

HATASINI ANLAYACAKTIr bebeğim....
her evlilikte olan şeyler dedim ya yılmazla ben de neler atlattık..kitap olur valla....idare şart erkekler hemen olgunlaşmaz...sen bebeğini ve kendini düşün.gelir kedi gibi kıvrılıverir yanına gör bak

inşallah canım huzura o kadar ihtiyacım varki

Off kızlar abenimde şu iki gündür ara ara hafiften kasıklarım sancıyor kasılıyor gibi oluyor...bebek hareketleri mi başka ters bişy mi anlamdım endişelenmeye başlıyorum...içinizde benim gibi olan var mı???

Ağızdan almıyorum hapı aşağıdan kullandırıyor doktor.. ne işe yaradığınıda bilmiyorum ama neysee

cannım korkma bende geçen hafta kullandım.çok sancım oldu doktor ne olur ne olmaz dedi. hamileliği boyunca kullananlar var. zaten progesteron sürekli üretiyoruz. yani dışardan demir hapı alıp desteklemek gibi bir şey dedi doktor. hiç takma rahat ol. en önemlisi hormon olduğu için kutu bitmeden asla bırakma bütün dengen bozulurmuş.

cümleten iyi tatiller kızlar...
Liberty çok dikkat et olur mu?
hepinizi kocamannnnnn öpüyorum kızlar..
bende seni öptüm gayduru gutbak cemile nedense senin nick görünce hep bu geliyo aklıma hahaha sende d,kkat et çok ayakta kalma eve gidince hep yat

KASIK AĞRILARI NORMAL CANIM....ters bir şey yok

öle olduğunda uzan canım rahim büyüyo ve kasılıyo tabi zamanla geçicek rahimin en hızlı büyüyen zamanındayı ondan oluyo

kasıklarda ağrı normalmiş. bebek hareketleri hiç sancı gibi değil. içinde balık var gibi

tekardan teşekkürler kızlar...dediğiniz mantıklı geldi artık hızla büyüyor bebişler haliyle rahimde büyüyor ve kasılıyor...bende korktum birden işte:))demek oğlummm büyüyor...:))

iyiyim canım...dolmuşla geldim eve salladı koktum...uzanıyorum...sen nasılsın

eh yani sende dolmuş tam kürtaj valla istenmeyen gebeliklerde şöle gültepe beşiktaş dolmuşu yada bahçelievler bakırköy atlıycan tam süper olur :) bir daha binme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…