2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cümleten iyi tatiller kızlar...
Liberty çok dikkat et olur mu?
hepinizi kocamannnnnn öpüyorum kızlar..

kaçan kaçana herkese iyi hafta sonlarııı güzel annişler.bebişlere iyi bakın kendinize deeee

meloş inci siz hala burdasınız işiniz bitmedi mi dahaaa.saat 6 oldu yafff kendinizi yormayınnn

saol canımmm :26::26::26:

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

naılsın olayım canım ya sıkıntılıyım içim sıkılıyor eşimde gelmedi bilmem o gelince nasıl olurum :26::26:

canım sıkma canını hiçbişey yokmuş gibi davran madem eşin kendini hala haklı görüyor yapacağın başka bişe yok.haklı olduğunu savunmaya devam edersen-ki haklısın-daha fazla büyür sorun.en olmadı sessiz kal biraz

hep böyle alttan aldığım için tepeme çıktı zaten ama dediğin gibi sessiz kalmak en iyisi

bende sabırsızlıkla eylulu beklıyorum.canım oğluşum çabuk doğsa yaaa.kızlar bide bişe sorucam 23 haftalık hamıleyım suan karnımda bazen batma şeklınde acı oluyo sankı karnımın ıcı yırtılıyo gibi hala hareketlerini anlayamıyorum.acaba olnar hareket olabılırmı.bazende karnımın üst tarafında sertlik oluyo dokunduğumda acıyo sanırım kafasıymış o

canım ben 16. haftamdayım bilemiyorum ki :26: diğer arkadaşlar yardımcı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…