ivet canım en büyük kk
hanımcıklar ben kaçıyorum , evime gideyrum gayri. sdizlere iyi tatiller. haftasonu girersem görüşürüz, olmadı pazartesiye kısmet.
meloş inci siz hala burdasınız işiniz bitmedi mi dahaaa.saat 6 oldu yafff kendinizi yormayınnn
saol canımmm :26::26::26:Özgecim çok üzüldüm canım umarım kafasına dank eder heleki sen bu haldeyken nasıl böyle davranır inş. hatadan hemen döner hamiş birine biri kötü davrandımı çokk kızıyorum sinir oluyorum ifrit oluyorum daha neler neler...
slm hanımlar ya dün de bu gün de bira kahvarangi lekelenmem oldu.bir kaç saat sonra doktora gidicem inş.bir sorun yoktur. aslında çarşamba günü bayağı ağrım olmuştu.öksürük falanda çokru ona bağlıdır inş.1 hafta oldu önceden hissettiğim bebek hareketleri yok. biraz şüphelenmeye başladım.önceden bebek kayıpları yaşamış birisiyiyim.hayırlı haberlerle dönerim .dua edin.çok ihtiyacım var.şu cuma saati inşallah.Rabbim hepimizn gönlüne göre versin amin.
saol canımmm :26::26::26:
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Nasıl oldun Özgecim?
kızlar resim nasıl değiştiriliyor bileniniz var mı aranızdaa
naılsın olayım canım ya sıkıntılıyım içim sıkılıyor eşimde gelmedi bilmem o gelince nasıl olurum :26::26:
canım sıkma canını hiçbişey yokmuş gibi davran madem eşin kendini hala haklı görüyor yapacağın başka bişe yok.haklı olduğunu savunmaya devam edersen-ki haklısın-daha fazla büyür sorun.en olmadı sessiz kal biraz
hep böyle alttan aldığım için tepeme çıktı zaten ama dediğin gibi sessiz kalmak en iyisi
alttan almak değil canım bu onu yok saymakkonunun üstüne gidersen üzülürsün ama yokmuş gibi olmamış gibi davranırsan o çıldırır.
canımm biz de seni çok seviyoruzzhele benim sevgim bi başka biliyosun stres yapma damadı mı da üzme sakın dinlen iyice özgem
bende sabırsızlıkla eylulu beklıyorum.canım oğluşum çabuk doğsa yaaa.kızlar bide bişe sorucam 23 haftalık hamıleyım suan karnımda bazen batma şeklınde acı oluyo sankı karnımın ıcı yırtılıyo gibi hala hareketlerini anlayamıyorum.acaba olnar hareket olabılırmı.bazende karnımın üst tarafında sertlik oluyo dokunduğumda acıyo sanırım kafasıymış o
özge tatlım nasıl oldun iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?