sağolun kızlar....senin bebek hareket etmeye başladı mı hissediyırmusun...gerçekten öylemi oluyor balık gibi yani...
o da olucak senin kalbin temiz allah gönlüne göre verrecek ben inanıyorum
takma bebeğim
tekardan teşekkürler kızlar...dediğiniz mantıklı geldi artık hızla büyüyor bebişler haliyle rahimde büyüyor ve kasılıyor...bende korktum birden işte:))demek oğlummm büyüyor...:))
canım benim de oluyor ağrı kasıklarda dr.a sordum rahim büyüyor dedi ve yorulduğun zamanlarada daha çok hissedersin dedi hakikaten dikkat ettim çok yürüdüğüm günlerde nöbetçi olduğum günlerde ağrıları daha çok hissediyorum kısacası normalmiş yani ağrı olduğunda dinlenmeye bak bide bana magnezyum verdi ağrı var deyince
bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim.kızımmm gelioözgeee duydun mu kızım geliooo
bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim.kızımmm gelioözgeee duydun mu kızım geliooo
evet hissediyorum 1 haftadır. ilk önce sadece tekmelerini hissediyordum. oda günde 2-3 kez .ok hafif. özellikle sırtüstü yatınca oluyor ama o da acıtmıyor hiç çok yumuşak bir hareket. ama 2 gündür kıvrılışını ayırt edebiliyorum. vurması ayrı kıvrılışı ayrı. hepimiz yakında hissediyor olucaz hiç merak etme arkadaşım
çok teşekkür edrim.sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah kız erkek önemli değil ama ilki kız olsun istemiştim allahım gönlüme göre verdigözün aydın senin de mi prensesin oluyor
teşekkür ederim sağolasın senin belli miydi cinsiyeti:?
sağolasın canım seninde oğluşun oluyomuş.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinmaşallah canım ya
sağolasın canım seninde oğluşun oluyomuş.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
çok teşekkür edrim.sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah kız erkek önemli değil ama ilki kız olsun istemiştim allahım gönlüme göre verdi
ee saklarsa bil ki kızdır.zor beklemek bilirim benim randevum 26 nisandı ama dayanamadım erken gittim :))hala belli değil 1 haftamız kaldı öğrenmek için.haftaya cumaya kısmetse.ben en geç öğrenenlerden biri olacağım sanırım.ayrıntılı iç organ incelemesine çağırmıştı o zaman cinsiyetini kesin söyleriz demişti.tabi eğer saklamaz da gösterirse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?