2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağolun kızlar....senin bebek hareket etmeye başladı mı hissediyırmusun...gerçekten öylemi oluyor balık gibi yani...

evet hissediyorum 1 haftadır. ilk önce sadece tekmelerini hissediyordum. oda günde 2-3 kez .ok hafif. özellikle sırtüstü yatınca oluyor ama o da acıtmıyor hiç çok yumuşak bir hareket. ama 2 gündür kıvrılışını ayırt edebiliyorum. vurması ayrı kıvrılışı ayrı. hepimiz yakında hissediyor olucaz hiç merak etme arkadaşım

tekardan teşekkürler kızlar...dediğiniz mantıklı geldi artık hızla büyüyor bebişler haliyle rahimde büyüyor ve kasılıyor...bende korktum birden işte:))demek oğlummm büyüyor...:))

canım benim de oluyor ağrı kasıklarda dr.a sordum rahim büyüyor dedi ve yorulduğun zamanlarada daha çok hissedersin dedi hakikaten dikkat ettim çok yürüdüğüm günlerde nöbetçi olduğum günlerde ağrıları daha çok hissediyorum kısacası normalmiş yani ağrı olduğunda dinlenmeye bak bide bana magnezyum verdi ağrı var deyince

Evet doğru söylüyorsun ayakta çok kalınca yorulunca oluyor sonrada ufak ufak devam ediyor...haftaya doktora gidicem bahsederim belki banada magnezyum verir...şimdi soda içiyorum belki magnezyum ihyicanımı karşılar...

Hımmm benden sanırım yaklaşık bir hafta öndesin gebelikte...bende o zaman bu önümüzdeki hafta belki hissetmeye başlarım...

teşekkür ederim sağolasın senin belli miydi cinsiyeti:?

hala belli değil 1 haftamız kaldı öğrenmek için.haftaya cumaya kısmetse.ben en geç öğrenenlerden biri olacağım sanırım.ayrıntılı iç organ incelemesine çağırmıştı o zaman cinsiyetini kesin söyleriz demişti.tabi eğer saklamaz da gösterirse:)

ee saklarsa bil ki kızdır.zor beklemek bilirim benim randevum 26 nisandı ama dayanamadım erken gittim :))

11833 gitti anam bu sütçocuğu ne yapıcak yaaaaaaaaa
sanat müziği falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…