tatlişkom amerikadan bakıcak. Amerikada wallmart diye bi mağaza var onun web sitesinden de bakmıştık biraz araştırdım ikili seti 600 dolara geliyor. İmkanınız varsa getirtin çok fark koyuyolar türkiye de maalesef. Ben gittiğimde mothercare deki bebek badileri 1,5 dolara satılıyordu hamile değilim diye almadım çok pişmanım. Şimdi tek tek eşimi mağazaları gezdirip bundan al bundan al diyorum bakalım neler gelicek.
Bu arada eşim 4 gün sonra gidiyor kızlar koca bir hamileliği sizlerle başbaşa geçiricem. gidiyor diye herzaman üzülürdük ama bu defa ayrılmak çok zor olucak ağustosa kadar ayrıyızbilmeyenler için eşim gemi kaptanı sefere çıkıyor
Yalnız mı kalacaksın canım,ne kadar kalacak ki eşin?
Umarım ailen falan yanındadır..
allah kavuştursun tatlım sende bizle ve bebeğinle paylaşırsın yaşadıklarını
Ne diyim allah vicdan versin belliki farkında değil verdiği zararın. Yoksa insan çocuuğna bile isteye zarar vermez tabi. Bide askerse zor tabi ona dediğini kabullendirmen. İnşallah bırakır canım umudunu yitirme böyle şeyler belli olmaz bakarsın şak diye bırakmış
evet asker canım askere söz dinletmek o kadar zorki anlatamam sürekli işini bahane eder hep streslidir falan oğlumda izne gelmişti hiç unutmam hala yüzünede vururum böylesin sen işte diye ben hamileyken 40 derece ateşle yanıyodum yatıyordum eşimse naptı anlatayım paniklemek yerine açtı pcyi aldı eline bira ve çerezini okey oynadı nette saatlerce dedimki gece kalk ve ateşimi ölç tamammı diye ne ölçtü ne bişey böyle bi hayat işte bizimkisi ben çocuğumla avunuyorum ona şükrediyorum onu stresiyle baş başa bıraktım artık yapacak bişey yok bana en çok koyan gurbet başka bişey değil
Genellikle annem ve ananem dönüşümlü olarak gelicekler yanıma.Zaten yakın oturuyoruz taksiyle 15 dakika falan aramız. Yalnız kalmam yani zaten eşim annemlere 1000 defa söyledi sakın yalnız bırakmayın diye. Aklı bende gidiyor kocacım. Ağustos başında gelicek inşallah. Normalde kontratı 4 ay ama 5 ay kalıcak doğum için. Doğumdan sonra izinde fazla kalmak istiyor haklı olarak.
sağol bitanem öyle olucak.İyiki sizleri buldum hiç yalnız hissetmicem kendimi sayenizde..
tatlişkom amerikadan bakıcak. Amerikada wallmart diye bi mağaza var onun web sitesinden de bakmıştık biraz araştırdım ikili seti 600 dolara geliyor. İmkanınız varsa getirtin çok fark koyuyolar türkiye de maalesef. Ben gittiğimde mothercare deki bebek badileri 1,5 dolara satılıyordu hamile değilim diye almadım çok pişmanım. Şimdi tek tek eşimi mağazaları gezdirip bundan al bundan al diyorum bakalım neler gelicek.
Bu arada eşim 4 gün sonra gidiyor kızlar koca bir hamileliği sizlerle başbaşa geçiricem. gidiyor diye herzaman üzülürdük ama bu defa ayrılmak çok zor olucak ağustosa kadar ayrıyızbilmeyenler için eşim gemi kaptanı sefere çıkıyor
allah sabır versin canım yaaa, benim ki de seninki kadar olmasa da yine de çok farklı değil. insanı çileden çıkarıyo. tuvalette sigara içme olayı bizimkinde de var. banyoda, bazen ben yattıktan sonra otrma odasında içiyo. sabah odaya giremiyorum koku her yere siniyo ve tiksiniyorum. bazen bakıyorum krem rengi kanepelerimin üzerine kül dökmüş hep lekeliler. çıldırıyorum. bazen kendimi kötü hissediyorum başağrısı mide bulantısı felan. ben o halde kıvranırken bana diyoki hadi kalk çay demle içelim. hastayım görmüyomusun diyorum dalga geçer gibi tmm işte çay hazırla sana da iyi gelir diyo. ben de demlemeyince bana küsüyo. sanki hamile olan o nazlanıp duruyo. hamile hamile onun nazını çekiyorum.evet asker canım askere söz dinletmek o kadar zorki anlatamam sürekli işini bahane eder hep streslidir falan oğlumda izne gelmişti hiç unutmam hala yüzünede vururum böylesin sen işte diye ben hamileyken 40 derece ateşle yanıyodum yatıyordum eşimse naptı anlatayım paniklemek yerine açtı pcyi aldı eline bira ve çerezini okey oynadı nette saatlerce dedimki gece kalk ve ateşimi ölç tamammı diye ne ölçtü ne bişey böyle bi hayat işte bizimkisi ben çocuğumla avunuyorum ona şükrediyorum onu stresiyle baş başa bıraktım artık yapacak bişey yok bana en çok koyan gurbet başka bişey değil
canım madem bukadar şikayetin var neden 2 ci çocugu düşündün?
evet asker canım askere söz dinletmek o kadar zorki anlatamam sürekli işini bahane eder hep streslidir falan oğlumda izne gelmişti hiç unutmam hala yüzünede vururum böylesin sen işte diye ben hamileyken 40 derece ateşle yanıyodum yatıyordum eşimse naptı anlatayım paniklemek yerine açtı pcyi aldı eline bira ve çerezini okey oynadı nette saatlerce dedimki gece kalk ve ateşimi ölç tamammı diye ne ölçtü ne bişey böyle bi hayat işte bizimkisi ben çocuğumla avunuyorum ona şükrediyorum onu stresiyle baş başa bıraktım artık yapacak bişey yok bana en çok koyan gurbet başka bişey değil
Canım Allah kolaylık versin. Zaman hızlıca ve kolayca geçer ins sizin için. İns bebişine bisssürü süper şeyler getirir eşin
allah sabır versin canım oo ne güzel döndüğünde 1 ay sonra bebişini kucağına alacak
supermiş zaten bizimkiler gıdınce 5 gun falan kalıyolar getirirler valla süper olur ben bunu söliyim eşime bende hostes olduğum için herkese sipariş verebiliyorum en yakın arkadaşımda orda dun dıyo gel burda beraber doğuralım ama annem hayatta göndermez
özlem nedir cok ıyı bılırım canım bende gıder bazen aylarca dönemezdım annem delırırdı ama iş napıcan allah hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin şimdiden allah kavuştursun
Genellikle annem ve ananem dönüşümlü olarak gelicekler yanıma.Zaten yakın oturuyoruz taksiyle 15 dakika falan aramız. Yalnız kalmam yani zaten eşim annemlere 1000 defa söyledi sakın yalnız bırakmayın diye. Aklı bende gidiyor kocacım. Ağustos başında gelicek inşallah. Normalde kontratı 4 ay ama 5 ay kalıcak doğum için. Doğumdan sonra izinde fazla kalmak istiyor haklı olarak.
sağol bitanem öyle olucak.İyiki sizleri buldum hiç yalnız hissetmicem kendimi sayenizde..
feyruka ve ayşegül Allah kolaylık versin kızlar sizlere..
Ben okurken bile zorlandım inanın
eşimden ayrılmayı düşünmüyorum ve herşeyin değişeceği umudunu taşıyorum hala o yüzden canım yani hayallerimin peşini bırakmıyorum yılmıyorum diğer türlü eşimden memnunum aslında başta dedim ya özgürüm ben kafama estiği zaman her yere giderim şehir şehir gıkını çıkaramaz sıkmaz beni maddi olarakta öyle rahatım yani biraz düşüncesiz yani eşim eğitilmesi zaman alıcak yontulması ama hala umudum var
eşimden ayrılmayı düşünmüyorum ve herşeyin değişeceği umudunu taşıyorum hala o yüzden canım yani hayallerimin peşini bırakmıyorum yılmıyorum diğer türlü eşimden memnunum aslında başta dedim ya özgürüm ben kafama estiği zaman her yere giderim şehir şehir gıkını çıkaramaz sıkmaz beni maddi olarakta öyle rahatım yani biraz düşüncesiz yani eşim eğitilmesi zaman alıcak yontulması ama hala umudum var[/QUOTE
inşallah herşey gönlünce olur oda anlar zamanla yanlışlarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?