2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

supermiş zaten bizimkiler gıdınce 5 gun falan kalıyolar getirirler valla süper olur ben bunu söliyim eşime bende hostes olduğum için herkese sipariş verebiliyorum en yakın arkadaşımda orda dun dıyo gel burda beraber doğuralım ama annem hayatta göndermez

özlem nedir cok ıyı bılırım canım bende gıder bazen aylarca dönemezdım annem delırırdı ama iş napıcan allah hayırlısıyla dönmeyi nasip etsin şimdiden allah kavuştursun

Yalnız mı kalacaksın canım,ne kadar kalacak ki eşin?
Umarım ailen falan yanındadır..

Genellikle annem ve ananem dönüşümlü olarak gelicekler yanıma.Zaten yakın oturuyoruz taksiyle 15 dakika falan aramız. Yalnız kalmam yani zaten eşim annemlere 1000 defa söyledi sakın yalnız bırakmayın diye. Aklı bende gidiyor kocacım. Ağustos başında gelicek inşallah. Normalde kontratı 4 ay ama 5 ay kalıcak doğum için. Doğumdan sonra izinde fazla kalmak istiyor haklı olarak.

allah kavuştursun tatlım sende bizle ve bebeğinle paylaşırsın yaşadıklarını

sağol bitanem öyle olucak.İyiki sizleri buldum hiç yalnız hissetmicem kendimi sayenizde..

evet asker canım askere söz dinletmek o kadar zorki anlatamam sürekli işini bahane eder hep streslidir falan oğlumda izne gelmişti hiç unutmam hala yüzünede vururum böylesin sen işte diye ben hamileyken 40 derece ateşle yanıyodum yatıyordum eşimse naptı anlatayım paniklemek yerine açtı pcyi aldı eline bira ve çerezini okey oynadı nette saatlerce dedimki gece kalk ve ateşimi ölç tamammı diye ne ölçtü ne bişey böyle bi hayat işte bizimkisi ben çocuğumla avunuyorum ona şükrediyorum onu stresiyle baş başa bıraktım artık yapacak bişey yok bana en çok koyan gurbet başka bişey değil

canım madem bukadar şikayetin var neden 2 ci çocugu düşündün?

Anladım canım sağlık olsun,biz hep burdayız

dmlonr canım allah kolaylık versin sana...
tez zamanda kavuşun inşallah...ilk evlendiğim yıllarda benim eşim il dışında çalışıyordu.15 günde bir geliyordu...hasretinden zona oldum...çok zor.ben 15 güne dayanamazdım ama seni duyunca allah sabır versin diyorum.

canım sen yalnızmı kalıcaksın ailen falan vardır inşallah aynı şehirde:44: okudum canım cevabını yukarıdan tez zamanda kavuşursunuz inşallah

Son düzenleme:
allah sabır versin canım yaaa, benim ki de seninki kadar olmasa da yine de çok farklı değil. insanı çileden çıkarıyo. tuvalette sigara içme olayı bizimkinde de var. banyoda, bazen ben yattıktan sonra otrma odasında içiyo. sabah odaya giremiyorum koku her yere siniyo ve tiksiniyorum. bazen bakıyorum krem rengi kanepelerimin üzerine kül dökmüş hep lekeliler. çıldırıyorum. bazen kendimi kötü hissediyorum başağrısı mide bulantısı felan. ben o halde kıvranırken bana diyoki hadi kalk çay demle içelim. hastayım görmüyomusun diyorum dalga geçer gibi tmm işte çay hazırla sana da iyi gelir diyo. ben de demlemeyince bana küsüyo. sanki hamile olan o nazlanıp duruyo. hamile hamile onun nazını çekiyorum.

kızlar aranızda ikili test yaptıran varmı? ben heyecanla 1 martı bekliyorum kısmetse o gün 12+4 olcam ikili testi yaptırcam inş. cinsiyetide görünür

canım madem bukadar şikayetin var neden 2 ci çocugu düşündün?

eşimden ayrılmayı düşünmüyorum ve herşeyin değişeceği umudunu taşıyorum hala o yüzden canım yani hayallerimin peşini bırakmıyorum yılmıyorum diğer türlü eşimden memnunum aslında başta dedim ya özgürüm ben kafama estiği zaman her yere giderim şehir şehir gıkını çıkaramaz sıkmaz beni maddi olarakta öyle rahatım yani biraz düşüncesiz yani eşim eğitilmesi zaman alıcak yontulması ama hala umudum var

Ya kıyamam sana bende gurbet kuşuyum. Onların işide zor gerçi stresli, Allah yardımcınız olsun. Belliki sen idare ediyorsun. Dua et canım elden ne gelir başka.

Canım Allah kolaylık versin. Zaman hızlıca ve kolayca geçer ins sizin için. İns bebişine bisssürü süper şeyler getirir eşin

amiinnn canım çok teşekkürler. Valla babamız gelsin sağ sağlim eli boş gelse de olur..

allah sabır versin canım oo ne güzel döndüğünde 1 ay sonra bebişini kucağına alacak

evet sorma iyisin diyorum kapris çekmeden çocuğuna kavuşucaksın. Sabah öğrendik gidiş tarihini ağlamaklı oldu nasıl bırakıcam sizi diye bende üzülmesin diye öyle söyledim. Hem geldiğinde karnımdan ayaklarını yakalarsın konuşunca sana tepki verir falan dedim ama gel gör ki benim içim acıyor

Bizde çok düşündük doğum olayını amerikada yapmayı ama zor. Hatta bana gemide doğum yap uluslararası suda doğsun diyen bile oldu ama o riske asla giremem. Bırak 9 aylık gitmeyi şimdi bile gidemiyorum gemiye. Allah korusun büyük cesaret işi.
Valla özlem çok zor ama dediğin gibi meslek böyle. Güzel yanları da var bıkmıyoruz birbirimizden..Bide ilk 3 ay hep yanımdaydı çok iyi oldu. Son 1 ayda yanımda olucak inşallah. Arası zor geçicek işte...

dmlonr Allah kavuştursun. herşey bebiş için napıcan ...

Son düzenleme:
:
ozaman inş herşey olunda gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…