2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Anladım canım sağlık olsun,biz hep burdayız

canım sen yalnızmı kalıcaksın ailen falan vardır inşallah aynı şehirde:44: okudum canım cevabını yukarıdan tez zamanda kavuşursunuz inşallah

dmlonr allah kavuştursun canım. allah dayanma gücü de versin. eminim ki zordur.

dmlonr Allah kavuştursun. herşey bebiş için napıcan ...

kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki varsınız hepinizi çok seviyorum

benimki oğlumda ben hastayken bunları yaptı ama burnundan fitil fitil getirdiğim için şimdi dikkatli bu konularda biraz değişikte olsa ilgilendiğini gösteriyor şimdi senin işinde zormuş canım ya benim eşim o kadarını yapmaz sıkar yapmak ben biraz cazgırımdır kendi çok konuşmaz sevmez tartışmayı kaçar hep ondan diyemez şaka bile yapamaz bu tür şeyde tek başa çıkamadığım konu sigaradır yoksa alıyorum façasını artık tehditlerle falan yola geliyor aileden geliyor ya bu davranışlar tamamen ben ona inanıyorum aileside öyle eşim gibi

Bizde çok düşündük doğum olayını amerikada yapmayı ama zor. Hatta bana gemide doğum yap uluslararası suda doğsun diyen bile oldu ama o riske asla giremem. Bırak 9 aylık gitmeyi şimdi bile gidemiyorum gemiye. Allah korusun büyük cesaret işi.
Valla özlem çok zor ama dediğin gibi meslek böyle. Güzel yanları da var bıkmıyoruz birbirimizden..Bide ilk 3 ay hep yanımdaydı çok iyi oldu. Son 1 ayda yanımda olucak inşallah. Arası zor geçicek işte...[/QUOTE]

eger orda doğsun istersem ben en geç 32. haftaya gıtmem gerek çünkü daha sonra uçmak yasak ama annem lafını bile ettirmiyo eşimde olabılır dıyo onun ıçınde gıtmek sorun değil eşim uçak mühendisi ordanda çalışabılır ama annem son sözünü söledi bıraktı yanı bıde havada doğururmuşum

evet aile çok önemli. bana demişlerdi evlenirken ailesine bak insan ailesiyle evleniyo diye ama umursamamıştım. şimdi anlıyorum. ailesi de dediğim gibi. çok farklı. inşallah ben de zamanla düzeleceğini umut ediyorum :-(((

kızlar beterin beteri var şükredelim halimize ben öyle diyorum hep kimse dört dörtlük değil herşey hayallerindeki gibi olmuyor malesef güzel bakmakta gerekli hayata birazda ben öyle yapıyorum biraz polyana gördüm kendimi yav

eger orda doğsun istersem ben en geç 32. haftaya gıtmem gerek çünkü daha sonra uçmak yasak ama annem lafını bile ettirmiyo eşimde olabılır dıyo onun ıçınde gıtmek sorun değil eşim uçak mühendisi ordanda çalışabılır ama annem son sözünü söledi bıraktı yanı bıde havada doğururmuşum [/QUOTE]

hehe son sözü anne söylemiş zaten boşver bizi İstanbul paklar bide benim için normal halimle amerikaya uçmak kabustu hamileyken kafayı yerim

sağol canım yaaa. insan en azından hamileyken bi nazlandırılmak ister. bizimkinin hiç umrunda değil. sanki 15. çocuğuma hamileyim. :-(
:)) bu bazen benimkinde de var. benim genelde kasıklarım ağrıyor uzanıyorum, çay demlemişim eşim içiyor, ben içmem.
çayı bitiyor ya benimki diyor ki ocağın da altı yanıyor boşu boşuna.
ölür müsün öldürür müsün :)
bazen de hamle yaparım bırak der ben alırım günleri günlerini tutmuyor.
bir de benimki bayılır misafire, biri bizi davet edecek olsun hemen atlar hayır siz bize gelin hatta yemeğe gelmezseniz ebru çok kırılır.. ben büyümüş gözlerle konuşmayı takip ederim.
dün de fb-bjk maçı vardı herkes bizdeydi

hehe son sözü anne söylemiş zaten boşver bizi İstanbul paklar bide benim için normal halimle amerikaya uçmak kabustu hamileyken kafayı yerim [/QUOTE]

bu arada havada doğum yaptıran bir arkadaşım var şuan nijeryada onun adını tasıyan bır kız var bana dıyo doğurcağın zaman sana havada doğurmak yakışır brn hallederim diyo delüüü

feyruka ve ayşegül Allah sizlerin yardımcısı olsun ne desem bilemedim

sağol canım allah kavuştursun senide eşine inş. yalnızlık zor oğlumda bende ailemle kalmıştım eşim şahit olamamıştı hamileliğimin ilerleyen dönemine ama şimdi takip edebiliyor oğluma göre biraz daha havasında sanki gördüğü için ama şanslısınız yine 3gli telefonlar msn herşey var artık eşinde bol bol görür seni yanında olmak kadar güzel olmasada avuntudur işte biz burdayız canım bi sıkıntın herhangi bişey olursa sıkılma

canım ben yaptırdım Allaha şükr bir sorun çıkmadıcinsiyetede pek heveslenme belli olacak die göstermiyor çoğu

geçmiş olsun cnm kan tahlilindemi bakıyorlar? inş. bende de sorun çıkmaz. cinsiyet 4 boyutlu ultrasonda belli oluyormuş 3 ay dolunca benim bi arkadaşın kız çıktı 5. ayda yine baktılar yine kız demiş doktor bende 4 boyutlu ultrason istiyorum bakalım inş. vardır doktorumda

))) kulağını çeksene biraz ) ben heralde bu halimle misafir hiç çekemem. erkeklerin geneli aynı heralde :-(

ay canım çok güldüm valla eşine

canım allah kolaylık versin ...
tez zamanda kavuşun inşallah sag saglim
kesinlikle ayrılık zor birşey okurken sanki bende eşimden ayrılacak gibi hiss ettim kendimi...
ama bizler burdayız ..........

canım bazı dr larda gördükleri halde söylemiyorlar emin olmak için

dmlonr, şimdiden Allah kavuştursun canım
elbet hasret çekmek zor ama düşün kocandan çok güzel bir parça aylarca sana eşlik edecek :)
ve inşallah son ayınızda yavrunuza beraber merhaba diyeceksiniz.

hehe son sözü anne söylemiş zaten boşver bizi İstanbul paklar bide benim için normal halimle amerikaya uçmak kabustu hamileyken kafayı yerim

bu arada havada doğum yaptıran bir arkadaşım var şuan nijeryada onun adını tasıyan bır kız var bana dıyo doğurcağın zaman sana havada doğurmak yakışır brn hallederim diyo delüüü[/QUOTE]

oooo süpermiş

Evet canım Allahtan teknoloji gelişti ben eşimin yanında gemideyken annemlerle her hafta internetten görüşüyodum kamera sayesinde.Şimdi eşim bizi öyle görücek. Bebeğin ultrason görüntülerini de yollarım her ay. Sizlerle beraber geçicek inşallah 5 ay. Ben hem bebek için hem kocis için gün sayıcam

canım allah kolaylık versin ...
tez zamanda kavuşun inşallah sag saglim
kesinlikle ayrılık zor birşey okurken sanki bende eşimden ayrılacak gibi hiss ettim kendimi...
ama bizler burdayız ..........

dmlonr, şimdiden Allah kavuştursun canım
elbet hasret çekmek zor ama düşün kocandan çok güzel bir parça aylarca sana eşlik edecek :)
ve inşallah son ayınızda yavrunuza beraber merhaba diyeceksiniz.

çok sağolun kızlar puiko çok haklısın en güzel parçasını bıraktı sevgilim bana
iyiki varsınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…