havada doğum yapma fikri güzelmiş aslında)
havada doğum yapma fikri güzelmiş aslında)
eger orda doğsun istersem ben en geç 32. haftaya gıtmem gerek çünkü daha sonra uçmak yasak ama annem lafını bile ettirmiyo eşimde olabılır dıyo onun ıçınde gıtmek sorun değil eşim uçak mühendisi ordanda çalışabılır ama annem son sözünü söledi bıraktı yanı bıde havada doğururmuşum
bebeğin doğum yeri neresi yazılır acaba öyle bir durumda
benim de amerika'da doğum yapmam için yoğun bir baskı var eşim ve ailesi tarafından.
kuzenim yale üniversitesinde kadın doğum uzmanı hatta uzmanlığı anne karnında bebeğe müdahale ediyor bir hastlık bir tesrlik durumunda yani perinatolog.
neyse o ısrarla yanında doğurmamı istiyor ama erkenden oraya gidip eşimden ve ailemden uzakta kalıcam anca son dönem yanımda olabilirler ben zaten çok kötü bir tecrübe yaşadım ve o yalnızlığa mahkum olmak istemiyorum hem de inanılmaz masraflı olacak, mevcut sigortlarımız orayı kapsamadığı için burdaki fiyatlarla hiç mi hiç alakası yok ordakilerin .
merhaba,
özel göztepe hastanesi, Gülşen Barçınlı inanılmaz memnunum.
kocamaaaan bir kız grubunun tümünü o doğurttu hepimizin ona gönül bağı sonsuz..
sen hangisine gidiyorsun?
benim de amerika'da doğum yapmam için yoğun bir baskı var eşim ve ailesi tarafından.
kuzenim yale üniversitesinde kadın doğum uzmanı hatta uzmanlığı anne karnında bebeğe müdahale ediyor bir hastlık bir tesrlik durumunda yani perinatolog.
neyse o ısrarla yanında doğurmamı istiyor ama erkenden oraya gidip eşimden ve ailemden uzakta kalıcam anca son dönem yanımda olabilirler ben zaten çok kötü bir tecrübe yaşadım ve o yalnızlığa mahkum olmak istemiyorum hem de inanılmaz masraflı olacak, mevcut sigortlarımız orayı kapsamadığı için burdaki fiyatlarla hiç mi hiç alakası yok ordakilerin .
Bu arada arkadaslar bebek arabamızı aldık, gerçi istedigimiz renk ellerinde yoktu, getirecekler ama aldık biz. Nasıl siz de bakın bakalım. Ben coook begeniyorum. Simdilik bu rengini aldık ben erkek olacagini dusundugum icin ama eger kiz olursa kirmizisi ile degistirecegiz.
Eki Görüntüle 144962
Benimde her yerlerim kuruyor özellikle bacaklarım kaşımaktan yara yaptım resmen ve bende acaip bir kıllanma var ya zaten kıllı maymundum şimdi suratımda çıkmaya başladılar uyuz oluyorum kendime 4 kız kardeşiz sadece bende kıl var ya annem pamuk gibidir ben ala ala baba tarafımın kıl özelliği almışım. Doktora cumartesi sordum çarlak için ne ypalım diye badem ve kako yağı dedi kremler falan fasa fiso hepsi para tuzağı al dediğim yağları her yerine sür dedi.
Bide bende jilete döndüm ayıptır sölemesi artık kutumu göremiyorum sanki.
arkadaşlar yarın kan testi sonuçlarım çıkıcak bana şans dilermisiniz lütfen
şimdi doktorumla konuştum 2 Lİ TEST 8 LİRA DEDİsüper ya muayene olucam 8 lira fark ödeyip 2 li testide özel hastanede yaptırıcam yani mauyene + test 40 lira. 300 lira doğum ücreti özel oda istersemde 375 lira. kızlar sizde gelin adana da doğurun valla
deniizzz bnm burda ucuz dediğim para ile adanada 6 kere doğururum ozmn
Hadi hayırlısı güzel haberle gel inşallah begümcüm
Valla benim ne düşündügüm gayet acik cunku ben dun bebek odasini da aldim :):):)
Ayyy gülşen hanımmmm bnmde drumduuu ben aşıktım o kadına yaa bizim sülaledede herkesi o doğurttu beni hamile kalmam konusunda gazladı smearler onunla çok eğlenceliydi okdr aynı kafadanızki onunla ama doğum ve muayene bize çok pahalı geldi eşim çok üzüldütüm ailem orda doğum yapmışken sana yaptıramazsam yazıklar olsun bana dedi ama kıyamamdım özel sigortamı bir hayli aşıordu çünkü okdr ağladım ki ona gidemeyeceğim diye şimdi çamlıca erdemdeyim drumu çok seviorum çok tatlı biri çok araştırıp buldum onu ama gönlüm gülşende bizim sülaledekilerde gülşene muayeneye gidiorlar okdr içimme oturuorki çokkk şanslısın çoooooooooookkkkkkkk
arkadaşlar yarın kan testi sonuçlarım çıkıcak bana şans dilermisiniz lütfen
neeeeeeeeeeeeeeeebenim eşimmm daha kimseye yani iş ve arkadaş çevresinde kimseye hamile olduğumu bile sölemior bebek mağazaları ve mobilyaların önündne gçerken gaza basıor erken diye kesin annesi öle dedi çünkü biz kalp atışını duyunca eşim ancak algılamıştı hamile olduğumu bir biberon aldık kayınvalidem saolsun demediğini bırakmadı daha erkenmişte gözünüzün önünde durmasınmışta birde ben daha erken fikrinede kılım neden bebeğime düşecek muamelesi yapıp negatif elektrik yayıorsunuz diyorum ama beni dinleyen yok takdir ettimm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?