2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benim de amerika'da doğum yapmam için yoğun bir baskı var eşim ve ailesi tarafından.
kuzenim yale üniversitesinde kadın doğum uzmanı hatta uzmanlığı anne karnında bebeğe müdahale ediyor bir hastlık bir tesrlik durumunda yani perinatolog.
neyse o ısrarla yanında doğurmamı istiyor ama erkenden oraya gidip eşimden ve ailemden uzakta kalıcam anca son dönem yanımda olabilirler ben zaten çok kötü bir tecrübe yaşadım ve o yalnızlığa mahkum olmak istemiyorum hem de inanılmaz masraflı olacak, mevcut sigortlarımız orayı kapsamadığı için burdaki fiyatlarla hiç mi hiç alakası yok ordakilerin .

aynen öyle tatlım bu dönemde insan genelde annesini yanında istiyor. Zor yani hem maddi hem manevi olarak..

kızlar ben çıkıyorum biraz eşimle vakit geçiricem yine girerim öpüyorum hepinizi...

merhaba,
özel göztepe hastanesi, Gülşen Barçınlı inanılmaz memnunum.
kocamaaaan bir kız grubunun tümünü o doğurttu hepimizin ona gönül bağı sonsuz..
sen hangisine gidiyorsun?

Ayyy gülşen hanımmmm bnmde drumduuu ben aşıktım o kadına yaa bizim sülaledede herkesi o doğurttu beni hamile kalmam konusunda gazladı smearler onunla çok eğlenceliydi okdr aynı kafadanızki onunla ama doğum ve muayene bize çok pahalı geldi eşim çok üzüldütüm ailem orda doğum yapmışken sana yaptıramazsam yazıklar olsun bana dedi ama kıyamamdım özel sigortamı bir hayli aşıordu çünkü okdr ağladım ki ona gidemeyeceğim diye şimdi çamlıca erdemdeyim drumu çok seviorum çok tatlı biri çok araştırıp buldum onu ama gönlüm gülşende bizim sülaledekilerde gülşene muayeneye gidiorlar okdr içimme oturuorki çokkk şanslısın çoooooooooookkkkkkkk

arkadaşlar ben de doktor arayışı içindeyim kendi doktorum var ama bize çok külfetli geldi
alibeyköyde özel haliç hospital var orayı düşünüyorum ama daha önce hiç gitmedim gideniniz var mı ?

ayyyy ne güzel. bence hiç kaçırma öyle bi fırsatın varsa. benim de çok yakın arkadaşım ingilterede yaşıyo ben onun yanına gidip doğumu orda yapayım diyorum da eşim kesinlikle müsade etmiyo. çocuk türk vatandaşı olsun deyp duruyo

bebiş için pahalı diye bişi yyooookkkkk ayrıca sadece arabaya 500 tl istiorlar 3lü set fiyat gayet uygunn sen izmirdesin bilmezsin D ama buna benzer bir arabayı eşim 2 milyar küsüratlı bi fiyata sormuş şoka girmiş sonrada dediki ama güvenli nerden baksan 4 yaşına kadar kullanırsın mantıklı dedi bizde milletin eskilerini topladığımız için puset falan galiba olcak sadece aaraba alcaz oda inş biyerden hediye gelir diye dua ediorum cimrimiyim ne

yav ben zaten öne hiiiççç ağda yapamadım hep jilet yaptım ora fena bnm sadece bikiniye kadar ağda oluordu ama hamileliğin son zamanlarını düşünüorum nasıl alcam diye offff

deniizzz bnm burda ucuz dediğim para ile adanada 6 kere doğururum ozmn

Hadi hayırlısı güzel haberle gel inşallah begümcüm

canım çok saol çok endişelenmiştim 1.7 dediğinde dr hıçbır sorun yok dedı amaa gelde bana anlat
ama buradakı arkadaşlarda benımkıde aynıydı dıyenler oldu ozaman bıraz rahatladım yarında kan sonuçlarımız ıyı cıkarsa değmeyin keyfime

Valla benim ne düşündügüm gayet acik cunku ben dun bebek odasini da aldim :):):)

neeeeeeeeeeeeeeee benim eşimmm daha kimseye yani iş ve arkadaş çevresinde kimseye hamile olduğumu bile sölemior bebek mağazaları ve mobilyaların önündne gçerken gaza basıor erken diye kesin annesi öle dedi çünkü biz kalp atışını duyunca eşim ancak algılamıştı hamile olduğumu bir biberon aldık kayınvalidem saolsun demediğini bırakmadı daha erkenmişte gözünüzün önünde durmasınmışta birde ben daha erken fikrinede kılım neden bebeğime düşecek muamelesi yapıp negatif elektrik yayıorsunuz diyorum ama beni dinleyen yok takdir ettimm seni

meliscim, gülşen hanımdan ayrılmana üzüldüm ama şimdiki doktorunu da seviyorsan ve güveniyorsan sorun yok sen de çok şanslısın, bak bazı arkadaşlarımız hala dr arayışı içerisindeler.
gülşen hanımın farkı şu ki o bir dr gibi değil bizim için sanki annem ya dabenim için endişenen ablam gibi. doktor hasta duvarı örmüyor aramıza, saygımızı da hiç yitirmiyoruz,hatta eşimle süper iyi anlaşıyorlar arada bir dopleri veriyor kocam kontrol ediyor beni, her türlü nazımızı çekiyor yani.
yarın ikili testim var selamını iletirim istersen :)

Herkesin düsüncesi farkli oluyor iste napicaksin. Biz daha 1.5 aylikken alıyoduk nerdeyse de hadi az daha bekleyelim dedik. Aslinda benim hamileligim de pek bilinmiyor. mesela kendi sirketime soylemedim daha ama ne biliyim esyalari almaya basladik iste taksitleri kolaylansin biraz biraz diye. Bakalim hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…