peki şu bahsettiğiniz hurma meyvasımı kurusumu meyvasını yiyememde
kurusunu 10 kilo koy önüme acımam götürürüm birde ben sezeryan isteyen gruptanım buda rahim kaslarını gevşetior yazılmıştı dün o biraz ürküttü beni
ayrıca bu esrantt nerdeee begümde yok piyasada hadi damla girmesin zaten girerse kovalım eşiyle vakit geçirsin sonra zatn 6 ay hep yanımızda olacakta diğerlerini merak ettm
istanbul bend canım avrupa yakası kızlar biz eskiden kk da çok buluşma yapardık yaz gelsin doğum yapmadan bizde buluşalım olmaz mıevet canım istanbuldayım sen??
istanbul bend canım avrupa yakası kızlar biz eskiden kk da çok buluşma yapardık yaz gelsin doğum yapmadan bizde buluşalım olmaz mı
ah bi anlayabilsem. yetiştirilme tarzı işte. çok kötü hasta olmuştum 1 hafta yaatım su istedim getirdi sonra da bana diyoki bak kıymetini bil bu yaşıma kadar ilk defa sana su getiriyorum daha anneme su getirmedim diyor. inşlh ben çocuğumu böyle yetişritmeyeceğim oğlum olursa annesine de eşine de hep yardımcı olsun
ben de avrupa yakası. süper olur bence. hepinizi tanımak isterim
esrant dün de yoktu sanırım.....
yoktu evet işi var herhalde hasta deildi çünkü
süper bizim daha 3 haftamız var ama çalışmaya başlıycam allahtan çabuk geçer nşallahay kızlar saat 1 oldu....3 saatim kaldı minoşu görmeye....heyecan güm güm...allahım her şey yolunda gider umarım....
kocaman kocaman göbüşler süper olur
süper olur süper çok sıcaklarda göbüş çok büyük olur o sebeple biz ilk buluşmayı nisan sonu mayıs başı gibi yapalım sonra eyer çok ağarlaşmazsak ki ağarlaşırız :) bir daha yaparız süper olurherkess bize bakarrr ne komikk düşünsenize mesela boğaz turuna çıksak süper olurr hem sohpet eder hem dceeniz havası alırız yaza doğru buluşursak
kocaman kocaman göbüşler süper olur
herkess bize bakarrr ne komikk düşünsenize mesela boğaz turuna çıksak süper olurr hem sohpet eder hem dceeniz havası alırız yaza doğru buluşursak
herkess bize bakarrr ne komikk düşünsenize mesela boğaz turuna çıksak süper olurr hem sohpet eder hem dceeniz havası alırız yaza doğru buluşursak
nisanda yapalım ilk buluşmayı kızlar ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?