2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

esrant dün de yoktu sanırım.....

Ya kayınvaldeler bunları şımarık yetiştiriyo el bebek gül bebek erkek çocuğu diye, olan bize oluyo. Benim eşim gerçi hakkını yemiyim çoğunlukla hamile olmadığımda bile yapar istediğimi, hatta süpriz kahvaltılar hazırlar maşallah bazende bi su getirmeye bile üşenir :44: ama abim geçrçekten eşimden daha düşüncesizdir bazen. Bizim gelinle anlaşamam ben ama bu konuda onu savunurum. Çocukları yarım saat sever sıkılınca eşinin kucağına atar. Bu kız senin hizmetçinmi al biraz oyala derim bende... Hep kolaya kaçarlar alıştırmamak lazım

ay kızlar saat 1 oldu....3 saatim kaldı minoşu görmeye....heyecan güm güm...allahım her şey yolunda gider umarım....

herkess bize bakarrr ne komikk düşünsenize mesela boğaz turuna çıksak süper olurr hem sohpet eder hem dceeniz havası alırız yaza doğru buluşursak
süper olur süper çok sıcaklarda göbüş çok büyük olur o sebeple biz ilk buluşmayı nisan sonu mayıs başı gibi yapalım sonra eyer çok ağarlaşmazsak ki ağarlaşırız :) bir daha yaparız süper olur

herkess bize bakarrr ne komikk düşünsenize mesela boğaz turuna çıksak süper olurr hem sohpet eder hem dceeniz havası alırız yaza doğru buluşursak

oluğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ meliscim
göbek şov zamanııı

Son düzenleme:
kızlar ahmet maranki anlatıyor kuru incir siyah kayısı mürdüm eriği.hergün akşamdan herbirinden(ayrı günlerde) 3er tane akşamdan ıslatın akşamları yiyin 1 haftada kabızlığınız kalmıcak diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…