kızlar benim yüzüm harita gibi oldu ya deliricewm ben ergenliğimde bile sivilceli bi kız değildim çenem felaket durumda aynaya bakasım yok
ay kızlar saat 1 oldu....3 saatim kaldı minoşu görmeye....heyecan güm güm...allahım her şey yolunda gider umarım....
delü olur takarız :) yok ya ben daha ii bilmem çünkü kız çocuğu yapar derler ama benim kkzımdada olmadı sivilce bunda var sinir olıtorum bugğn buhara tutucam sonra mayayla maske yapıcam yok ellemiyim ellemiyim dedim olmadı geçmiyoüzme kendini cnm yaa geçecek sen daha iyi bilirsin bnmde geçen haftalarda olmuştu kırmızzı kırmızı sonra geçti
buarada buluşmada birbirimizi tanımak için göbeklerimize kırmızı gül takarız
tuzla uzak ama kadıköy falansa gelirler metrobüs ne olcak
kızlar benim yüzüm harita gibi oldu ya deliricewm ben ergenliğimde bile sivilceli bi kız değildim çenem felaket durumda aynaya bakasım yok
istanbula geleli daha 3 ay olan bir arkadaşımız eşide çok çalışıor yani o getirse dicem ama ona zor birde hamile hamile metrobüs düşünemiorum biz anadolu yakasındakiler buluşup birlikte geçeriz gerçi karşıya
sor sor cinsiyet konusunda güven zaten o göremezse kimse göremez demekktir.. ben çok güveniyorum hemde çookbende çok kuru cilttim ama şimdi sivilce çenem burnum kız güzelliğini alırmış kızın olcak diyorlar bende yada kız gibi güzel oğlum olacak diyorum bende
bu arada ben suat beyle ilgili bir form açmıştım sen oraya yazı yazıp içimi rahatlatmıştın yanlış hatırlamıyorsam bende 2 kez gittim çok menunum eşimde sevdi samimi güven verici diye
ayın 1 irinde tekrar gidicem 2li teste hayırlısıyla
2li testte cinsiyet belli olabiliyormuş doğrumu suat beye sorayım mı?
tabikidee küçük esra perle sen ben istanbuldayız arzuyu saymıorum o tuzladan karşıya imkansız geçemez başka varmıydı istanbul olan bizde:44:[/QUOTE
Kızlar belki sizin buluşma tarihinizde bende İstanbulda olabilirim. Evlenmeden önce bende anadolu yakasındaydım ahh çok özledim ya boğaz deyince duygulandım yine. Hep rüyalarımda görüyorum çok özledim
hadi bakalım.inş. gönlüne göre verir Rabbimyok cnm ilk bebeğim benim herkes alıştı bana sende alışcan zamanla kız bebek takıntım var bnm eşimin ve kaynanamın biri bize erkek dedimi hepimizin saçlar dikleşior taktık elbirliği ile kız yapcaz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun da tabi şaka biryana ama kız çocuklarını bi ayrı seviorum benim yaşayamadığımı yaşasın mutlu ediyim onu isitorum erkekler herhalükarda sevilior ben kızımı gönlümce büyütmek sevgiye boğmak güven vermek istiorum kısmet tabi
tazesini kolay bulabilir miyiz ki :44:hemen hurma aldırcam hem de tazesinden
benimde geldi.. doğumu nlatan resim var gömrdünmü..şekilli fotolu..ayy cok korktum..o gadan acılsak mıay şimdi annelik akedemisi kitabı geldi...
kiwi yararlımıy mış ki?kivicilerrr
bu kivi olayını öle ustaca aştımki yakında düşünce gücüyle bile yemeye başlayabilirmmm:82:
10-11 günde geldi benimki Sezi.hamilelik olanı verdin di sipariş değilmimilupaya üye oldum andan geldi kitapçık falan ama annelik kitabınıda sipariş ettim 2 hafta oldu gelmediiiii
size ne kadar zamanda geldiiii
bu arada ben topikleri okudukça aşermem artıyorrrr bak şimdide canım hurma çekti yaaa
sor sor cinsiyet konusunda güven zaten o göremezse kimse göremez demekktir.. ben çok güveniyorum hemde çook
tabikidee küçük esra perle sen ben istanbuldayız arzuyu saymıorum o tuzladan karşıya imkansız geçemez başka varmıydı istanbul olan bizde:44:[/QUOTE
Kızlar belki sizin buluşma tarihinizde bende İstanbulda olabilirim. Evlenmeden önce bende anadolu yakasındaydım ahh çok özledim ya boğaz deyince duygulandım yine. Hep rüyalarımda görüyorum çok özledim
inşallaahhhh gelirsinnnnnnn
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız????
kızlar 2 gündür bende acaip bi gerginlik var. sizce normal mi? gereksiz yere eşime bağırıyorum, azarlıyorum. dövmek istiyorum. vurmamak için kendimi çok zor tutuyorum. ortada bişi de yok. tartışma yok, gereksiz. ben de anlam veremiyorum ama sinirimi boşaltamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?