2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim yüzüm harita gibi oldu ya deliricewm ben ergenliğimde bile sivilceli bi kız değildim çenem felaket durumda aynaya bakasım yok

kızlar benim yüzüm harita gibi oldu ya deliricewm ben ergenliğimde bile sivilceli bi kız değildim çenem felaket durumda aynaya bakasım yok

üzme kendini cnm yaa geçecek sen daha iyi bilirsin bnmde geçen haftalarda olmuştu kırmızzı kırmızı sonra geçti

buarada buluşmada birbirimizi tanımak için göbeklerimize kırmızı gül takarız

delü olur takarız :) yok ya ben daha ii bilmem çünkü kız çocuğu yapar derler ama benim kkzımdada olmadı sivilce bunda var sinir olıtorum bugğn buhara tutucam sonra mayayla maske yapıcam yok ellemiyim ellemiyim dedim olmadı geçmiyo

tuzla uzak ama kadıköy falansa gelirler metrobüs ne olcak

istanbula geleli daha 3 ay olan bir arkadaşımız eşide çok çalışıor yani o getirse dicem ama ona zor birde hamile hamile metrobüs düşünemiorum biz anadolu yakasındakiler buluşup birlikte geçeriz gerçi karşıya

benim yüzümde de çok sivilce çıkmıştı şimdi tek tük var geçerr zamanla merak etmee cilt yağlandı şimdi sadece sırtımda var benim onlarda kurumuş hep

buluşup gelin kzılar hehe düşünsenize hepiniz aynı anda metrobüse biniyosunuz hahaha süper ya süper

bende çok kuru cilttim ama şimdi sivilce çenem burnum kız güzelliğini alırmış kızın olcak diyorlar bende yada kız gibi güzel oğlum olacak diyorum bende
bu arada ben suat beyle ilgili bir form açmıştım sen oraya yazı yazıp içimi rahatlatmıştın yanlış hatırlamıyorsam bende 2 kez gittim çok menunum eşimde sevdi samimi güven verici diye
ayın 1 irinde tekrar gidicem 2li teste hayırlısıyla
2li testte cinsiyet belli olabiliyormuş doğrumu suat beye sorayım mı?

sor sor cinsiyet konusunda güven zaten o göremezse kimse göremez demekktir.. ben çok güveniyorum hemde çook

kzı güzelliğini alıyo yalan valla ben kızımda süper dim kaymak gibi cildim vardı ama bunda çok fena

DAMLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

yavrukuşum sana yasak buara topic git eşinle takılll yavrucum nette ne işin varr

damla hormaonların depreşince ağlamaya başlıycaksın kocamı özledim diye git kuşum git kocanın şevkatli kollarına

Arkadaşlar,
Spor yapan var mı? Yürüyüş dışında hangi hareketleri yapabiliriz normal doğumun kolay olması için? Hamile yogasına ne diyosunuz?
Ankara'da olanlar, biz de buluşup yoga yapalım her hafta:)))))

hadi bakalım.inş. gönlüne göre verir Rabbim
hemen hurma aldırcam hem de tazesinden
tazesini kolay bulabilir miyiz ki :44:

ay şimdi annelik akedemisi kitabı geldi...
benimde geldi.. doğumu nlatan resim var gömrdünmü..şekilli fotolu..ayy cok korktum..o gadan acılsak mı

kivicilerrr

bu kivi olayını öle ustaca aştımki yakında düşünce gücüyle bile yemeye başlayabilirmmm:82:
kiwi yararlımıy mış ki?
benn bayılırım kiwi yeee

10-11 günde geldi benimki Sezi.hamilelik olanı verdin di sipariş değilmi

sor sor cinsiyet konusunda güven zaten o göremezse kimse göremez demekktir.. ben çok güveniyorum hemde çook

süper çok sevindim çatlıcaz yoksa hele eşim meraktan 7 aylık doğurtturcak beni kendisi 6,5 aylık doğmuş biraz acelecidir kendisi :26:
ben bu topiğe yeni giriyorum melis sayesinde haberim oldu ben sezen bu arada

Sinir harpleri bende de var. Bende tuvali parçalamak istiyorum resmi istediğim şekle sokamayınca. Parçalayasım geliyo. Bide eşimi ben bazen çocuk gibi severim hırpalayıs geliyo severken öyle bi enerjiyle seviyorum. Yanaklarını sıkıyorum hırslı hırslı adam şaşırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…