2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet benim kuzenin kızı var....allahım bana gelmesini istemiyorum ne kadar süs eşyam varsa yerde...onlarla oynuyor...ben de bir sürü oyuncak var kendi çocukluğumdan bebeklerim var.veriyorum oynamıyor..illa süs eşyaları kafayı yiyorum.annesi de yayıyor totoyu oturuyor...ben sinir küpü.nasıl böyle ilgisiz davranırlar anlamam..

Az yagda karadeniz uzulu kizarttim. bugulamayı levrekte yaparım ben oyle güzel olur ama hamside sevmem bugulama.

Cem Uzan
:) hah dimi o adamdı :)) uzadı adamcaaazz

aman öyle olsun tek.korktum sen öyle yazınca.ilk cocugun erkek mi?
Hanımlar Lİbyadaki arkadaşım Türkiye'ye döndüüüüüü, çok sevinçliyim inşallah Libya'daki bütün vatandaşlarımız döner yurtlarına.
aman ya,kazasız belasız gelsinler.tanıdığım yok ama bi gözüm haberlerde,ne zordur

beliz berkin canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.

pembedana her şey güzel olacak..hayırlı haberlerine hepberaber sevineceğiz inşallah...

ilk öğrendiğimde biraz yazmıştım fırsat bulamıyorum pek işten fırsat olmuyor... eve gidince de son zamanlarda yatıyorum sadece, bulantılarım geçmedi bir türlü...
Allahtan bebişim oldukça sağlıklı
bugün hurma ile ilgili okurken yine karalayalım birşeyler dedim, doğumu kolaylaştırdığına dair kuranı kerimde bile geçiyor, çevrenizda kullanıp faydasını gören oldumu hiç bilginiz var mı?

kızım 8 aylıktı bende mutfakta kahvaltı hazırşıyorum yaz bütün camlar açık tabi çünkü kızım kesinikle çıkmazdı cama falan bu arada yürüyebiliyoda 8 ayıktı yürüyodu kahvaltıyı hazırladım odaya geldim naz yok naz naz naz yok naz sesde vermiyo deliricem bütün camlara koşup aşağı bakıyorum ama cama gidene kadar manazara gözümde hep kızım düşmş sanki.naz naz naz yok deliricem hem ağlıyorum hem bağırıyorum ümidi kest,m artık nerden çıktı biliyomusunuz duşa kabine girmiş kapıyıda kapamış oturuyo ömrüm bitti ama

bilmiyorum ama annem bazı akşamlar yemem için getiriyor....ilk defa duyuyorum.yoksa annem biliyor mu ilginç

pembiş gibi sende güzel haberlerle gel iyşallah ben en son dr kontrolünde beklerken diger anne adaylarının elinde hep bir cd vardı içeriye girince unutmuşum sormayı

ben de hep unutuyorum sormayı cd isteyecem ve hala bebeğimin kalp atışını duymadım :-((( onu sorcam 3 farklı doktora gittim ilkinde sormuştum ses dinleme bu cihazda yok dedi. diğer ikisinde de sormayı unuttum :-(

hurma yemek bebeğe çok ii geliyo savaşları bile sadece hurmayla yaparlarmış hurmada insan vucudundaki genlerden varmış kızlar

ay çok kötü durum...insan neyle karşılaşacağını kestiremiyor...allahım korusun meleklerimizi...

:) hah dimi o adamdı :)) uzadı adamcaaazz

aman öyle olsun tek.korktum sen öyle yazınca.ilk cocugun erkek mi?

aman ya,kazasız belasız gelsinler.tanıdığım yok ama bi gözüm haberlerde,ne zordur

yok cnm ilk bebeğim benim herkes alıştı bana sende alışcan zamanla kız bebek takıntım var bnm eşimin ve kaynanamın biri bize erkek dedimi hepimizin saçlar dikleşior taktık elbirliği ile kız yapcaz sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun da tabi şaka biryana ama kız çocuklarını bi ayrı seviorum benim yaşayamadığımı yaşasın mutlu ediyim onu isitorum erkekler herhalükarda sevilior ben kızımı gönlümce büyütmek sevgiye boğmak güven vermek istiorum kısmet tabi

of of off çok zormuş yaşadığında yaa allah korusun ama velede bak sen 8 aylık nerden aklına gelir oraya girmek bide hanımhanımcık oturuormuyduu kuzucum

kızlar cumartesi 13:25 randevum ikili için gidiyorum inşallah güzel haberlerle gelicem bende

inşallah güzel haberler alırsın,bende bugün test sonucumu alcam umarım herşey güzel çıkar.bide bide bebişimi çok özledim daha geçen hafta görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…