hemde nasıl mymel annelik hem çok güzel hemde çok zor bişey sürekli algıların açık geziyorsun kazalara karşı bide gittiğin yerlerde çocuğun yaramazlıklarının bedelini ödüyorsun allahtan çok pahalı bişey kırmadı oğlum bi katnanan perde boncuğu kopardı yerlere saçtı bide şekerliği kırdı düşürerek koştuğu için bide bi kaplumbağa biblosunun ayağını kırdı peşindesin sürekli ama o kadar hareketli oluyolarki bi boşlukta yapıyolar herşeyi erkek çocuğu baya haylaz oluyor ama bazı kızlarda gördüm erkekten beter
:) hah dimi o adamdı :)) uzadı adamcaaazzAz yagda karadeniz uzulu kizarttim. bugulamayı levrekte yaparım ben oyle güzel olur ama hamside sevmem bugulama.
Cem Uzan
aman öyle olsun tek.korktum sen öyle yazınca.ilk cocugun erkek mi?ay allah korusunnnn bnmki tamamen manyaklıktan biri hamileyim diyince duygulanıorum bm gibi zor hamileik geçiiriorsa daha çok üzülüorum ama ben taktım kız doğurcam diye bnm belirtilerime erkek dedi diye boğasım geldi seda sayanı
aman ya,kazasız belasız gelsinler.tanıdığım yok ama bi gözüm haberlerde,ne zordurHanımlar Lİbyadaki arkadaşım Türkiye'ye döndüüüüüü, çok sevinçliyim inşallah Libya'daki bütün vatandaşlarımız döner yurtlarına.
slmlar bayanlar
ilk öğrendiğimde biraz yazmıştım fırsat bulamıyorum pek işten fırsat olmuyor... eve gidince de son zamanlarda yatıyorum sadece, bulantılarım geçmedi bir türlü...
Allahtan bebişim oldukça sağlıklı
bugün hurma ile ilgili okurken yine karalayalım birşeyler dedim, doğumu kolaylaştırdığına dair kuranı kerimde bile geçiyor, çevrenizda kullanıp faydasını gören oldumu hiç bilginiz var mı?
pembiş gibi sende güzel haberlerle gel iyşallah ben en son dr kontrolünde beklerken diger anne adaylarının elinde hep bir cd vardı içeriye girince unutmuşum sormayı
kızım 8 aylıktı bende mutfakta kahvaltı hazırşıyorum yaz bütün camlar açık tabi çünkü kızım kesinikle çıkmazdı cama falan bu arada yürüyebiliyoda 8 ayıktı yürüyodu kahvaltıyı hazırladım odaya geldim naz yok naz naz naz yok naz sesde vermiyo deliricem bütün camlara koşup aşağı bakıyorum ama cama gidene kadar manazara gözümde hep kızım düşmş sanki.naz naz naz yok deliricem hem ağlıyorum hem bağırıyorum ümidi kest,m artık nerden çıktı biliyomusunuz duşa kabine girmiş kapıyıda kapamış oturuyo ömrüm bitti ama
:) hah dimi o adamdı :)) uzadı adamcaaazz
aman öyle olsun tek.korktum sen öyle yazınca.ilk cocugun erkek mi?
aman ya,kazasız belasız gelsinler.tanıdığım yok ama bi gözüm haberlerde,ne zordur
kızlar cumartesi 13:25 randevum ikili için gidiyorum inşallah güzel haberlerle gelicem bende
hurma yemek bebeğe çok ii geliyo savaşları bile sadece hurmayla yaparlarmış hurmada insan vucudundaki genlerden varmış kızlar
kızım 8 aylıktı bende mutfakta kahvaltı hazırşıyorum yaz bütün camlar açık tabi çünkü kızım kesinikle çıkmazdı cama falan bu arada yürüyebiliyoda 8 ayıktı yürüyodu kahvaltıyı hazırladım odaya geldim naz yok naz naz naz yok naz sesde vermiyo deliricem bütün camlara koşup aşağı bakıyorum ama cama gidene kadar manazara gözümde hep kızım düşmş sanki.naz naz naz yok deliricem hem ağlıyorum hem bağırıyorum ümidi kest,m artık nerden çıktı biliyomusunuz duşa kabine girmiş kapıyıda kapamış oturuyo ömrüm bitti ama
kızlar cumartesi 13:25 randevum ikili için gidiyorum inşallah güzel haberlerle gelicem bende
kızlar göbiş topiği nerde nerden ulaşabilirim
hurma yemek bebeğe çok ii geliyo savaşları bile sadece hurmayla yaparlarmış hurmada insan vucudundaki genlerden varmış kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?